- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Írtam a fogyasztóvédelemnek, ha jön válasz majd megosztom veletek.
Nem akar valaki 82cm LED TV-t venni? A metro-ban akciósként adják eredetileg Thomson-ként van az újságban, de abból nem kaptak, ezért LG-t adnak 65000Ft-ért. Na ebből nincs sok, csak elraktak annak aki kérte, én is köztük vagyok, de közben úgy döntöttünk, hogy nem vesszünk. Aki gondolja szívesen elviheti a félretett példányomat. (pontos típust nem tudok) hétfő estig rakták el. Akit érdekel privizzen rám.
-
rayoliviero
veterán
Befért, volt már nekem ilyen korábban. Fordulatszámot nem ír ki, venti hibás. Amúgy forog és szabályozza is az alaplap. És nem sokkal halkabb ez a hűtő szerinem netezés közben a gyáritól. 4,3-on pedig 80 fokra felmegy a proci, hatékonyságát tekintve is jobbra emlékeztem. Így visszateszem a gyárit, aztán közben eldöntöm milyet veszek ezután. A Macho rev A valószínű, de az lehet be sem fér, mert Fractal Define R4-be (170-es hűtőt fogad) neccesen fért, az enyém R3, ami csak 165 mm magasat. De pár külföldi elvileg be tudta szerelni az R3-ba is.
-
rayoliviero
veterán
-
SOAD19
addikt
Én is így vagyok vele, ha már választani kell, akkor inkább a hideg legyen. Az ellen lehet védekezni, de a meleg ellen nem nagyon (persze főleg kint, lakáson kívülre gondolok), ahogy Te is írtad. Utálom, hogy bicajjal közlekedve, akármilyen lassan, kis erőfeszítéssel próbálok tekerni, megállás után akkor is kiver a víz.
Pedig nekem elméletileg bírnom kellene a meleget. -
kispx
addikt
Nem.
Volt is egy logoutos bejegyzés a gépháztól erről.Szerk.:
Sorozattopicok: mától nincs az 50.000-es hozzászólás-maximum -
ildi_
tag
Lehet, hogy ez lesz, gondoltam már erre is. Csak felidegesítettem magam azon, hogy van egy rendszer, ami elméletileg jól is működhetne, megkönnyíthetné a munkát, akkor miért is nem lehet azt okosan is csinálni? Miért kell nekem még ehhez külön intézkednem?
Amúgy én is jártam már úgy, mint Stranger28. Lefoglaltam egy időpontot az önkormányzatnál, mert abban reménykedtem, hogy kapok korábbit, ha személyesen intézem. Nem sikerült, 3 hét múlva kaptam csak, mint ahogyan a neten volt. Utána csak kíváncsiságból pár nap múlva ránéztem a neten és volt korábbi időpont is... De mivel ez egy hosszabb ügyintézés volt, aznapra szabadságot kértem, nem tudtam már variálni. Egyszerűen kizártnak tartom azt, hogy nincs egy kósza időpont 2,5 héten belül. -
sto1911
veterán
En tudom rolad, hogy rendor vagy, es persze, hogy nem lehet altalanositani. Teszek en is ellene, csak ugy erzem, hogy keves. Es sokszor meg azt meszelik el es hurcoljak meg, aki vetlen, ill. aldozat, amikor nyilvanvalo ki a hibas! Meg kinek hianyzik, hogy rendorsegre jarjon, amikor o csak tanu?
A buszmegallos peldabol kiindulva, volt olyan, hogy ott volt a rendor is, amikor a busz megfogta a fel savot, mert a birka szulo odarakta a bmwet, megsem szolt semmit. Lehet, hogy epp kuldetesen volt, de kapjon akkor egy kamerat, vagy mar mindenkinek ott a kameras mobilja, vegye fel a szabalytalankodot, es intezkedjen kesobb. Persze nem tudom mennyire kivitelezheto a szabalyaitok szerint, akkor es ott siman megoldhatonak lattam.
Masik: persze, nincs eleg rendor. Amikor az Ibolya utcan a suli elol viszi a lopoauto a kocsikat, akkor oda jut. Amikor a marha siman megolhetne 2-3 gyereket egyszerre, akkor persze senki nincs. Biztos megvan ennek is az oka, de oszinten, kit fog erdekelni, ha elcsapnak ott par gyereket. Es persze, hogy ezt latja az utca embere, es nem tetszik neki.
Parkolas, kozterulet: fel volt turva a jarda, gyalogos kozlekedesre alkalmatlan allapotban, 2-3 meter szeles lyukak a beton helyen. Allnak felig a "jardan", felig a fuvon, mert par parkolo is fel volt turva. Mit tesz a draga cedulasember? Lemegy hajnalban (biztos meg van nekik szabva, nem tudom), megbunteti az autost, mert odaallt. Semmi empatia, megertes, logika... Biztos buszke volt magara, mert a heti adagot letudta.
Valamelyik topikban volt rola szo, hogy a fedelzeti kameras felvetelek mennyire bizonyito erejuek, ha nem hitelesitett eszkozzel lett felveve. Nem gyoztek meg rola, hogy barki elfogadna, ill. alapot szolgaltatna egy feljelenteshez. Ha megis elfogadjak, akkor rendelem is be a kamerat, es heti rendszeresseggel tolom fel a YT-ra meg a rendorsegre.
Multkor baratnom all be a parkoloba, kezdo sofor, raadasul tolatva. Jon a barom, huzza ra az elejere az ovet, dudal, anyazik. Szoltam neki, hogy viselkedjen, meg a kurva mumia anyja is kiszallt belepofazni, a felfekete kolyke meg azt mondta magarol, hogy rendor. Van rendszam, videofelvetel, minden. 3-4 ember fenyegetett engem es a bnomet. Kuldjem be? Mi fog tortenni? Sztem semmi, mert ugye nem tortent semmi...
Es az a baj, hogy keves a normalis rendor. Te hiaba vagy itt a mondjuk 300 kollegad kozul a 20% normalis, az nem eleg semmire.
A penzbeszedesrol meg annyit, hogy mindig sirnak, hogy nincs penz. Itt volt a nagy lehetoseg, hogy sokszazezret szedjenek be, csak kellett volna 2-3 ember ra. Dozsan pl. miota fel van turva csak kb. 2x lattam rendort, holott 3-asaval hajtottak be a civilek... Gyalogosok keresztul-kasul egy-egy helyen, ott a suli, amit mondtam, reggelente mit be lehetne szedni ott.
Vagy ugyanott a Vezer utcara behajtva, van egy zarovonal, magyaraz ott a milf, hogy o behajtana a suliba, es nem fer el tolem, mert varok a lampara. Mutattam neki a zarovonalat, nem orult neki -
-
giigz
veterán
A drivert már újraraktam, most 13.1 van... A beállítások elvileg jól vannak, a vga kábelt is kihúztam-bedugtam, de ettől függetlenül nem változott. Most pl. tökéletes minden, de 5 perce meg rezgett...
(#23946) stranger28: Ilyen VGA kábellel vagy hogy is kell mondani, az a lényeg hogy nem HDMI és nem DVI, 1280x1024 a felbontás, és van egy DVI->VGA átalakítóm is...
-
giigz
veterán
És nem csak egy-két helyen, szinte az egész város tiszta kátyú, de néha nem csak egy kis kátyú, hanem komolyan árkokról beszélünk...
A Széchenyin szoktam járni, azzal még nincs is semmi gond, viszont tegnap a Szoboszlói úton mentem be a városba, na hát az egy tragédia... Tényleg, az egész úthálózat egy vicc, nagyon kevés kivétellel...
-
-
zolikaDB
veterán
-
werszomjas
addikt
Én is ezt a fajtát (VMD31) szoktam venni, amit dudikpal árul, sztem jó
Én a gépemet kétszer kitakarítom egy ilyen flakonnal (VGA, CPU hűtő, TÁP, Ház-ventilátorok (2db) és alaplapot szoktam megfújni, érdemes a szabadtérben, vagy ilyenkor porszívó társasságban fújkálni
Erőssége sztem jó, még akkor is elég nyomás van benne, mikor fogyóban van.
De ha nem függőlegesen tartod, hanem elbillented akkor fagyaszt, érdemes vele nagyon vigyázni.
Ettől függetlenül drága
Témával kapcsolatban lenne is kérdésem, nem létezik néhány ezer ft-os árkategóriában valami mini kompresszor, ami hasonló célt szolgál?? Talán még 10ezret is adnék érte, azt egyszer kellene megvenni.
-
ati012
őstag
Üdv!
Alaplap hibás noti eladó.
Hiba: a töltő csatlakozó kiszakadt, előző tulaj próbálta orvosolni, de sikertelenül. Én bekötöttem normálisan, de nem kapcsol be. Akkuról ment.CPU: Intel T2050
RAM: 1,5GB DDR2 667MHz
HDD: Western Digita Scorpio Blue 160GB
ODD: DVD-RW
Egyéb: wifi, szép kijelző, akku 1,5 óraÁllapota: 6 gomb hiányzik, 3 megvan és vissza kell rakni.
Töltője is megvan, fej nélkül. Kivül-belül szép állapotú, hölgy tulajtól.Ár: 18.000 Ft egyben.
A gépet kérésre megbontom.
Írd hogy mi érdekel belőle,és tégy ajánlatot. -
mghltm
addikt
- a budapesti illeto a heten atutalta a penzt, vele rendeztem a dolgot.
- az egyik debreceni forumtars uj regisztraciot csinalt masik neven, ezert feleslegesen irogattam neki heteken at. most megtalaltam, felvettem vele a kapcsolatot, ugy nez ki tudjuk rendezni a dolgot.
- a masik debreceninek nem segitett a szep szo, ezert jutalmat kertem neki.
nem vagyok egy ideges es turelmetlen ember, de heteket/honapokat nem tudok varni a penzemre/cuccomra.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Mi hivalkodás abban ha beírok valamit ami bármelyik családtagommal, vagy szomszédommal, vagy rokonnal kapcsolatos? A dicsekvés az az, hogy ez van, az van, itt ezt vettem, itt nyaraltam ott amazt kaptam, vagy hasonló dolgok..ha azt írnám, hogy juhéééé van egy hitelmentes lakásom akkor az az hivalkodás lenne. Van, de mégsem azt írom ki. Hanem esetleg olyat amiben tudnak segíteni, vagy épp más is vevő lenne a témára. Nem értem miért állnak sokan ahhoz annyira beburkolózva, hogy minden titokban legyen és semmi személyeset nem írok, mert jaj mi lesz ha... Miért egyből a negatív dolgokat gondoltok a másikról? Esélyt kell adni mindenkinek hidd el! Erre jó példa az, hogy emberileg ha nem ismerem meg Gábort, mielőtt sok mindent láttam volna, akkor lehet most nem élnénk több éve együtt. Ismeretlenül is lehet segíteni bárkinek, beszélgetni olyanról ami a mindennapi életünkben van és zajlik.Én felvállalom amilyen vagyok és ezt olyanok vetik a szememre akik nem ismernek.
(#17990) dbius Hozzászólásodat köszönöm a fiam nevében is, de erre ő tud válaszolni holnap privátban, mert már alszik és meg nem értek hozzá -
_seth_
veterán
Malomba anno menüt ettem az jó volt, bár most, hogy belegondolok pizzát is és az is jó volt. A grande nem rossz csak a feltét nagyon hullámzó, van amikor rengeteg van és nagyon finom de van amikor nem, az kicsit bosszantó. Ginot még nem próbáltam de most néztem, hogy van családi is, köv héten rendelek egy nagyot
Grandenál volt a dupla pizza akció, 1 választott + egy valami lightos, az egész jó volt de megszűnt
Nyerni még nem sikerült nekem, de én is tuti akkor fogok amikor nem figyelem
-
_seth_
veterán
Nem tudom mikor voltál legutóbb de lehet megérné újra benézned, mostanában egész jókat alkotnak. Egyedüli gond: salátáról kiszállítás esetén lehagyják az öntetet... szerencsére van itthon mindig
Ami még új irány: bunkó, tinik beülnek és ordítanak mint az állat... legutóbbi két alkalommal ez volt, fent volt az emeleten valami buli de amit azok műveltek arról nem is írnék. Talán csak ennyit: srác fél órán át melegítette a kezében a csapolt sört majd, hogy milyen menő legyen otthagyta az egyik asztalon és rendelt még egyet, kb 20 percig bent voltam de addig nem is ment ki érte de menően odakiabált a pulthoz kb 2 méterről, hogy mindenki hallja: korsó csapolt sör leszKb 12 éves lányok egymás közt beszélgettek úgy, hogy a fél utca hallhatta... leitatják az egyiket... imádom az ilyen dolgokat, ennek érdekében rendeltek egy grape fruitos sopronit ami természetesen elég masszívan alkoholos ital, ezt itták négyen, hogy most mennyire be fognak állni és élő egyeneseben küldték a képeket a facebookra, nem hallgatóztam de amikor jöttem el az utcáról is hallottam, hogy mit suttognak
Fagyit még nem ettem náluk csak láttam, hogy árulják. Nekem a sörkertes gyros volt ami szó szerint felidegesített mert kb annyi zöldség volt rajta mintha lenyúltam volna egy marék fűért és még az is rossz ízzel.
Helyben neked mi jött be?
-
wwhy
veterán
Az az érdekes, h a wincmd-ben a koordinátáknál azok az értékek vannak, amiket beállítok, de a függőleges igazítást az indítás után rendszergazdaként sem megy.
A legújabb, shareware verzió, W8 (jogtiszta).
Újratelepítés már volt többször, törölgetés is, de a függőleges igazítást nekem kell mindig kiigazítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest