Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
Dell tulaj lettem, azt a k++++, gyönyörűen néz ki

Meddig várjak, ha nagyon hideg a noti?

-
mghltm
addikt
válasz
kickboxko
üzenetére
sajnos nem, mert a monitoron nincs hdmi bemenet
a laptop amugy megfelelo lenne: eros proci es vga, van hdmi kimenete
-
kickboxko
tag
Sziasztok !
Szeretnék kérdezni pár kérdést az itteni "szakemberektől"
Egy Dell Inspiron 5520 (15R) P28397 szeretnék vásárolni , és a kérdésem az lenne hogy használhatnám e HDMI -n keresztül az otthoni Dell U2312HM monitoron Full HD ban böngészésre ill. filmezésre
a gép adatai :
- Core i5 3210M 2.5GHz - 3.1 GHz
- 4 GB memória
- VGA Radeon HD 7670M, 1GB -
SzaboZE
addikt
válasz
KSparrow
üzenetére
Nekem van egy Duom és amit írsz arra pont megfelel. Javaslomn a Win8-at rá, a win7 még nem túl használható érintővel, gyanítom ezért nem vagy oda érte. Ha felteszed a 8-at szerintem megbarátkozol az érintővel is. Gyakorlatilag azóta összecsukva netezek rajta, minden funkció szépen elérhető. Teljes mértékben ki tud váltani egy notit, csak a képernyő mérettel kell megbarátkoznod. SSD beszerelése javasolt, a legtöbb várakozás a HDD miatt van. A win8 kb 10 másodperc alatt felbootol nekem (SSD, 1.6Ghz). Sajnos WWAN-nal szerelt példányt itthon nem kapni, így wifi hotspotot érdemes vagy androidos szoftver formájában a telefonon vagy hardveres formában a zsebben tartani hozzá. Az akku belső, így annak cseréje nem lehetséges, 2-3 óránál többet nem megy vele (nekem van autós töltőm hozzá, így innentől ez is elég). Szóval ezeket a kompromisszumokat kell elfogadni, ha emellett döntesz. Én utazáskor ezt használom és maximálisan elég mindenre. Filmezni is lehet a hardveres HD dekódernek köszönhetően. 1080p röccenésmentes. Esetleg érdemes a dokkolót beszerezni hozzá, mert van benne egy jó minőségű hangrendszer, ethernet port.
-
mghltm
addikt
tudomasom szerint csak egyfele kijelzovel gyartottak oket: tn panel, 1280 x 800-as felbontas, brutal fenyero. a pontos betekintesi szogeket nem tudom, de nem a legjobb. az integralt vga megbirkozik full hd-s anyagokkal is.
mivel holgynek lesz, kaphato belole kek es piros szinu, bar ritkabbak mint a hagyomanyos fekete kivitel.
pm-ben dobok egy aida riportot az enyemrol

-
sagit
veterán
válasz
mghltm
üzenetére
Az Elitebookomba is vettem usb3 kártyát, ő is kapna ha sikerül szerezni.
Dobtam is fel hirdetést: Keresek! Dell E4300 magyar világítós billentyűzettel.
Ha van valakinek írjon rám.
Az előd egy HP 2510p volt csak rém karcsú lett az Intel U7600 ( 2*1,2 Ghz)
Barátnőm fotózgat, meg videót vagdos. Kellene azért egy combosabb cpu. De az SP9300 is bőven előre lépés lenne.Mi is mindenképpen világítós billt szeretnénk, az előző Dell XPS notimból az hiányzik a legeslegjobban.
A kijelző betekintési szögei milyenek? Nem lehet tudni?
-
mghltm
addikt
tobb mint 1 eve vettem egyet, szerintem szuper gep. 3 cellas akkuval kb masfel kilo es 2-3 orat bir vele terhelestol fuggoen. kaphato sima es vilagitos billentyuzettel, erosen javaslom a vilagitosat. a proci nem cserelheto benne. 3 fajta cpu-val kaphato, ezek azok. az enyemben a legerosebb van, de nincs kihasznalva a tudasa. a ram olcso bele, 8gb ddr3 kingstont kaptam 6000-ert. az ec34 slot-ba kapni usb3 kartyat es van e-sata is. a videokimenet sajnos csak d-sub, ha lenne hdmi vagy dp, orokre megtartanam.
-
sagit
veterán
Sziasztok
Barátnőmnek keresünk gépet de még nem tudjuk mi lesz a végeredmény.
Dell E4300-ről mik a vélemények/ tapasztalatok? Kapható volt sima és világítós billentyűzettel is?
Proci cserélhető benne?Előre is köszi

Szerk: látom a proci bga, valami pdf-et nem tudtok linkelni amiben benne van az összes elérhető modell?
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Egy olyan dologban kérném a segítségeteket, hogy véleményezni kéne egy gépet.
Egyetemre járok, és gépbe jegyzetelek (egyszerűbb megosztani, ha nagyon unalmas az óra akkor van Wifi, de a legjobb, hogy olvasható az, amit leírok a kézírásomat inkább hagyjuk
) . Jelen pillanatban egy Fujitsu Siemens Amilo PI2515-öst nyúzok, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve - azaz majdnem. Stabilan megy, amire kell, arra elég, de fölösleges az optikai meghajtó és(részben emiatt) nagyon nehéz is a gép. Meg már kezd szétesni, a csavarok fele nincs meg, a burkolat recseg-ropog, a szalagkábel nemrég javítva lett, de most megint vibrál néha a háttérvilágítás. Szóval bár még bírja, lehet ideje lenne lecserélni.Teljesítményben nem kell jobb, leginkább Word, Google Chrome, Adobe reader kell hogy menjen, illetve néha max. egy VLC. Olyan sokat nem játszom, azt is régi játékkal, de arra amúgy is itthon van a rendes PC, szóval videokártya se olyan fontos.
Kinéztem egy Dell gépet, mégpedig az Inspiron Duo 1090-t, nem olyan nehéz, pont azt tudja, ami nekem kell.
A tablet rész nem is olyan fontos, persze ha van, csak jobb, legalább van mivel szórakozni. (simán tabletet nem szeretnék, mert nem rajongok az érintőképernyőért, meg fölöslegesnek is tartom az egészet. Azt viszont mindenképp szeretném, ha lenne fizikai billentyűzet, és az is fontos, hogy kényelmes legyen használni.)A kérdésem pedig az lenne, megéri-e az árát. Mennyire használható napi szinten, dokumentomok olvasására és írására, jegyzetelésre, néha 1-1 sorozat megnézésére. fontos, hogy ne legyen túl nehéz, hiszen minden nap magammal cipelem, de használható legyen.
Nem túl kicsi? Leginkább ettől félek.
Olvastam róla itt neten 1-2 tesztet, a DVI hiánya kicsit fura, de egyáltalán nem létfontosságú, hiszen félévente 1-2 alkalommal kell, de megtartom a mostani gépet is, így ha netán kellene, el tudom vinni azt.
Ha esetleg volna valakinek Budapesten hogy megtapizzam, kipróbáljam, azért is nagyon háls lennék. -
SzaboZE
addikt
Persze hogy olcsóbb külföldről és ez az EU lényege, hogy közös piac van, így nem zárhatunk ki senkit abból, hogy másol vásároljon. Ha viszont kétszer fizettetik ki az áfát, az pontosan a piaci verseny szabályozását jelentené. Az áfát egyszer szabad megfizettetni egy áru után és az vagy ott történik ahol veszed vagy ott ahol élsz.
-
dell
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Van egy régebbi Dell Inspirion 1545-ös gépem. Olyan hibája van mostanság, hogyha írok vele vmi hosszabb lélegzetű szöveget és nem figyelek, akkor visszaugrik randomszerűen vhova és ott folytatja.....
Milyen jellegű hiba lehet ez?
Előre is köszi!Üdv: Tom
-
sdombi
tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
tudtommal nem lehet, mivel a feladó országban csak akkor tudnak neked áfa nélkül küldeni valamit ha cég vagy, viszont ha jól tudom csak eu-n belül lehet ilyen áfa nélkül küldeni az árut (eu-n belül ugye meg no áfa, no vám), sőt általában csak nagytételes rendelésnél szokták azt megcsinálni a külföldiek, hogy áfa nélkül küldik (magyarul a viszonteladójuk leszel vagy mi...
) -
RunTimeError
tag
Üdv!
Az lenne a problémám, hogy a képen látható "értesítési felület" nem akar eltűnni, minden más program felett van, nem csak az asztalon, ezért elég zavaró. Amikor nem hálózatról üzemel a gép, akkor ugye átvált erre a bővített akkumulátor élettartam módra, és ez így marad. Valami ötlet arra hogyan tudnám kikapcsolni az értesítést, esetleg hogy ne maradjon itt állandóan?
-
-
Dr.Ádám
tag
Sziasztok!
Dell L. e4310 fel van készítve msata ssd használatára?
Dokumentációban nem találtam rá utalást.
-
humax
senior tag
válasz
Dicker
üzenetére
a 2012.10.17 hó metropol, ujssag szerint.
0% vám a unión kiívol érkező , laptop,telefon, fényképezőgép, utan.mas áru:
cégtől rendelet aru:
22 EU IG NO VÁM NO AFA
22-150 IG csak 27% afa NO VAM
150 EU tol, 27% afa plusz vam trarifa.
........................................................ -
Tanya-
tag
-
Dell XPS
veterán
válasz
Pepin Moody
üzenetére
Akkor örülök, mert nekem ez azóta is fájó emlék. Nem valószínű, hogy a gépeddel lenne probléma, hanem ahogy említed, a házban lévő "gagyi" elektronika a gond...

-
Pepin Moody
csendes tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Hali!
HD Sentinel szerint nem romlott az állapotuk. Attól tartottam inkább, hogy a gép USB 3.0-ás csatijai a hibásak, mert még semmilyen más ilyen gyorsabb sebességű eszközt nem próbáltam, csak ezt a két olcsó HDD házat, ezek pedig ugye nem funkcionálnak valami kitűnően. Persze nyilván az olcsó hús mondás erre is igaz lehet. Mármint a házakra

-
Dell XPS
veterán
válasz
Pepin Moody
üzenetére
Azért kérdeztem, mert nekem egyszer egy ilyen jellegű kapcsolatnál (másolás közben), csináltam egy 100/100 -as HDD -ből, 100/40 -est. Azért mert 3.0 -ás USB - én használod, ugyanúgy kellene működni -e, csak legfeljebb alacsonyabb sebességen 2.0 -án..

Csá
-
Pepin Moody
csendes tag
-
Dell XPS
veterán
válasz
Pepin Moody
üzenetére
Szia,
Igen, ahogy mondtad a külső házakkal lesz a probléma, nem károsultak még a HDD ék?
-
Pepin Moody
csendes tag
Hali!
Lenne egy olyan problemám, hogy merevlemezt próbáltam a USB 3.0-ás csatlakozón keresztül használni. Két különböző házzal is kisérleteztem, de nem igazán sikerrel. Az egyik állandóan újraindul, tehát folyamatosan dobálja a bevezető üzeneteket, azaz állandóan elveszíti a kapcsolatatot a géppel, de amíg működik addig marha gyorsan másol. USB 2.0 csatiba átdugva működik hivatásszerűen, csak lassabban persze.
A másik (egy DeLock) ház pedig egyszerűen 2.0 ismeri fel az aljzatot és annak megfelelő sebességgel is működik.
Valószínű, hogy a házak nem tökéletesek, de hátha találkoztatok már ezzel a problémával és van ötletetek a megoldásra, ha van megoldás persze.
Egyébként egy 6430-as Latitude-ról van szó.
Köszi. -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem WIndows alatt normál működés közben.
-
Dell Vostro laptopom mostanában 3 rövid sípolással jelez?
Ez a gond esetleges túlmelegedésre utalhat? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
UP

-
sdombi
tag
Ha már lúd legyen kövér alapon ezt ajánlom:
[link]
A ram és ssd bővítésre pedig pont marad még elég, hogy 350-re jöjjön ki a vége.
De ha az túl nehéz lenne akkor talán ezeket kéne megfontolni:
[link]
[link]
e6530 lenne a legideálisabb, súly, akksiidő, teljesítmény, minőség szempontjából, de az sajnos ssd-vel már nem jönne össze... [link] (és ez nem is fullhd-s) -
goodluck
tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ez elég rossz hír.....
Írok a dell supportnak esetleg még, egy kérdést ott is megér. Azért köszönöm! 
-
Źşë'
addikt
válasz
Dell XPS
üzenetére
én is ezt mondtam neki, meg azt is hogy sokkal olcsóbban is lehet már jó gépeket kapni! de nem akartam győzködni, mert erre van igénye meg pénze.. én személy szerint nem is adnék ki ennyi pénzt notira
(#27543) sdombi
méretügyileg 15-16" kijelző körül, a burkolata -azt nem tudom milyen lenne az előnyös, fém vagy műanyag... hdd 750GB/1TB; ram - 8gb sztem nem kérdés, mert nagyon olcsók lettek a ramok; ssd, 64 vagy 128gb; vga - passz (valami ami viszonylatban jónak számít, nem egy crysis lesz rajta futtatva, meg ugye nem is ez a cél)
a fiának szeretné, mert egyetemhez kellene neki, hordozva szerintem azért lenne rendesen, és akksi miatt is valami hosszabb üzem idejű lenne jó, wifi meg bluetooth talán meg már alap felszereltségnek tekinthetőkelőre is köszönöm mindenkinek!
-
goodluck
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a következő típusba (Dell Inspirion N5110) elférne-e HDD mellé még egy SSD is?
-
Vasinger!
nagyúr
Elég jól bírja ez a Latitude E6430
KATTHőmérsékletek:
CPU 38 °C (100 °F)
CPU Package 41 °C (106 °F)
CPU IA Cores 41 °C (106 °F)
CPU GT Cores 37 °C (99 °F)
1. CPU / 1. mag 32 °C (90 °F)
1. CPU / 2. mag 40 °C (104 °F)
Lapkakészlet 34 °C (93 °F)
Aux 27 °C (81 °F)
DIMM 30 °C (86 °F)
GPU 34 °C (93 °F)
WDC WD3200BEKT-75PVMT1 25 °C (77 °F) -
premete
veterán
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Kinyitottam, nem volt benne antenna és a pcie sem volt bekötve, és az e6430s-nél nem is szerepel a driverek között wwan, csak wimax, az pedig más mobilnet. A delleknél pedig mindig szerepelnek a wwan driverek a laptopnál, ha kompatibilisek. Másikat is megnézettem itt a hwaprón, abban sem volt wwan antenna.
-
-
Dicker
őstag
Alienware gépek? Azok is Dell gépek, ha jól tudom.

Így gyorsan végigfutva egy ilyet adnak 350-ért:
3rd Generation Intel® Core™ i7-3630QM (6MB Cache, up to 3.4GHz w/ Turbo Boost 2.0)
Windows® 7 Home Premium, 64bit
16GB (2 X 8GB) Dual Channel DDR3 at 1600MHz
500GB 7,200 RPM SATA + 64GB mSATA Caching SSD
Killer Wireless-N 1202 a/g/n 2x2 MIMO for Gaming & Video and Bluetooth 4.0
Slot Load Dual Layer DVD Burner (DVD+/-RW)
Alienware M14X R2
Keyboard English Keyboard
63WHr 8-Cell Primary Battery
2 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GT 650M with Optimus™
14.0" High Def+ (900p/1600x900) with WLED backlight
Creative Sound Blaster Recon3Di with THX TruStudio Pro SoftwarePersze itt van áfa+vám is, ha külföldről szerzi be, de ha van bármilyen ismerőse külföldön, esetleg a vámon, vagy bárki, aki ezt le tudja bonyolítani, akkor azt el tudja kerülni.
-
Źşë'
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jobb Dell gépet olyan 350K körül?! Munkatársam megkért hogy nézzek valamit, mivel annyira nem vagyok képben noti téren ezért valami hozzáértő segítségét kérném, SSD is mehet bele, tervező munkára kellene (suli / CAD stb.., annyira nem mondott területet még hogy hova lenne jó, csak a limitet).
Előre is köszi! -
togeti
tag
Köszi a válaszokat! 6430s-ről vélemény még?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
kutyuska
üzenetére
5430-as Dellhez keresek hdd caddy-t optikai helyére. Tudna valaki linkelni esetleg egyet, ami biztos jó, nem lóg ki, nem lötyög?
Egy ilyet nézegettem, csak hát nem a legolcsóbb, plusz nem kevés idő és némi kockázat, hogy ideér-e. Viszont ezen, mintha lenne külön led az előlapján, a benne lévő hdd adatforgalmához, vagy rosszul sejtem? -
kutyuska
aktív tag
Sziasztok,
E4200-ban szeretnék billentyűzetet cserélni, de nem tudom kiszerelni, mert a LED burkolatot nem tudom eltávolítani.
Eszerint haladva:
[link]
A jobb oldalát még fel tudom emelni, de az F10-es billentyűnél olyan mintha fixen rögzítve lenne.
Feszegetni nem akarom nehogy eltörjön. -
Rocko007
aktív tag
válasz
togeti
üzenetére
Szia,
Az NBD ugy mukodik, hogy felhivod a zold szamot, bejelented a problemat, masnap keres a szervizes emberke, egyeztettek helyet, idopontot es megcsinalja a geped. Cserelheted az alkatreszeket, de ha bizonyithato, hogy az altalad cserelt alkatresz tette tonkre a gepet, akkor buktad a gart. Nem csinalnak problemat, ha modositod a geped.
-
Tanya-
tag
Olyan problémám lett a napokban, hogy ha kikapcsolom a gépet, akkor megáll az idő. Ha visszakapcsolom, akkor onnan folytatja ahol ki lett kapcsolva. Találkozott valaki ilyennel esetleg? Egy D630-ról lenne szó.
A dell support oldala szerint a C-MOS elemet kellene kicserélni. Nem tud valaki egy helyet Bp-en ahol lehetne venni egyet ilyen elemet?
Kicsit fura, mert anno mikor az asztali gépnél elem gond volt, akkor miden kikapcsolás után újra kellett állítani a bios-t. -
togeti
tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy Dell E6430s-t, tud valaki tapasztalatokról beszámolni?NBD garanciális a gép, én viszont még soha nem érvényesítettem ilyen garanciát, tud valaki bővebb infót adni róla?Használt a gép és a merevlemez cserélve van ill. vannak rajta karcolások, ez befolyásolja a garanciát?Igazából én is bővíteném(SSD,RAM) később,ha nem jár garivesztéssel. Bármilyen leírást,tapasztalatot szívesen fogadok!
Köszi! -
premete
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ez a módszer működik oda-vissza (dw5530 az e6xxx-ben, vagy dw5550 az e4xx00, 6x00, xt2, stb. is) kivéve e6430s, abban nincs wwan lehetőség, csak wimaxos wlan combo (a Lajtától Nyugatra)

-
BigBlackDog
veterán
-
somasz
addikt
Üdv!
Van esély E6430ba 5530-as wwan kártyát tenni? -
sdombi
tag
válasz
Dicker
üzenetére
Nem kell szerintem tartani a vacak minőségtől, azért amikor többezer adásvételnél 99.7%-os a visszajelzés az jót szokott jelenteni. Még annyi, hogy látom dollárt írtál.... Ha nem akarsz a vámolással foglalkozni, akkor EU-ból rendelj. Onnan is van 10k körül már 9 cellás is.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Egy Dell M5010 géphez keresek akksit. Nem tudtok egy megbízható külföldi oldalt, ahol lehet venni? Mert nekem a szervizes ajánlat 25.000-ért nem kell...
40-50 dollár között láttam 4400-6600-as akkumulátorokat, de nem tudom, hogy megbízhatók e, vagy maga az oldal az e. Itt néztem: Link
Illetve még eBay-en, de ott nagyon tartok a vacak minőségtől.Köszönöm előre a segítséget!
-
CoolBoy323
nagyúr
Dell Vostro 1015-ben haldokli az akksi... gondolom csak 1 év gari volt rá

hol lehet jó, minőségi akksit kapni? nem kell a legolcsóbb, mert azt nyilván egy hét után ki lehetne lökni (jobb esetben, ha nem folyik bele a gépbe XD)
köszönöm a segítséget!
-
Bandika84
csendes tag
Sziasztok!Notebookvásárlás előtt állok és a Dell 7720as is szóba jöhet egy alternatívának.Tulajdonos urak milyen véleménnyel vannak róla?Üdv
-
SzaboZE
addikt
válasz
Notebook2012
üzenetére
Drivereknél application fül alatt ST microelectronics free fall sensor
64 bites win7: ITT -
Szauron
csendes tag
válasz
Notebook2012
üzenetére
A notebook típusa Dell Latitude 5520 és az ismeretlen eszköz a "háttértárvezérlő". Ez elvileg a fizikális merevlemezvédelem, de egyszerűen nem találom....
valoszinu a memoria kartya olvaso drivere hianyzik.
ha jol emlexem ezt a drivert kell telepitened:
O2Micro-_OZ600XXX-Memory-Car_A01_R300787.exe -
f4cg80
tag
Sziasztok!
Vostro 2520 vásárlása előtt állok. Valakinek van tapasztalata vele? Eléggé új gép,sehol sem tesztelték még,nem is fogtam kezemben,de a vostro név,és ár/érték arány miatt nem találok jelenleg jobbat.
i3,4gb ram 130 ezer [Link]
Szerintetek milyen? -
HXY
addikt
Sziasztok!
Van itt Latutude E6330 tulaj?
Ki tudná próbálni, hogy a speedfan támogatja-e ezt a gépet?
Vagy más 2012-es modellel is ki lehetne próbálni, mert gondolom, ugyanazok az érzekelők vannak bennük.
Pl. E6230, E6430, E6430Nagyon jó volna manuálisan szabályozni a cpu ventilátort.
Pl csak etezés közben kikapcsolni a ventit, vagy levenni a legkisebb fokozatra. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Leone512
üzenetére
Szia!
Ha játszani is akarsz majd akkor 140 körül nem nagyon lesz jobb ajánlat ennél: Lenovo IdeaPad G580AH i3/GT635M
-
Leone512
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Szia,
bocs hogy így közbevágok, de hasonló helyzetban vagyok SuhAndrea-val, viszont nekem eddig csak
asztali gépem volt és most jutottam el arra a pontra hogy mobilabbá szeretném tenni lehetőségeimet,
főként az egyéves kisfiam zavarása nélkül...
nos alapvetően netezésre, távoli asztalon céges dolgok ügyezésére, illetve média lejátszásra (zene,
filmek - HD is-, stb. esetleg "egyszerűbb, nem nagy gépigényű" játékra, bár nem vagyok "hard gamer", ha ilyen ingerenciám támadna akkor ott az asztali gép.....)
nagyjából 140-150k környékén gondolkodom, az asztali gépem AMD-s, de tapasztalat hiányában nyilván
nem zárkózóm el az Intel vonaltól sem
a Dell-lel szimpatizálok, de ezen belül amit szeretnék:
min. 4Gb RAM, 250-300 Gb HDD, bővítési lehetőség....+passz, várom szíves javaslataidatköszi előre is
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gmail
- További aktív témák...
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) . Jelen pillanatban egy

)
Írok a dell supportnak esetleg még, egy kérdést ott is megér. Azért köszönöm!