Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
furti
csendes tag
válasz
krenski.84
üzenetére
Nagyon láma kérdést teszek fel. Debian alatt melyik arc az intel 64? c2d-re.köszi

krenski
Ha amd64-es disztrot akarsz feltenni, lehet lesznek vele gondok. En nemreg raktam fel egy amd64-es Kubuntut apam cegehez, es olyan problemak voltak vele, hogy peldaual egy egyszeru flash playert firefox ala nem lehetett felrakni mert sirt, hogy az amd64-es OS-emre nem suportalt a flashplayer install(meg ha symlinkeltem a modulokat minden firefox/plugins konyvtarba akkor sem).
Masik para, gondoltam leszedek par netes progit(pl skype). A kiterjesztese rpm volt. Mondom no-para majd az rpm -i megoldja, namost ennek olyan hibai voltak hogy megint olyan csomagok kellettek, amik nem supportaltak amd64 verziora. Ezek utan gondoltam alien nevu csodavaal csinalok .dpkg filet, az problema hasonlo volt mint az rpm -nel.
Szoval ha nem m uszaly akkor ne amd64-eset tegyel fel, sima i386 megteszi, legfeljebb majd a kernelbe beforgatod a Core2/Xeon procit!!!
Sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- További aktív témák...
- FIFA 16 Playstation 4
- darkFlash CF8 Pro
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest