- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Sziasztok!
Egy frissen telepített debian rendszerre szeretném felrakni a hangkártyámhoz Ali 1553 hp vt6200 notebookhoz való. alsa drivert.
viszont mikor a drivert az oldalon leírt módon telepíteni kezdem ./configure használatával, akkor ezt kapom:
checking for kernel version... The file /lib/modules/2.6.8-2-686/source/include/linux/version.h does not exist.
Please, install the package with full kernel sources for your distribution
or use --with-kernel=dir option to specify another directory with kernel
sources (default is /lib/modules/2.6.8-2-686/source).
namármost értem hogy mit kér tőlem, csak azt nem tudom hogy hogyan induljak, el ugyanis elég kezdő vagyok, mind linux, mind debian téren, ezelőtt suse-t használtam rövid ideig, amiben alapból volt támogatás a karihoz.
Válaszokat, segítséget, előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest