Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- A titánkeret nem olcsó
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Fricu #143321 üzenetére
Én csak azért hoztam fel hogy példa legyen hogy igen kicsi az esélye de megtörténhet, és hogy a kamerát is nem szándékosan fogják eltalálni
Nekem nincs bajom a lőtterekkel, tervezek én is menni ilyen élmény lövészetre
Szeretek is lődözni
, van egy Diana 75 légpuskám, egy új árán 85e Ft távcsővel(tulzás nekem hobbira légpuskára), néha napján jó ellőni vele a gyufaszálat.
Na de a vadászokat kifejezeten utálom.
Én egy kis erdő mellet dolgozok, hallom hogy itt puffogtatnak. Kimentem nézem ez erdőt hogy mégis mi hogy, láttom a vadász csávót olyan 25-30m bent a kis erdőben erre balról felszáll egy fácán és közzöttünk repül ell, a vadász szó nélkül rálött kettőtt nem zavarta hogy én pont vele szembe voltam, szerencsére elég magasra repült a fácán így felém lőtt. Hát kösz, és utána még int hogy helló, hát @nyádNa meg megvan arról is a véleményem hogy a ragadozó madarakat kinekk áll érdekkáben megmérgezni, biztos nem csak úgy hobbiból kimegy valaki és lerak mérgezett húsokat. Féltik a belüket hogy a ragadozók megeszik előlük. Ezért is írtják veszettül a rókákkat is, persze amikkor a patkányok meg az egyébb rágcsáló kártevők elszaporodnak tudnak sírni, persze ha minden rókát ami rengeteg kártevőtt is kiiírt kiírtják akkor jóhogy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hardcore café
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest