Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Tehát még most is Testing van a gépen, viszont a biztonsági támogatottsága nem valami jó, konkrétan jelenlegi tudomásom szerint a Testingre kerül utoljára bármilyen biztonsági javítás az összes branch közül. Így felraktam VM-re a Stablet és azon kisérletezgettem, hogy sikerülhet-e valahogy játékra alkalmasabbnak varázsolnom. Hiába vannak új csomagok Testingen, ha egyszer nem a biztonságos használatra találták ki.Nem igazán van fogalmam a hálózati biztonságról és konkrétan torrentezek (legális dolgokat osztok meg), így van bennem egy ilyen ösztönös tartás, hogy torrentezés közben betámadják a sérülékeny rendszeremet. Ami talán egy beavatott-tabb személy részére sületlenségnek hangzik, vagy mégsem, nem tudom, jobbnak érzem a békességet.
Így a VM-be felrakott Stablehez hozzáadtam a backports repókat és upgradeltem, majd neten nézelődtem, hogy van-e valami kerülőút a frissebb csomagok Stablere telepítéséhez, de valszeg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- Tanuljunk angolul!
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tehát még most is Testing van a gépen, viszont a biztonsági támogatottsága nem valami jó, konkrétan jelenlegi tudomásom szerint a Testingre kerül utoljára bármilyen biztonsági javítás az összes branch közül. Így felraktam VM-re a Stablet és azon kisérletezgettem, hogy sikerülhet-e valahogy játékra alkalmasabbnak varázsolnom. Hiába vannak új csomagok Testingen, ha egyszer nem a biztonságos használatra találták ki.