- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
Új hozzászólás Aktív témák
-
felixo
őstag
Chapter 10-be értem.
Ilyen hologramokat hogy lehet lerakni ? Még nem jöttem rá. -
felixo
őstag
válasz
headhunter86 #2917 üzenetére
Engem is felb.szott, bár én csak 1 órát szenvedtem vele.
Így, hogy visszaraktad Könnyűre, kaptál platinát ? -
felixo
őstag
Normál fokozaton játszok, de itt nem bírtam
, ezért átváltottam Könnyű játékbeállításra. Utána persze már vissza tettem Normálra. Ez számít valamit a játékmeneten ?Cliffordot kinyírni (4-szer kellett) -
felixo
őstag
Nah, tegnap este eljutottam Chapter 7-hez.
BB-t visszakaptam, most kell majd kinyírnom újra a Boss-t (Clifford-ot). Este már nem volt türelmem megcsinálni. Ma viszont elkövettem egy nagy hibát : Rákerestem itt a fórumon "Clifford" szóra ... és azt hiszem kiderült, hogy ő kicsoda is valójában. -
felixo
őstag
Elértem Chapter 6-ba. Mára azt hiszem ennyi.
Elvették BB-t javításra. Így kicsit para a játék PV-s területeken. Remélem hamar visszakapom !? -
felixo
őstag
Ez most komoly, hogy gyalog kell elvinnem Mama-t Hegyi Gócvárosba ? -
felixo
őstag
válasz
bagyulajuve #2884 üzenetére
Nem baj, akkor csinálok standard küldiket, amik útba esnek.
-
felixo
őstag
válasz
bagyulajuve #2882 üzenetére
Köszi. Akkor lesz egy jó kis utam.
-
felixo
őstag
Nah skacok, még mindig Chapter 5-ben vagyok.
Eljutottam Hegyi Gócvárosba. Mama ikertesója (nem jut eszembe a neve, a gépet pedig már kikapcsoltam ) viszont nem akar csatlakozni a hálózatra. Az a feladat, hogy győzzem meg a csajt. Elolvastam a kapott levelet. Jól sejtem, hogy el kell mennem Mama laborjába most ?
-
felixo
őstag
A Gépkarabély és a nem halálos gépkarabély között mi a különbség ? Melyiket érdemes PV-k és öszvérek ellen ? Chapter 5-nél járok.
-
felixo
őstag
4.-ik chapter elején járok.
Már szétb.sz az ideg.Ungert hányszor kell kinyírni itt a lövészárok birodalomban ? -
felixo
őstag
Elakadtam skacok :
Epizód 3-nálTavi Gócvárosnál felvettem azt a küldetést, hogy menjek le Déli Gócvárost bekötni. Kaptam pluszba egy csomagot, amit Fragile-nek kell leadnom (termonukleáris). Elmentem Déli Gócvárosig de ott egyből felrobbanok a csomag miatt !? Meg kell keresnem Fragile-t ? -
felixo
őstag
Na skacok, így 35 óra játéknál még mindig itt vagyok 3-as fejezetnél. Csinálom az utakat, standard küldiket. Gondolom most már ideje lenne tovább mennem !?
-
felixo
őstag
Ex gránátot ti mire használjátok ? Pv-k ellen semmire se jó !?
Hematikus gránát úgy tapasztalom, hogy egész jó. Azt tudok valahogy gyártani ? -
felixo
őstag
Automata burkolót (építményt) lehet lerakni ?
-
felixo
őstag
Nah, elakadtam.
Pizzát kell szállítanom, de azt írja, hogy csak vízszintesen szállítható. Hogy a bánatba tudom vízszintesen szállítani ? Csak motorom van. -
felixo
őstag
válasz
Willhunting #2533 üzenetére
Köszi.
Chapter 3-nál vagyok még. Most loptam egy öszvér teherautót. Érdemes vele foglalkozni ?
Már tudok 3 kerekűt gyártani. -
felixo
őstag
Kriptobiótákat fel tudom szedni, de megenni hogy tudom ?
-
felixo
őstag
Epizód 3-ba léptem, itt vagyok
. A térképen viszont a korábbi területeim nem látszódnak. Oda vissza lehet majd még menni ?Tavi Gócvárosban -
felixo
őstag
Üdv !
Én még mindig chapter 2-nél tartok. Kikötővároshoz tartó út (keletről nyugatra) Itt ugye így eléggé sérülnek a rakományok. Ezt ti hogy szoktátok kivédeni, hogy ne sérüljenek a rakományok ?eléggé időzáporos és PV veszélyes. -
felixo
őstag
Én most értem a Kikötő Gócvárosba. Út közben viszont le kellett raknom a motort, mert nem tudtam tovább menni vele. Később, ha arra megyek, ott lesz még a motorom ? Vagy arra már nem lesz szükségem ?
Spoilermentes válaszokat előre is köszönöm. -
felixo
őstag
válasz
freeknight #2041 üzenetére
Attól, hogy túl sok időt tolsz chapter 2-be, miért "szopódik" be az ember ?
-
felixo
őstag
-
felixo
őstag
Felszerelés javító spray-t hol tudok szerezni ?
-
felixo
őstag
A játék elején, miután leestünk a motorról és elkezdünk menedéket keresni van a játék alatt az a zene ... nekem rohadtul tetszik. Hol tudnám ezt a zenét begyűjteni, letölteni ?
-
felixo
őstag
Egy gyors kérdés :
A "Szpojlert tartalmazó jelek elrejtése" beállításnál az "összes megjelenítése"-t be lehet kapcsolni nyugodtan ?
Így lesz igazából "online" a játék ? -
felixo
őstag
Alzán elfogyott a kulacsos verzió.
Remélem én még megkapom !? -
felixo
őstag
Még valami : Ha pl. én csak 1 hét múlva kezdem el a játékot, nem fordulhat az elő, hogy a pályarészek arra már tele lesznek táblákkal, létrákkal, hidakkal ?
-
felixo
őstag
válasz
freeknight #1379 üzenetére
Ezt hogy kell érteni, hogy a spoileres részeket elrejti ? Honnan tudja a játék eldönteni, hogy kinek mi a spoiler ?
-
felixo
őstag
Üdv !
Van multiplayer (pvp) része a játéknak ?
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest