- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
válasz
s1999xx #8909 üzenetére
felmegy a java az apt-al, de a java 64 bites, ami nekem nem jó, az eclipse meg hibaüzenettel el sem indul. hivatalos oldalról lett letöltve. nem kell nekem spéci debian, a Banana-n is debian van, ezért tettem fel a PC-re is ezt, hogy ne legyenek kompatibilitási gondok, a PC-n fejlesztett szoftver fusson a Banana-n is. lehet egyszerűbb lenne az ubuntu, fogalmam sincs a Linuxhoz, mint írtam.
köszönöm a segítő szándékot, nagyra értékelem, de nem akarom én ezt a problémát önerőből megoldani (erre sem időm, sem energiát, türelmem meg végképp nincs), hanem keresek valakit aki megcsinálja nekem fizetség ellenében. úgy néz ki már találtam is egy kollega jelentkezett privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest