- MWC 2026: Megjött az Anker új, megfizethető árú aktív zajszűrős fejhallgatója
- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
B.Ú.É.K. mindenkinek!
Van ilyen is, ndiswrappernek hívják, de ajánlott Linuxközeli megoldást használni helyette.
Az fwcutter elvileg benne lehet a tárolókban (bár én Debian etch-nél nem láttam), de ez csak kicsomagolja a firmware-adatot a megfelelő könyvtárba. Le kell tölteni hozzá egy firmware-t is.
Az előbb végig b43-ról írtam, de elvileg az az általad használt kernellel nem megy, így ez sztornó (mármint kitöröltem innen)...
bcm43xx-szel működni fog, de - azt hiszem 2.6.27-től - az új kernelek ezt már nem tartalmazzák, viszont jól használható helyette majd a b43 is. - Utóbbi nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben, mostmár egyértelműen jobbnak mondanám a bcm-nél, nálam pl. zavaros környezetben utóbbi sokkal jobban muzsikál. Régen lassú volt a b43, de már ez sem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 16 GB (2x8 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- HONOR Magic 8 Pro 12/512GB Black használt, újszerű garanciás 2029.02.20-ig
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (3Hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bcm43xx-szel működni fog, de - azt hiszem 2.6.27-től - az új kernelek ezt már nem tartalmazzák, viszont jól használható helyette majd a b43 is. - Utóbbi nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben, mostmár egyértelműen jobbnak mondanám a bcm-nél, nálam pl. zavaros környezetben utóbbi sokkal jobban muzsikál. Régen lassú volt a b43, de már ez sem igaz.