Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
csakany2001 #7863 üzenetére
Operát utoljára akkor használtam, amikor még a régi Presto motorral ment. A Presto motoros Opera tényleg a legjobb böngésző volt anno. Amióta a guglis vackot használják, mint sokan mások, még a régi fényük árnyékénak se lehet nevezni őket. Mindenesetre az az Opera volt talán az egyetlen olyan nem openszósz program, amit rendszeresen használtam és még meg is bíztam benne. Azóta sincs egyetlen olyan nem nyílt forráskódú program, ami ezt nálam kiérdemelné...
Az ex-operás von Tetzchner-féle Vivaldi, amit a régi operások csinálnak, viszont egész ígéretes, csak még nagyon gyerekcipőben jár.
Annak örülnék legjobban, ha kiadnák a Presto forráskódját, aztán az open source közösség a kezébe venné a motor gatyába rázását és egy jó kis nyílt forráskódú, ütős böngetőt csinálnának belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest