- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Akkor jól sejtettem hogy nem elég a 4GB
, köszi.
Régebben (honlapokat készítettem. php, mysql alapon.stb) és volt egy VPS-em ahol egy pár honlapot üzemeltettem, ott matattam sokat GUI nélkül a szerveren de már rég volt sokat felejtettem. Akkor még Ubi 10.04 vagy 10.10 volt ha jól emlékszem. Most win 8.1 van a gépemen de nagyon elegem van már belőle különböző okok miatt (most nem sorolnám föl) és amúgy is Raspberry-kkel is szeretnék foglalkozni ugyhogy a Debián mellett döntöttem, mivel ez "majdnem mindennek" az alapja. A telepítéssel nem volt gond, mármint végigmentem szépen az instrukciókon. A particionálást nem cifráztam egyenlőre minden ment irányítottan.
Teszt képen, próba képen ismerkedem a rendszerrel. Nagyon tetszik
most már nem akarok variálni maradok ennél. Fel akarom rakni a gépemre és ugyanúgy használnám mint eddig. Általában tanulás, sokat olvasok, net, programozás (C, C++) stb. Játszani nem sokat játszok, esetleg majd egy másik gépet csinálok tűzfalnak, webszervernek, biztonsági rendszernek stb.
Mennyi lemezterület kell akkor neki minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, köszi.