- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kingcold
aktív tag
Okés. Nem gond. :)
Most fejeztem be a sztorit. 16 sec híján 158 óra.... Igen, szeretek tökörészni és bámészkodni. :)
Neki esek a platinának.
Apropo,volna ez a Langdon karakter, a Hegyi Elsoztóban. Kinek vért vittünk a terrorista támadás után. Nem egész 1 csillagosnak látom a levelei alapján, öv valami úton módon tornázható felfelé? -
Kingcold
aktív tag
válasz
hyperspace #3315 üzenetére
Köszi szépen! :)
Neki esek. Bocsi a fenti elírásokért, telon marha pancser vagyok. -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg az "Utolsó küldemény" fealadat közepén járok, de nem tudom megtenni. Alvó moddban várakozok a Hamvasztó kapuában már 2 napja
Eképesztően érzelem történet e, de azontúl, nem szeretném, h vége legyen... New Game + van esetleg, bagy valami hasonló?
-
Kingcold
aktív tag
válasz
hyperspace #3216 üzenetére
És így van .... :) Köszönöm szépen! Nincs szívem haladni, annyira nem tudom hátrahagyni egy adott területet míg mindenki 5 csillagos nem lesz. :) + Az utak építése, építmények javítgatása/fejlesztése.... Mennyi és mennyi tennivaló. :D
Amúgy tudja valaki, H a központi régió, északi részén, a nagy kráter alatti kátránytó/folyó felett lebegő, medúza szerű lények mik is akarnak lenni? Előttem párat, ill. a műszer keményen jelzi őket. -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
A regényíró Fia és a Gyüjtő karakterekről lenne szó. Előbbinél akár hogy töröm magam, nem lép túl az 1 csillagon, míg utóbbi a 2 csillagon. Egy halom elvesztett rakomány leszállítva, minden az adott területen (5. fejezet amúgy) felvehető küldetés (már töbször is) megoldva. Ez egy bug, vagy valami trükkje van a továbblépésnek?
Válaszaiokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest