Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
A live rendszer tartalmazza csak a non-free elemeket.
Tényleg igaz, halványan már emlékszem is!
Csak hát szerintem én live-ból telepítettem, ez a Manjaroból deportált valami, a calamaris volt a installhelper, ha jól emlékszem....mondjuk épp a HP 8570p-nek tök mindegy, hogy van-e nonfree, szinte teljesen Inteles hardverekből áll*. Ami viszont fura, hogy a firmware-iwlwifi az nagyon non-free és az telepítve volt, anélkül nem is lenne wifi a notin. Véletlen a bookworm verziót linkeltem, de nem érdekes....*mint kiderült, a wifinél pont nem mindegy mégsem

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak hát szerintem én live-ból telepítettem, ez a Manjaroból deportált valami, a calamaris volt a installhelper, ha jól emlékszem....mondjuk épp a HP 8570p-nek tök mindegy, hogy van-e nonfree, szinte teljesen Inteles hardverekből áll*. Ami viszont fura, hogy a