Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
Az MGS-sel nem jatszottam, csak az ottel par orat. Abban van egy olyan jelenet az elejen, hogy
. Az a resz nagyon megfogott, de kesobb a jatek annyira nem marasztalt, valoszinuleg nem igazan voltam/vagyok vele kepben, viszont masoktol hasonlo velemenyeket hallottam arrol a sorozatrol is, ugyhogy lehet hogy majd utananezek, hogy volna erdemes elkezdeni, mert gondolom a korabbi reszek mar nem mai darabok.valami korhazbol kell kiszokni/kuszni, es ott vannak hasonlo elvont kepek, az ablak elott talan valami lebego balna, ilyesmi, nem is tudom mar Amugy ez igy volt kerek egesz. Maga a jatekmenet, a sztori, a filozofia kulon-kulon talan nem mukodott volna, de vegig azt ereztem rajta, hogy ez egy elo, organikus valami, nem pusztan egy jatek, hanem valami mas/tobb, amit szivbol szenvedellyel keszitettek, es ez tokeletesse varazsolta minden hibajat. Ennek a jateknak, mert nevezzuk igy, lelke van, es ezt nem lehet potolni marketinggel, egy jo loot rendszerrel, szep graf motorral vagy tokeletes kozeli fizikaval. Nagyon sokan vannak, akik mikor elinditottak, akkor ilyeneket vartak, es kozben nem figyeltek arra, amit valojaban nyujtani tud.
Am biztos hogy kell egy erre fogekony beallitottsag is, mert nekem pl. minden egyes momentuma telitalalat volt, a hegymaszas, a szallitas, az elvegzett munka/alkotas okozta orom, a vandorlassal jaro magany erzese, a fejlett technologiai hatter keveredese a misztikummal, az elet ertelmerol valo filozofalas, a kontrasztos erzelmek (NAGYON SPOILER!) (
).(NAGYON SPOILER!)amikor a vegen die hardman zokogva leborult sam melle, akkor egy pillanatra azt gondoltam, hogy ez most vagy nagyon giccses vagy van valami, amit meg nem mutattak meg, de mire egyaltalan vegiggondoltam, mar felallt a karomon a szor Egyreszt megertem, ha valaki erre nem vevo, es ugy gondolja, hogy erre neki nincs ideje/unja, de igazan gonoszkodas nelkul mondom, es remelem nem sertodik meg az akinek nem tetszett, mikor ezt olvassa, de egy bizonyos eletkor, -tapasztalat utan ezekre a valaszokra mindenki kivancsi a lelke melyen, vagy ha konkret valaszokra nem is, de szuksege van egy olyan kornyezetre, ahol elcsendesedhet es ami lehetove teszi, h ezekrol a kerdesekrol produktivan el tudjon moralizalni, es ez a jatek nekem ezt nyujtotta. Nem elvonta a figyelmememet a hetkoznapok elol, hanem felszabaditotta alola.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Posta, csomagküldés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest