Hirdetés
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- iPhone topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
"Játszadozom" egy Debian szerverrel és akadt egy kis gondom a Ping válaszokkal.
Iptables-t állítom, Webmin alól próbálkozva.
Engedélyeztem a nekem szükséges (bejövő) portokat, majd az összes többire megadtam, hogy drop.
A fent lévő szolgáltatások működnek, de ha a szerverről (SSH-n keresztül) pingelek egy másik gépet, nem kapok választ.
Próbáltam engedélyezni az összes bejövő ICMP csomagot, de a helyzet nem változik.Tehát: pingelés a szervergépről alaphelyzetben megy.
Ha a bejövő csomagokat alapértelmezésben eldobom, nem tudok a gépről pingelni, az ICMP protokoll engedélyezése nem segít.Miért lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- World of Tanks - MMO
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest