Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem, nem találtam életképes apache topicot, azért írok ide.Előfizettünk egy virtualis szerver szolgáltatásra és operációs rendszernek egy teljesen csupasz debian linuxot kaptunk. Az lenne a probléma hogy letöltöttem az apach-ot (2.0), a APT-vel és installáltam is a szerverem, de ha beírom a saját gépemen szerver IP-jét a böngészőbe, nem jön be a lap, örökké csak tölt. Ha leállítom a szolgáltatást akkor meg nem tudja a firefox felvenni a kapcsolatot, tehát nem ugyanazt produkálja. A httpd.conf-ban csak a ServerName-et állítottam be a saját IP-címére. Csináltam már ilyet jópárszor win-re meg GUI-s linuxra, de terminálból még eddig soha. Mi lehet a hiba?

Ja meg az is érdekes hogy APT-on apache 2.2 nem érhető el, meg php5 sem, és az utóbbira mindenképpen szükségem lenne...
Hogyan tudok ezeket beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hogyan tudok ezeket beszerezni?