- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elolvastam egy csomó kommentet, igazából jws-nek van egy stílusa (azért mégsem egy Linus, na
), de ettől még igaza van.
Most néztem a bugreportot a figyelmeztetés eltávolításáról, a legutolsó komment szerint ha jól értem, frissítik az xscreensavert és akkor az megoldja a gondokat, az helyett, hogy kitörölnék a kódból jws figyelmeztetését. [link] De azt nem tudom, hogy ez a Jessie-t is érinti, vagy csak a Strech-et, még csak annak a csomagjai között van .34-es verzió.A figyelmeztetés kitörlése szerintem elég rossz megoldás lenne. Maximum kicsit átfogalmazni lenne csak szabad.
gt7100: no igen, az az agyf... kategória.
szerk: egyet láttam a kommenteknél, pl. két monitor használata esetén van ilyen secu bug, ha lehúzod az egyik monitort. Bővebben nem néztem.
-
gt7100
tag
Nem vagyok tisztában az xscreensaver összes funkciójával. Van vagy lehet benne olyan biztonsági hiba, ami indokolja ezt a ... jobb szót nem tudom rá... hisztit?
Én még ott tartottam, hogy az össz feladata az x session zárolása a beállított idő elteltével.
Ebben egy remote exploitot nehezen tudok elképzelni.
(Nincs kéznél gép amin megnézhetném, mert kiirtottam mindenhonnan) -
Ismerem az Antegros-t, És ki is próbáltam már a 3.16-os Gnome-ot, és pont ezért tetszik (OpenGL felület, új, jobb értesítési rendszer, sok Gnome progi frissíttve.).
Olyan disztrót szeretnék, ahol nem kell user repo-ból, meg külső forrásból telepítgetni. Sajna Arch esetén ezzel sok problémám van/volt.
A Debian a stabilitás és a nagy repo miatt tetszik.
Fedora-n is elgondolkodtam, de a konkrét probléma megoldásán kívül nincs mellette érvem.
Meg azon is agyalok, hogy kivárom, míg Debian-ra jön a 3.16-os gnome, de ez gondolom, nem mostanában lesz.(#6596) tlac: Stabil Gnome 3.16 környezet a fontos.
(#6597) bob.zxr: Csak az időzítésem rossz, mert nem mindig a legújabb desktop kell, csak a mostani frissítés tetszik nagyon, mert sok olyan dolgot javít, amit eddig hiányoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- 3D nyomtatás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest