Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
Sziasztok!
Telepítettem ma a 7.8-at, de van 3 problémám.
1.
Van egy SSD amin win7 van, + egy 640-es HDD, aminek nagy része NTFS, 30GB helyet pedig kialakítottam rajta a Debian-nak. (win alól, lemezkezelővel zsugorítottam a kötetet, a felszabaduló helyet pedig a Linux telepítésekor három részre osztottam root, home és swap partíciókra). Az a gond, hogy win7 alatt most nem látszik az a kb 600GB-os NTFS partíció... csak szerintem kellene látnom, vagy teljesen törvényszerű ez így?2.
A Gnome csak safe módban hajlandó működni, szedtem le nvidia drivert (650Ti a kari) terminálban próbáltam telepíteni sudo-val, de valami kínja volt. Lehet ezzel kezdeni valamit?3.
Grub. a sorrendet kellene megváltoztatni, hogy a win7 legyen az alapértelmezett, mert az asszony nyarvog miatta, még linux fóbiás, de majd megszokja
Új hozzászólás Aktív témák
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- World of Warships
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi