Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Igazából előtte belerondítottam a sources.list-be, mert olvastam valami quora bejegyzésben, hogy a cdromos sorokat töröljem ki. Kitöröltem, után a terminál hibaüzeneteket dobált ki az apt updatere. Szóval valahogy vissza kellett állítanom az eredeti helyzetbe és ezt írtam be rootként:sudo cp /usr/share/doc/apt/examples/sources.list /etc/apt/sources.list
Ezután apt update és most megy. Amit írtál azt meg sem tudtam csinálni, mert a cdromos sorokat előtte kitöröltem.
Azt hiszem az volt a gond, hogy telepítés közben nem adtam hozzá hálózati tükröt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- World of Warships
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen videókártyát?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából előtte belerondítottam a sources.list-be, mert olvastam valami quora bejegyzésben, hogy a cdromos sorokat töröljem ki. Kitöröltem, után a terminál hibaüzeneteket dobált ki az apt updatere. Szóval valahogy vissza kellett állítanom az eredeti helyzetbe és ezt írtam be rootként: