Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
E.Kaufmann #65220 üzenetére
Én azt imádom mikor Miskolc előtt 120-al haladok el belső sávban a jobb sávban 90-el menő mellett és jön a szlovák a s.ggembe villogva 150-el 90-es táblánál..
Mondjuk én már immunis vagyok a dudára (kivéve amiből kettő van) , olyankor beállok ugyanannyira mint a mellettem lévő, haladunk szépen egymás mellett, aztán rohadjon meg a hülye gyorshajtója a saját levében.
-
mackosajt
addikt
válasz
E.Kaufmann #65220 üzenetére
Balra nagy ívben, vagy jobbra kis ívben kanyarodtál?
Kanyarodási iránynak megfelelően be/lehúzódva?Mert sokan azért dudálnak a kanyarodókra, mert a balra kanyarodó jobbra húzódik, a jobbra kanyarodó meg balra, hogy még véletlenül se lehessen elmenni mellette, amíg teljesen be nem fordult.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest