- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S-eye #164371 üzenetére
Még a Covid előtt jártam be többször hetente Böszörményből a Vezér utcára. Nem hogy nyolckor...de már háromnegyed hétkor vagy picit előtte is beállt a helyzet alkalomadtán. Néha perceken múlt, hogy még átsuhantam Józsán...vagy már várt a vetésforgó és ülhettem 2-3-x lámpát mire átnyöszörögtük magunkat.
-
Atomantiii
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
S-eye #162076 üzenetére
Csak egy tipp.
Ha attól félsz, hogy karcolódik a plexi (vagy polikarbonát), akkor tenni kell rá valami dekoratív fóliát. Ha nagyon karcos lesz, lecseréled ; )
Amúgy sokan összekeverik a plexit és a polikarbonátot.
[link]
Én is használok üveg polc, illetve tároló helyett polikarbonátból készült polcot, pont azért, mert ez nem törik, és jóval könnyebb.
Makettjeimnek van olyan tartója, ami 5-ös üvegből van, rohadt nehéz.
Ugyanez, 2-3mm-es polikarbonátból, de még 5mm-esből is, sokkal könnyebb, kezelhetőbb, nem fosok, hogy széttörik, ha leesik.
Nekem az is fontos volt, hogy házilag is megmunkálható. Az üveggel azért tudni kell bánni. -
Csöves
őstag
-
mezis
félisten
válasz
S-eye #159976 üzenetére
Az apró, kerámia kondenzátorok jól bírják az ázást. Az elektronikus áramköröket viszont könnyen tönkre teheti a nedvesség által létrehozott ártalmas kapcsolat.
Az 1pF miatt gondoltam a GHz-es frekvenciára. Egyéb helyekre (zavarszűrés,...) talán nagyobb értékűek használatosak.Egy fotót esetleg?
-
KROK640
nagyúr
válasz
S-eye #158848 üzenetére
És érted nem egy 1959-es Dodge Kingsway, amiből van 9db összesen Európába, így ha feltűnik egy a piacon, akkor 4-5 facebookos képről el kell dönteni, hogy kell-e vagy nem, és azonnal lecsapni rá, mert 5-10 év múlva ha lesz következő...
jajj ez nekem is nagy kedvencem, mikor a termék árának a többszöröséért akar szállíttatni, esetleg külföldre. Ezért szoktam helyben (ahol lakok) meghirdetni, inkább hirdetem 1-2 héttel tovább, de a legjobb ha személyes átvételt tudunk rendezni. Ráadásul alacsony értékű cuccoknál (4-5-6 ezer) nem kell a +2500-as futárt is beleszámolnom az árba, így jelentősen tudok engedni az árból.
-
KROK640
nagyúr
válasz
S-eye #158832 üzenetére
Ismerőstől :
Vajon a GLS elhozná az autót?
Ami itt leginkább megütötte az ingerküszöbömet, hogy a GLS aligha vállal négyajtós kombi méretű autókat mint "csomagokat". De a kedves (ál)érdeklődőt ez sem zavarja, csak küldhesse már az adathalász űrlap linkjét végre! Valószínűleg meg sem nézte, hogy mire ír, csak írt, ha egyáltalán ember és nem bot.
De hála ennek a pontatlanságoknak, egyből kilógott a lóláb.
1. mi az, hogy nem nézi meg az autót?
2. Hogyhogy GLS-el küldje el? -
szotyika77
aktív tag
válasz
S-eye #158807 üzenetére
Thermodam, Premio és Masterplastos van nekik, én Premiot kaptam, teljesen megvoltam vele elégedve.
A ragasztó az Ceresit Thermo Universal, a háló Premios, a dűbel pedig valami piros-barna dobozos műanyag szeges.Mondták is, hogy jókor jöttem, mert szeptembertől mennek fel az EPS árak.
-
Cs1csó
titán
-
-
-
lizakattila
senior tag
válasz
S-eye #158241 üzenetére
Majd megosztom a tapasztalataimat, hátha elmondják konkrétan mi volt a gond és a megoldás (bár effelől vannak kétségeim).
A jókai utcán lévőt ajánlották, most az egyszer még bepróbálkozok ott, hátha.
Úgy vagyok vele, max 15-20eFt-ig még bevállalaom a javítás költéségt, fölötte már nem, a fölött már inkább veszek egy felújított gépet vagy marad a kotyogós. -
elfelejtette
veterán
válasz
S-eye #152571 üzenetére
A miénk C&H volt, ami Gree klón. Az 5 év gari feltétele évi 1 karbantartás volt, pedig tudták, hogy fűtésre lesz használva.
Már jópár éve, mikor a Fujitsu először kitalálta a 10 év garanciát, ők egyértelműen leírták, hogy a fűtésre is használt klímáknál évi 2 karbantartás a 10 év gari feltétele. -
elfelejtette
veterán
válasz
S-eye #152560 üzenetére
Én azzal csináltatom, akitől vettem, és akivel szereltettem. Ilyenkor ősszel van a karbantartási szezon, mivel aki csak hűtésre használja, annak így tisztán fog állni jövő tavaszig. Nemrég jött az email, az időpont foglaláshoz:
"Amennyiben az ütemezett időpontban veszi igénybe szolgáltatásunkat, jelentős kedvezményt biztosítunk 15.000 Ft helyett 10.000.- Ft / db.
Kettő készülék esetén 8.500.- Ft / db, ill. 3 vagy több készülék esetében 7.000.- Ft / db (azonos helyszín esetén)."
Ha nem az általuk jelzett héten akartam volna tisztíttatni a klímát, akkor maradt volna a teljes ár. -
Cs1csó
titán
válasz
S-eye #152560 üzenetére
Csak tipp de szerintem okés: a kiszállás - hiszen helyben kell takarítani, a szakértelem, a használt eszközök, szerek sajnos ennyi.
Más cégtől is lehet árajánlatot kérni. Esetleg ha az a cég aki szerelte előfordulhat, hogy kicsit "vastagabban" fog a ceruzájuk mondjuk 30%-al. -
-
szotyika77
aktív tag
válasz
S-eye #150692 üzenetére
Hm, szerintem olyan dolgoknak van köze a dráguláshoz, mint pl energiaárak emelése a cégek felé, infláció, téglahiány/téglaárak felverése, babaváró & 3+3 felújításos móka megjelenése stb.
A webshopos árhoz azért kalkuláld hozzá a szállítást is, mert nem mindegy hogy Debrecenből hozatod a téglát, vagy Pestről lehozza neked egy cég házhoz.
Én is hallottam már olyat, hogy Győr megyében a téglagyár adja a téglát 200-300 ftért, és ugyanaz a tégla itt Hajdú-Biharban 700-800 ft, mivel rámegy a szállítási költség, haszon, stb. -
headhunter
addikt
-
mezis
félisten
válasz
S-eye #149941 üzenetére
Békéscsaba és környéke topik?
-
Cs1csó
titán
válasz
S-eye #134941 üzenetére
Sajnos nem az a lényeg, hogy mit szeret az ember vagy mit nem, hanem hogy melyik ad OPTIKÁN internetet vagy nagyobb sávszélt.
Nálunk a SZIP (SZupergyors Internet Program) egy noname cégnek építették ki az optikát EU-s pénzből és mennek a nagy szavak: (passzív optika ahol a le és a feltöltés is szimmetrikus lehet stb .) erre a legnagyobb csomagjuk is csak 200/50 talán, miközben mehetne akár a gigabit is. Persze nem olcsón. Ez van, aki teheti oda költözzön ahol Digi 1000-es net vanAmúgy egy adott család szokásaitól is függ mennyi az "elég" nekem 100/20 már elég lenne.
Persze ahol van mondjuk 3 gyerek és 2 felnőtt és mind az 5-en aktívan neteznek, Netflix, online játék, HBO GO meg a fene tudja még mi van, esetleg torrent. akkor oda bőven elfér az 1000-es net is, de legalább egy 200-500Mbit-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest