Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
PROHARDVER! témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó hírem van: ezt most debian alól írom. De van egy mégjobb hírem: ezt most gnome alól írom 
Remélem csak én voltam vak, de én sehogy sem találtam
Na jó mondom, akkor rakjuk fel az mc-t forrásból. De ahhoz meg le kell tölteni a netről, de ha már a neten kóvájgok, akkor hallgassunk egy kis zenét. Másik partíció bemount-ol, xmms elindít, zene kiválaszt, erre feldob egy hibaüzenetet. Érdeklődve fordulok oda, hogy vajon mi lehet az. Aztán elszemezgettünk a hibaüzenettel egy darabig. Ugyanis arról szólt, hogy a RH-os xmms verzió mp3-at nem támogat, mert hogy azt lehet illegális célokra használni. Mikor visszatért belém az élet, gyorsan felkapartam a földről az államat, beraktam a debian CD-t a CD-ROM-ba és újraindítottam a gépet, debian telepítés céljából
Telepítés simán összejött, utána az apt-get beállít, gnome felrak, gnome elindítad, mozilla elindít, és feljön a PH!-ra megírni ezt a hsz-t
Egyelőre ennyi...bár kérdésem bíztos lesz még