- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
tahepa #151115 üzenetére
Nekem nem kell bemutatni Ausztriát, én is Voralbergben dolgoztam tavaly előtt
Persze hallottam, az ottaniak akik tartzósanott vannak milyen támogatásokat, lehetőségeket kapnak, a vendéglátásban gyakorlatilag teljes fizetésekért ültek otthon az emberek.
Az élelmiszer árak kicsitmagasabbak mint itthon, de mindent megtesznek, hogy ezt ne érzed, sőt kevesebbnek érzed. -
-
-
dobolan
senior tag
válasz
tahepa #150619 üzenetére
Értem én. Most az fáj, hogy Romániában se lehet már olcsóbban vásárolni? Meg az szégyen nekünk, hogy Románia jobban fejlődik? (Már, ha így van, nem tudom) A lentiekből azt olvasom ki, hogy volt honnan, szóval inkább grat. nekik. Nem mellesleg a tavalyi gdp-jük majd 2x akkora volt, mint miénk.
Tényleg tipikus lesajnáló magyar mentalitás azon háborogni, hogy egy szomszédos ország a keleti oldalon drágább lett, mert romlott a forint? Talán ezzel van a fő probléma. Ahh mindegy. Politikát meg végképp ne keverj be hozzám, mert az meg hatalmas mellélövés, már ha arra céloztál, ha nem, akkor sry.
Magyar ember tehet arról, ami itt van, nem más, és nem szégyenkezni kell, meg sajnálkozni, főleg nem hasonlítgatni. Más út vezet a változáshoz. -
diablo1984
veterán
válasz
tahepa #150529 üzenetére
Nekem tegnap töltötték fel gázzal a fordot és elvileg volt egy tömítés csere is 44600huf. Kicsit meglepett az összeg, a felére tippeltem volna leginkább javítás előtt, de 20 éve is drága hely volt ahol csinálták és most is at, igaz aznap meglett, másik helyen ahol eddig klímáztattam(jóval olcsóbban, igaz 5 éve), na ott 4-5napot kellet volna várnu, úgy hogy otthagyom a kocsit....
-
válasz
tahepa #150066 üzenetére
Elvágtuk a lehető legközelebb “főcsőhöz”, mert az megy tovább a konvektorhoz, és dugóztuk. Villanykábelt újat húztunk be, túllőttem, 4-es kábelt húztam be, de elvileg 2,5- es is elég. Nekünk nem kellett közműhöz menni ezzel. Villanyszerelő kitöltötte a tűzhely papírjait.
Szerintem neked csak a diktálás módját kell bejelenteni. Persze majd a szaki megmondja, ha ott lesz és látja is. -
torcsrent
tag
válasz
tahepa #149502 üzenetére
Magadra vetted az inget, ami nem neked szólt, nem rád illik, mert te csak a Xsaraba tankolsz mindig, amennyi fogyott az adott út után. A hülyegyerek, streetracer, csajozós, éjszakai veretős, vetítős figuráknak szóltak a hozzászólások.
Eléggé félrement a beszélgetés.
No Offens -
válasz
tahepa #149507 üzenetére
Régi mondás, akinek van pénze majomra, legyen banánra is.
Egy bizonyos társadalmi réteg szokása, hogy csak a látszat a fontos, mögöttes tartalom nélkül. 10millió Ft-os autó hitelre, 2 hónap után a bank visszaveszi, mert a részletekre már nincs pénz. Se benzinre, ezért tankol bele annyit, amennyit kölcsön tud kérni.
-
-
válasz
tahepa #149227 üzenetére
Az szuper, de akkor ha jól értem ő is csak azért tette fel, mert van még 8 másik aki feltette, ha pl nem lett volna 1 sem, akkor ő sem rakta volna fel. Így úgymond elismerte, hogy büntethető?
Csak, mert akkor vagy van szabályozás és mindenki nagyívben, és akkor a tulaj meg vagy kap büntit vagy nem? -
Cs1csó
titán
válasz
tahepa #149159 üzenetére
khis bhutushkha. Minimum Árukereső és esetleg külön pár nagy boltban megnézni pl. az említett Alza vagy akár Edigital
(ha valamit keresek:
1. árukereső
2. bírom simán a google-be és esetleg még hogy "debrecen" hátha lesz valami találat.
3. esetleg pár ismert boltot még megnézek pl. műszaki cikknél MultimediaTower stb. meg az említett nagyobb boltokat. -
-
paatrick
őstag
válasz
tahepa #148273 üzenetére
Miért? A kutak nyitva vannak csak benzint nem kapsz ha ott is le lenne zárva. Csomagot átvenni biztos lehet.
Intersparos OMV 11-kor 1 kúttal még ment, utána már láttam hogy bebójázták mindet. De mint tegnap is írtam, nem lesz a semmiből hirtelen 2x annyi tartálykocsi ami viszi a benzint.
Aztán majd remélem nem fog sírni a sok ember hónap végén hogy nincs mit enni mert tele kellett tankolni a kocsit
-
bobace
addikt
válasz
tahepa #147100 üzenetére
Ez nem Debrecen, hanem a világ általános problémája, sehol nem tudsz úgy leirni egy kommentet, hogy ne kössön bele valaki, meg kell ezt is tanulni, hogy ne foglalkozzon vele az ember, különben idegroncs lesz. Facebookon a szörnyülködés mellett én szoktam táplálni a mazochizmusom és olvasgatok ilyeneket, ahogy az emberek egymásba állnak a semmiért. Szép új világ.
-
válasz
tahepa #147100 üzenetére
Bocsáss meg, de kb 10 perc elteltével kaptál egy ötletet... azt nem tud, hogy megpróbáltad-e.
Azért írtam a nagy gáz - hintáztatást, mert a fiestámmal jártam így, hogy beragadt, befagyott. Nekem nem volt kedvem szerelgetni. Hintáztattam, majd nagyobb gázzal elindultam vele, kb 5 méter után hupsz kis pattant.
Ahogy írtad, szerintem így is megoldódott volna.
De örülök, hogy sikrült a lényeg ez.megtanulhattam volna már hogy itt nem divat segíteni a másikon..ez Debrecen.
Főleg ebben a topikban szokott segítség érkezni, elég hamar. (Nyilván más topikban is) -
válasz
tahepa #147088 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ennek semmi köze a fagyáshoz? Ma egész nap fagypont fölött volt a hőmérséklet, elolvadt minden. A te kéziféked egyszerűen összerohadt a dobbal, mert ritkán van használva.
Nekem 16 éves, mindennap behúzott kézifékkel parkolok, -20fokban is, de még soha egy pillanatra se szorult meg.
Ellenben apósom kocsija egy évet állt garázsban behúzott fékkel, mikor ki akartam állni, össze volt "fagyva", július közepén2 perc hintáztatás megoldotta.
-
bul07
nagyúr
válasz
tahepa #147088 üzenetére
Kalapács
Ha acél felni akkor le se kell venni a kerekketAszonyka beül próbál vele elidulni te meg a kocsi mellet ütögeted a kerék közepe felé, ha megmoccan akkor átt a túloldalra
Ha alu felni akkor már bajosabb, ha olyan fajta hogy a csavarok kijebb lógnak akkor azt lehet ütni
Nekünk egyszer behúzni se kellet, latyak miatt fagyhatott be
De amúgy itt a lapos részen tök felesleges kéziféket használni(domborzat nem indokolja)
Bár mostanra tuti megoldódott
Szerk,
Hopp
Most olvasom a egyel fentebbi hozzászólást -
sto1911
veterán
válasz
tahepa #146371 üzenetére
Nem vedenem, ha nem hulyeseget irnanak rola/roluk. Biztosan van, aki megerdemli, de 25 ev utan azt felhozni, amit felhoztak, egy szanalom.
Nyilvan nem mindenki lehet ilyen szinten/gazdag, es ilyenkor a csorok igen hangoztatjak milyen igazsagtalansag erte oket, de megertem, hogy ilyen szinten maradtak ilyen gondolkodassal. Es az a szint, amit tamadnak, 25 ev utan szerintem nem valami nagy szam.Lentebb irta valaki, hogy ra kell nyitni es olcsobban arulni, en arra reagaltam, hogy akkor hajra, ha csak ennyi, tegyek meg, megse tettek meg. Szoval vagy a tanacs egy baromsag, vagy megsem olyan egyszeru, ahogy latjak.
Egyebkent meg a maganembert nem szabad vedeni csak a multit? Szinten lentebbrol idezve, ha a magan arulja dragan akkor szemet, ha a multi arulja dragan, akkor az isten. En meg nem ertem mire fel ez a maganvallalkozo utalat.
Szoval en talan jobban kepben vagyok vele mit lehet meg mit nem, mint a lentebbi tanacsadok, lehet ezert sem boltot nyitottam
A masik, hogy vesz buszjegyet es elmegy olcsobban vasarolni, ok, de kozben viszont az utazassal, sorban allassal meg megy az ideje, mindez hany forintert is? Amit adott esetben tanulassal, munkaval vagy epp a csaladjaval tolthetne?
@Pyttawrx: nem erthtesz egyet velem is meg tahepaval is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest