Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Kicsit félreértetted. A "független magánember akciója" alatt én azt értettem, hogy remélhetőleg egy Szergej majd kitalálja, hogy hogyan lehet valami egyszerű módon kiiktatni a csúnyaságot a hardverből.
Pár éve olvastam valahol, hogy pl. a nyomtatókba valami számlálóchipet raknak a gyártók, ami ha elér egy bizonyos számot, akkor a nyomtató megáll, nem nyomtat tovább, "elromlik". Egy orosz fickó meg rájött, hogy hogyan lehet kinullázni ezt a chipet, és így ismét működésre bírni az "elromlott" nyomtatót. Na, valami ilyesmire gondoltam én.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- GTA VI
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest