- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A kérdésem LVM-re irányul. Nem tudtam, h hova írjak...
Adott egy Proxmox, ami Debian 12-őn fut, a telepítése Proxmox ISO-val volt, az semmit nem kérdez, LVM és ext4 (OK, ezt mondjuk megkérdezte...), kész. Jelenleg itt a grub és a root partíciók vannak.Telepítettem manuálban egy debian 12-őt másik SSD-re, EFI, de se LVM, se LVM-thin, se ZFS nincs, csak ext4. Viszont ez másik vas is, nem sok a különbség (1155-ről 1150-re, más csatik, stb...), de kicsit tartok a váltástól.
Adatokat kellene mentenem az LVM alól (régi vas), át az újabb vasra, pl. Proxmox /etc és még pár könyvtár, VM-ek, LXC-k. A PVE nem tudja menteni a beállításokat. Clusterbe rakni és úgy áttelepülni nem tudok, mert a régiből ram, HDD is költözik.
Ami sejtésem szerint nem fog menni az /etc másolással, az a bind mountok és a pci passthrough átvitele és a NIC beállítások, de ezeket újra tudom konfigolni.Jelenleg az a bánatom, h nem tudom, h hogy lehetne hozzáférni pl. LinuxMint live alól az LVM root partícióhoz, hogy másoljam a két SSD között az adatokat.
Esetleg próbáljak a régiről bootolni és hátha tudok ott másolni?
Vagy az új Proxmoxhoz hozzáadni az LVM group-ot?Mi a helyes/legkevésbé szívatós megoldás? Köszönöm a javaslatokat
Ha nem jó topik, akkor jelezzétek kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest