Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano
üzenetére

Nem ugyanezt írtam csak egy mondatban? Egyébként a lelkiismeretem megnyugtatására előtúrtam a performance management manualt és abban is ellenőriztem
gyakorlatilag ha útban van egy inaktív processz, akkor a komplett working set kimehet a swap-be. Csak nem árt odafigyelni rá, mert ha gyakran előfordul, akkor SOS-ban célszerű növelni a fizikai memóriát. Legalábbis nálunk ez ment a vas fizikai határaiig

Amit a linux-ról írtál az már inkább újdonság: azt nem tudtam, hogy a linux inkább kigyilkolja a processzeket. (nem csak akkor teszi, ő is, ha már kifogyott a swap-ből?)
No... összejött a tükrözött rendszer, dehát... ennél még HPUX-on is egyszerűbbnek tűnt.

Még ha el is felejtem a VirtualBox hülyeségeit, akkor is elég macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest