Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Köszi, mindjárt próbálkozom is. most kerültem gép elé.
Friczy: köszönöm neked is. Én is úgy emlékszem hogy az /etc/X11/-be kell lennie egy xorg.conf fájlnak de ahogy tegnap írtam máshol megtaláltam csak nem voltam benne biztos hogy mit hova kell rakni.
A synaptic csomagkezelő alapból meg van, és rákerestem a touchpad driver-re és az összeset (3db) telepítettem de sajna így sincs xorg.conf fájlom. Most csinálok egyet és bemásolom ide hogy mit raktam bele. Hátha valami hülyeséget csináltam,akkor ki tudtok javítani
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest