Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olivera88
üzenetére
df -Th parancs megmutatja pontosan, de nem pazarolja a RAM-ot, annyit használ, amennyi éppen szükséges.
Azt mindenki igényei szerint dönti el, milyen opciókat használ az FSTAB-nál. Ha kell a naplózás, akkor használd, nem olyan vészesek ezek az írások a mai SSD-nél. Reggel olvastam amúgy, hogy valamelyik Linuxos fórumtársnál kampózott a Samu vezérlő.

Sokan mondják, hogy minek azt óvni, még a TRIM-et se használják, van aki meg mindent HDD-re tesz és elvész az SSD gyorsasága azzal.
Egy viszont biztos, az optimalizált beállítások és ellenőrzések nem ártanak az SSD-nek!
50 év garival meg aztán tényleg ne foglalkozz semmivel!
(kissé szkeptikus vagyok, de ha 50 év, hát 50 év)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(kissé szkeptikus vagyok, de ha 50 év, hát 50 év)