- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Én Samsungról valtottam Sonyra. Tokeletesen meg vagyok elégedve vele. S3-rol Z2-re. Nem is nagyon erdemes feljebb valtani, Z3-Z4 sem különb sokkal. 2,3GHz, 3GB ram, gyakorlatilag minden akadasmentesen fut.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
sNORh
addikt
Köszi
A Meizu nagy, 5"-tól nagyobbat nem akarok, a Lenovo meg kicsit elavult már.
A Lenovo X2-t nézegettem még, csak nem tetszik az akksija az ő kis 2300mAh kapacitásával. :S
Xiaomik dizájnja nem tetszik. Keresgetem épp mik vannak még újak a store-okon.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
Hallod ezt nem kicsit benéztem, valamelyik oldalon jártam és keresőbe bertam p70. Látom Dual-Core, ment is az X az ablakra. vagy az oldalon volt szar infó, vagy nekem folyt már össze. Valóban jó, mert nem rossz telefon. viszont most az Elephone P5000 eléggé bestbuy ahogy nézem. Még a design is elég jó hát még az akku.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
7Sony7: lehet azon akadt meg a szemem
Igen ezt nem tudom a későbbi terméktámogatás mennyire lenne jó az elefántnál. Lenovo az van ismerősöknél, akármikor megvenném. Lehet ráveszem magam akkor. Most gy jobban megnézve ez sem csúnya
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Zola007
veterán
Ha tudnám hol volt a Flamingó
atike: köszi, de nem esik útba
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Nagyon nem vágom.
Füredin van Rossman? Nem is tudtam
Nem az Ötvenhatosok terére gondolsz?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HUTCHDB
nagyúr
Szerintem nem...
(#72769) zolikaDB!
Hát az a baj, hogy nem ugyanaz, és i6-hoz hasonlítanám minden szempontból, és így az apróságok is számítanak...pl. kamera, videó, üzemidő, gyorsaság (a processzor sem ua. a két telefonban, ha jól tudom) szóval majd keresek valahol egyet, amit ki tudok próbálni.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Zola007
veterán
egészségére.
Ez rajtam nem sokat segít.Egyelőre én még a tulajjal tárgyalok, hogy hajlandó-e valamit állni a projektből.
Nem igazán akaródzik neki, de perszer az szerinte is jó lenne, ha otthagynám a klímát majd ha elköltözöm.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
köszi, azt már néztem, nincs benne
(#75577) T_chris : köszi
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
copass
veterán
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Zola007
veterán
Duna Döner is elkezdett spórolni az adagon.
Azt hittem múltkor csak rossz napjuk volt, de azóta 2x is voltam, a döner pitában ~ 70%-a csak a fél-1 évvel ezelőttinek. Természetesen az ár maradt.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
_seth_
veterán
Mire ideér már tárgytalan lenne sajnos De köszi a tippet
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
morix
csendes tag
Kedves GIJoe!
Nem gondoltam, hogy ilyen indulatokat váltok ki belőled. Sajnálom!
Én nem személyeskedtem, nem írtam rólad véleményt (szerintem egy rossz szót sem), mivel nem ismerjük egymást (nem tudom a koromat honnan tudod ) - elvárnám, hogy ezt te se tedd. Én nem haragszom, de ezzel magadat minősíted.
Hidd el tippekre nincs szükségem.
Sok sikert a hitelfelvételhez! -
pohár
félisten
az isten áldja meg ezeket is, hogy nem bírnak várni a novemberi fizuig, ilyenkor kell akciózni az S6-ot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mackosajt
addikt
Meparbol vannak meg a helyrajzi számok.
Mert szerencsére azt tudjuk, hova esnek.
Csak az aranykorona érték jó lenne.
Valamikor megvolt az összes papír, amikor én is intéztem a foldtamogatast, de miután lett adonyban falugazdasz, apos intézte. A papírokat meg nem találjuk.Ha esetleg valaki jártas ebben, megkoszonom a segítséget
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Zola007
veterán
-
-
Zola007
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5 Pro teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- macOS PC-re
- Tudományos Pandémia Klub
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest