- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
csakany2001 #7863 üzenetére
Operát utoljára akkor használtam, amikor még a régi Presto motorral ment. A Presto motoros Opera tényleg a legjobb böngésző volt anno. Amióta a guglis vackot használják, mint sokan mások, még a régi fényük árnyékénak se lehet nevezni őket. Mindenesetre az az Opera volt talán az egyetlen olyan nem openszósz program, amit rendszeresen használtam és még meg is bíztam benne. Azóta sincs egyetlen olyan nem nyílt forráskódú program, ami ezt nálam kiérdemelné...
Az ex-operás von Tetzchner-féle Vivaldi, amit a régi operások csinálnak, viszont egész ígéretes, csak még nagyon gyerekcipőben jár.
Annak örülnék legjobban, ha kiadnák a Presto forráskódját, aztán az open source közösség a kezébe venné a motor gatyába rázását és egy jó kis nyílt forráskódú, ütős böngetőt csinálnának belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest