Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem energiagazdálkodásról van itt szó. Szimplán az A7 eleve úgy lett tervezve, hogy keveset fogyasszon. Nem meglepő, hogy egy sima A9/A15 vagy Krait alapú SoC többet fogyaszt.
Árat azért befolyásolja, hogy a fináncok mit gondolnak az irodájukban. Ők azért kissé meg tudják emelni a tétet.
-
törölt tag
Ezeknél a négy mag kb olyan, mint az XBO és a PS4 nyolc magja. Sok van belőle, de mind gyenge. Azért nem szabad elfeledni, hogy Cortex-A7-ek, amik messze gyengébbek, mint a nem kínai gyártók által használt Cortex-A9/A15-ök.
És igazából az iOS és a WP7/8 a bizonyíték rá, hogy ha rendesen optimalizálva van egy OS, akkor azzal a két maggal simán tud olyan gyors lenni, mint az android négy ugyanolyan magon. Most ha mindezt még súlyosbítod a gyengébb magokkal is...
Az MTK SoC-ok négy magja annyit tud, mint az Exynos octa négy LP magja, amelyek szintén A7-ek.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Venni? Az ilyet olyan egyszerű csinálni...ha kell segítek..
De a pennybe van rántott csirkemell fagyasztva 1400, rántott hal 1500, veszel még mondjuk egy főtt tarját azt felszeleteled és csinálsz hozzá francia salátát meg krumpli salátát.
Francia saláta alap is van fagyasztva, azt megfőzöd meg a szeletekre vágott krumplit és mind a kettőre csinálsz tartár mártást, ami tejföl - egyszerűség kedvért bolti - majonéz, pici mustár, cukor, citromlé, só, bors, ezeket összekevered, ráöntöd a megfőtt krumplira amihez még 2 fej lilahagymát felszeletelsz, meg a franciasaláta alapra és kész a hidegtálVagy ugyanezt a tartárt felszeletelt virslire meg hagymára is öntheted és van virsli salátád is
-
MarKoo
addikt
Az üggyel kapcsolatban megtudtam, hogy nem egyedülálló az eset, vannak itt még okosságok...
Pl. ha elütsz a kivilágítatlan főútvonalon egy vaddisznót - sebességhatárokat betartva, akkor a saját károdon felül a vadásztársaság legombol rólad még ~140.000 Ft. kártérítést a vaddisznó "nevében". Én fognám ezeket az embereket és 140.000 golyót eresztenék beléjük.
-
Chesterfield
őstag
Osztott pályán igen, de mi a helyzet mondjuk a Balmazújvárosin, ahogy megyünk ki a városból Hortobágy felé?
Ott is van 70-es tábla, de kétlem, hogy a belső sávban is lenne.
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-10/21/57639_dsqogbhvganobvjm_balmaz.jpg
Hmm, most látom, a szembe sávba van kirakva.
Érdekes.
És mi van, ha ott is pont jön egy busz? -
Próbáltam a Google segítségét is kérni, de most valamiért bemutatta az ujjast és nem segített problémámban... Köszöntem a segítséget
Viszont akkor ha a nyomás emelkedésével emelkedik a víz keringési sebessége is, akkor az valamilyen hatással van a keringető szivattyúra? Tehát elméletileg több víz fog egy adott időintervallum alatt áthaladni rajta?
szerk.: A megvalósítás már meg volt korábban, a gyári érték az 1.5 bar, csak tudni szeretném, hogy mi zajlik le a rendszerben perpillanat
-
dbius
veterán
Én a cukrot a tejbe rakom, amit épp "forralok". A nagyon kevés tejben feloldott pudingport pedig csak akkor öntöm a tejbe, amikor az már majdnem forr, és onnantól folyamatosan kavarom. Kb. 1-2 perc - de lehet, hogy még kevesebb - alatt onnantól számítva, hogy összeöntöttem őket, már kész is van, csomómentesen. Ami még fontos, hogy amíg csak a tejet forralom, addig mehet akár nagy lángon is, de onnantól, hogy beleöntöm a feloldott port, a legkisebb láng is elég, mert szinte azonnal besűrűsödik.
Eddig akár hány fajta pudingporral csináltam így, jó lett.
Azért is ragadhat le neked, mert nagy lángon készíted, ill. az is közrejátszhat, hogy nagyon vékony falú az edény, amiben készíted (vagy pont azért, mert már az elején beleöntöd a tejbe a feloldott port). Tejnél jó ha dupla falú, vagy legalábbis vastag az edény alja.
-
stranger28
addikt
Ahogy én szoktam csinálni és így nekem nem lesz csomós:
Kimérem a tejet. Cukor + kis tej + por, elkeverem barón egy villával, ahogy te. Felrakom a maradék tejet, amikor felforr, kavargatás mellett beleöntöm az előző kotyvalékot. Mire megint felforr, besűrűsödik és le is lehet venni. -
GLOCK34
aktív tag
-
Zola007
veterán
Ki van kopva vagy koszos a pöcök a gombok alatt. Szétszedve hasonlót látsz, képen bejelöltem mit vegyél szemügyre.
Ha koszos, akkor 70% etanollal megpucolod, csipesszel megmozgatod és jónak kell lennie.
Nézd meg még a gombok belsejét is, mert ezek a kis érzékelő biszbaszok keményebb műanyagból szoktak lenni és kikoptatják a gombok belsejét. -
plus44
veterán
MM. Nem tudom mi neked az olcsó, de én is ott vettem egy olyan másfél éve (3000huf), és teljesen rendben van!
Más: sajnos jobb helyet nem találtam erre, remélem elnézik ezt nekem a modik. Debrecenben 1 hét erejéig tudna kölcsönadni valaki külső merevlemezt? Gariztatnom kell a gépemet vinyó probléma miatt és lenne egy 2-300gb adatom, amit most sajnos egyéb okok matt nem tudok hova rakni. 1 hét javítási időt mondtak, így ennyi időre kellene csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest