- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem, nem találtam életképes apache topicot, azért írok ide.Előfizettünk egy virtualis szerver szolgáltatásra és operációs rendszernek egy teljesen csupasz debian linuxot kaptunk. Az lenne a probléma hogy letöltöttem az apach-ot (2.0), a APT-vel és installáltam is a szerverem, de ha beírom a saját gépemen szerver IP-jét a böngészőbe, nem jön be a lap, örökké csak tölt. Ha leállítom a szolgáltatást akkor meg nem tudja a firefox felvenni a kapcsolatot, tehát nem ugyanazt produkálja. A httpd.conf-ban csak a ServerName-et állítottam be a saját IP-címére. Csináltam már ilyet jópárszor win-re meg GUI-s linuxra, de terminálból még eddig soha. Mi lehet a hiba?

Ja meg az is érdekes hogy APT-on apache 2.2 nem érhető el, meg php5 sem, és az utóbbira mindenképpen szükségem lenne...
Hogyan tudok ezeket beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple iPhone Air - almacsutka
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Hogyan tudok ezeket beszerezni?