Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fura ez a kiadás, mert olyan csomagok voltak előre telepítve, ami szvsz nettó bloatware, fontos dolgok meg hiányoztak.
Ne foglalkozz vele sokat, eléggé Ubuntusodik már a Debian is!
Nyilván sok függ attól is, hogy nonfree-e, nem tudom abban mik vannak, mert úgy látom nem azt szedtem le, ja de, csak Cinnamon DE-vel....akkor főleg nem értem a dolgot, mert nem DE függők ezek a dolgok, arra már nem emlékszem, voltak-e választható opciók telepítés során. Már az sem mindegy, hogy az iso bootolás után egyből a telepítést választod-e vagy a live-ból futatva telepíted....De esetedben jó ez így, mert kicsit gyakorlod a csomagkezelést, az mindig kelleni fog, ami nem kell, leszeded, ami kell, felrakod! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
valószínűleg a stable lehet ilyen, kíváncsi vagyok, hogy a testing milyen. Gondolom eleve frissebb csomagverziók és más csomagösszetétel.
Sok csomag nyilván frissebb, de kb semmit nem fogsz észrevenni, legalábbis ha minden működik, akkor nem! De ettől még érdemes kipróbálnod! Felépítésében és összetételében nem lesz semmi különbség, ez tuti!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilván sok függ attól is, hogy nonfree-e, nem tudom abban mik vannak, mert úgy látom nem azt szedtem le, ja de, csak Cinnamon DE-vel....akkor főleg nem értem a dolgot, mert nem DE függők ezek a dolgok, arra már nem emlékszem, voltak-e választható opciók telepítés során. Már az sem mindegy, hogy az iso bootolás után egyből a telepítést választod-e vagy a live-ból futatva telepíted....De esetedben jó ez így, mert kicsit gyakorlod a csomagkezelést, az mindig kelleni fog, ami nem kell, leszeded, ami kell, felrakod! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)