- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Na akkor!
Debian server+Kodit használ valaki? Sikerült felrakni, (igaz csak VM) de nem tudom , hogy hogyan indítsam el magától a Kodi-t.
Van egy kis HTPC+szerver gépem, amin jelenleg ubuntu szerver megy ugyanezzel a felállással, de van vele egy kis baj. Valami miatt a hang elmegy, ha egy kicsit hosszabb ideig tétlen a gép.( Persze a kijelző, tehát a tv képernyője kikapcsol mert minek menjen)
Ami viszont érdekes, hogy a youtube app megy a Kodin hanggal, de a film, sorozat nem. Na de nem is ez a lényeg.
A terv a Debian + Kodi felállás lenne, de itt meg nem tudom miért nem indul magától. Nincs desktop, csak parancssor, és ha lehet nem is szeretnék

Vagy jobb megoldás lenne egy xfc/lxde desktop és úgy a kodi?
A systemd még egy kicsit új nekem, de hamar tanulok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- AKG K240 Studio fejhallgató
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest