- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Mégis eljutottak a 2.6.38-ig.
Természetesen ati driver nem bírta magától követni, és újrarakni, teljes eltávolítás után újrarakni sem lehetett, mert mindig elbukott a telepítő a DKMS install résznél. (frissítettem a linux-headers csomagot az új kernelhez, csak nem tudom, miért kellett kézzel megtenni, magától nem frissült...)
Erre nézem, hogy a testing repókban meg ott az 1:11-3-1 (most ebből silabizáljam ki, hogy 11.3-ra gondolnak) verziós driver, gondoltam valahogy bekerültek a rendszerbe a korábban telepített driver fájlok, de nem, tényleg frissült a repó. Onnan telepítve meg simán települt, és működik a driver. WTF?

Viszont továbbra sem megy bekapcsolás után a Compiz, Alt+F12-t kell nyomni (ha jól értem, ez a "kompozit" állapot aktivizálója), hogy legyenek effektek. Van egy laptopom régi Intel graffal, ott tökéletesen megy a Compiz, de másik, szintén Ati-s laptopban ugyanúgy Alt+F12-t kell nyomni indulás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- New World - az új Amazon MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest