Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
2 kérdésem lenne:
- melyik csomagot kell feltenni, hogy egyedi modulokat tudjak fordítani? alapból a /lib/mosules/`uname -r`/build symlink nincs benn, de azt tudom, hogy egy csomag feltétele után ott lesz (és ez nem a kernel-source). szeretném az acx 111-es wlan-kártyámhoz leforgatni a modulját, hogy végre ''madzagtalanítva'' legyen a netem.
mod: ez megoldódni látszik... bár nem a legelegánsabban.
- mivel lehet a csomagok ellenőrzését, vagyis az arra irányuló próbát kikapcsolni? esetleg hogyan lehet azt mondani a rendszernek, hogy a csomagok hitelesek? leszedtem a teljes i386-os ágát az Etch-nek, be is konfigoltam, hogy a ngabor2.dyndns.org/debian helyről szedje, megy is, csak mindig az arcomba vágja, hogy nem hiteles, akarom-e folytatni.
füstölgés on: hogy debian alatt milyen nyakatekert módon lehet életre kelteni az x-et... hiába mondtam neki, hogy tegye fel alapból a netinstall a graf. kiszolgálót... nem tette fel se az x.org-ot, se egy ablakkezelőt.
füstölgés off
(de most már deb alól vagyok, kde alól, csak firefox 2.0-s csomagot nem találtam eddig
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)