Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
Cybertrone #3865 üzenetére
Én most veszettül megvagyok kattanva kb.1 éve lassan, mivel folyamatosan küzdök azokkal az emberekkel akik nem tartják be az írott és íratlan szabályokat.
pl.: kutyára póráz,szájkosár, a szart felszedem utána, nem biciklizünk a járdán és nem dobjuk a csikket a homokozóba, stbstbstb.
egyszerű az okom: a gyermekemre gondolok egyből, pillanat alatt megvan a baj, felszedi,belenyúl,elészalad vagy csak simán áll és elüti,stb.
Nemrég a kálvin téren a kezemmel fogtam meg a kerekét egy agymennek, mert bejött a két ember között a bringával és még neki állt feljebb utána, szerencséje volt hogy egyedül voltam akkor a lányommal,mert biztos megtaposom a helyszínen. De volt már olyan is hogy a mekinél átengedtem úgy ahogy azt kell az öreg bácsit a zebrán, erre jön egy zseni és lecsengeti bringával a zebrán a kisöreget! Most komolyan kihagyná ezt szó nélkül?Persze itt is a zseninek állt feljebb.
Én pl.: leszállok a zebrán,járdán is és tolom a bringát és csak azért is direkt úgy tolom hogy a bírka amelyik járdázik ki kell hogy kerüljön nagy ívben.
De amúgy az a gond hogy a közteres/rendőr letojják ezeket nagy ívben: főtéren beszélgetnek rendőr+közteres és a dobermanjátt viszi a nagyvállalkozógyúrós szájkosár nélkül, mellette meg egy pitbullt a másik! Bezzeg a nénit megbüntetik ha a zsebkutyán nincs póráz, a gyúróst meg nem meri!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest