- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
bambano #7275 üzenetére
Nem egyszerű eset.
Telepítettem az rfkill-t és a list paranccsal ugyan azt mondja, mint a kernel log, hogy hardware kapcsoló blokkolja a rádiót. Észrevettem, hogy azóta a BIOS-ba is visszaállt a vonatkozó kapcsoló "last state"-ről "disabled"-re (átböktem, de később megint visszamászott, korábban ezt még nem figyeltem meg) és most már az Ubuntu Live környezetben sem lehet életre kelteni a WiFi-t.
Elnyomozgattam addig, hogy valószínűleg az acerhk kernel modul (Acer HotKeys) tudná átbillenteni a kapcsolót, ez viszont nem érhető el Jessie-re. De amúgy régóta nincs már meg Ubuntu-ra sem, így gondolom azért működött korábban, mert a BIOS mindig a Windows óta hurcolt feloldott állapotban hurcolászta tovább a kapcsoló állapotát, míg valamelyik Linux disztró a driver betöltésekor letiltott állapotban inicializálta és azóta fixen tiltott. A BIOS-ba pedig sajnos nincs olyan, hogy fixen engedélyezett állapot, csak kikapcsolja, vagy változatlanul hagyja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest