- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Garmin topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
2 kérdésem lenne:
- melyik csomagot kell feltenni, hogy egyedi modulokat tudjak fordítani? alapból a /lib/mosules/`uname -r`/build symlink nincs benn, de azt tudom, hogy egy csomag feltétele után ott lesz (és ez nem a kernel-source). szeretném az acx 111-es wlan-kártyámhoz leforgatni a modulját, hogy végre ''madzagtalanítva'' legyen a netem.
mod: ez megoldódni látszik... bár nem a legelegánsabban.
- mivel lehet a csomagok ellenőrzését, vagyis az arra irányuló próbát kikapcsolni? esetleg hogyan lehet azt mondani a rendszernek, hogy a csomagok hitelesek? leszedtem a teljes i386-os ágát az Etch-nek, be is konfigoltam, hogy a ngabor2.dyndns.org/debian helyről szedje, megy is, csak mindig az arcomba vágja, hogy nem hiteles, akarom-e folytatni.
füstölgés on: hogy debian alatt milyen nyakatekert módon lehet életre kelteni az x-et... hiába mondtam neki, hogy tegye fel alapból a netinstall a graf. kiszolgálót... nem tette fel se az x.org-ot, se egy ablakkezelőt.
füstölgés off
(de most már deb alól vagyok, kde alól, csak firefox 2.0-s csomagot nem találtam eddig
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Borderlands 4
- LG LCD és LED TV-k
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)