- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Tehát még most is Testing van a gépen, viszont a biztonsági támogatottsága nem valami jó, konkrétan jelenlegi tudomásom szerint a Testingre kerül utoljára bármilyen biztonsági javítás az összes branch közül. Így felraktam VM-re a Stablet és azon kisérletezgettem, hogy sikerülhet-e valahogy játékra alkalmasabbnak varázsolnom. Hiába vannak új csomagok Testingen, ha egyszer nem a biztonságos használatra találták ki.Nem igazán van fogalmam a hálózati biztonságról és konkrétan torrentezek (legális dolgokat osztok meg), így van bennem egy ilyen ösztönös tartás, hogy torrentezés közben betámadják a sérülékeny rendszeremet. Ami talán egy beavatott-tabb személy részére sületlenségnek hangzik, vagy mégsem, nem tudom, jobbnak érzem a békességet.
Így a VM-be felrakott Stablehez hozzáadtam a backports repókat és upgradeltem, majd neten nézelődtem, hogy van-e valami kerülőút a frissebb csomagok Stablere telepítéséhez, de valszeg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát még most is Testing van a gépen, viszont a biztonsági támogatottsága nem valami jó, konkrétan jelenlegi tudomásom szerint a Testingre kerül utoljára bármilyen biztonsági javítás az összes branch közül. Így felraktam VM-re a Stablet és azon kisérletezgettem, hogy sikerülhet-e valahogy játékra alkalmasabbnak varázsolnom. Hiába vannak új csomagok Testingen, ha egyszer nem a biztonságos használatra találták ki.