- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
B.Ú.É.K. mindenkinek!
Van ilyen is, ndiswrappernek hívják, de ajánlott Linuxközeli megoldást használni helyette.
Az fwcutter elvileg benne lehet a tárolókban (bár én Debian etch-nél nem láttam), de ez csak kicsomagolja a firmware-adatot a megfelelő könyvtárba. Le kell tölteni hozzá egy firmware-t is.
Az előbb végig b43-ról írtam, de elvileg az az általad használt kernellel nem megy, így ez sztornó (mármint kitöröltem innen)...
bcm43xx-szel működni fog, de - azt hiszem 2.6.27-től - az új kernelek ezt már nem tartalmazzák, viszont jól használható helyette majd a b43 is. - Utóbbi nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben, mostmár egyértelműen jobbnak mondanám a bcm-nél, nálam pl. zavaros környezetben utóbbi sokkal jobban muzsikál. Régen lassú volt a b43, de már ez sem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Gumi és felni topik
- Synology NAS
- E-book olvasók
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- SSD kibeszélő
- OpenWRT topic
- AMD FX
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bcm43xx-szel működni fog, de - azt hiszem 2.6.27-től - az új kernelek ezt már nem tartalmazzák, viszont jól használható helyette majd a b43 is. - Utóbbi nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben, mostmár egyértelműen jobbnak mondanám a bcm-nél, nálam pl. zavaros környezetben utóbbi sokkal jobban muzsikál. Régen lassú volt a b43, de már ez sem igaz.