Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Kicsit félreértetted. A "független magánember akciója" alatt én azt értettem, hogy remélhetőleg egy Szergej majd kitalálja, hogy hogyan lehet valami egyszerű módon kiiktatni a csúnyaságot a hardverből.
Pár éve olvastam valahol, hogy pl. a nyomtatókba valami számlálóchipet raknak a gyártók, ami ha elér egy bizonyos számot, akkor a nyomtató megáll, nem nyomtat tovább, "elromlik". Egy orosz fickó meg rájött, hogy hogyan lehet kinullázni ezt a chipet, és így ismét működésre bírni az "elromlott" nyomtatót. Na, valami ilyesmire gondoltam én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest