- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3594 üzenetére
1. Le kell tölteni a PS4-es változatot
2. Játékon belül a karaktereddel el kell jutni egy nagyobb állomásra
3. Ott a menübe kell lépned, és mentések exportálását kell aktiválnod
4. Belépsz a PS5 változatba, majd ott a főmenüben a PS4 mentések áthozatalát (nem emlékszem a pontos megnevezésre) kell választanod
Viszont fontos, hogy minden rendelésedet teljesítened kell. Nem maradhat folyamatban szállítás. Nekem volt olyan rendelésem, amit nem tudtam törölni. Így kénytelen voltam teljesíteni.Most látom, hogy egy régi kommentre válaszoltam
Mindenesetre itt hagyom, ha valakinek kérdés lenne a mentés exportálás. -
Rage47
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3600 üzenetére
uh gratula
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3597 üzenetére
Félreértettelek, azt hittem a DC-ről beszélünk, a natív PS5 verzióról. A PS4 verziót ott folytatod ahol abbahagytad.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Igen. Először a PS4 verziónak telepítve kell lennie a legutolsó frissítéssel. A PS4 verziót elindítod. Onnan, játékon belül a Pause menüből érhető el a Mentés menü alatt a mentés exportálás.
Ezt a PS5 verziót indítva a főmenüből importálhatod. -
Rage47
veterán
válasz
Sztem a PS topikban is kérdezz rá
-
Rage47
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3590 üzenetére
hát én beletoltam 90 órát kb. és nem fogytak el
-
VTom
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3582 üzenetére
Nem kötelező használni őket. Én gondolkodtam egy offline végigjátszáson is, hogy még elhagyott létrák, kötelek se legyenek
Nekem pont ez tetszett a játékban, hogy a térkép alapján megterveztem az utakat, és úgy vittem a felszerelést. Aztán vagy kellett közben rögtönözni, vagy nem.
-
Rage47
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3582 üzenetére
uh az eleg gaz
de sztem sok ember erre vagyott 😅 -
Rage47
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3580 üzenetére
én nem emlékszem már
-
RudY
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3577 üzenetére
Itt álltam le tavaly, de lassan visszatérek még:
A bridge kapcsolatokhoz nem a befejezett szállítások mennyisége vagy minősége számít, hanem egyértelműen a "szerződéses" kapcsolatok másokkal. A részletekre sajnos már nem nagyon emlékszem, de röviden és viszonylag érthetően le van írva: [link]
-
.LnB
titán
válasz
Ferenczi Áko #3574 üzenetére
YT videó Itt látod azt a menüt: [link]
-
.LnB
titán
válasz
Ferenczi Áko #3567 üzenetére
Anno az alapjáték plat 105 óra lett nekem: [link] De nekem elég nagy, kiterjedt szállítóhálózatom volt, szóval szerintem ez gyorsnak számított.
-
nitro16
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3569 üzenetére
Hát ilyen ez.
Én is leültem délután, hogy na egy 2 órát játszok most vele aztán mire észbe kaptam már 5 óra bele szaladt.
-
nitro16
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3567 üzenetére
Nem tudom illetve nehéz meghatározni mert valaki 120 óra alatt platinázta már, van aki meg 300 órát bele nyom. Szóval nagyon a játékstílústól függ. Én szeretek gyalog menni sok helyre, így tovább is tart, valaki meg gyors össze dobja az autópályát aztán gyárt egy furgont és egyszerre elvisz baromi sok kézbesítést.... Nem néztem meg milyen trófeák vannak de biztos van pár olyan ami jóval kitolja a játékidőt.
-
nitro16
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3560 üzenetére
Igen van. Megvettem day1 a director cut verziót. (Még amikor megjelent akkor kezdtem a konzolozást és egyszer már végig vittem és mivel már egy ideje tudni lehetet, hogy jön belőle így kivártam és most nulláról indulva a platina a cél).
Amúgy nem úgy volt, hogy majd a director cut verzióba menet közbe is lehet zenét lejátszani? Mert én úgy emlékeztem de közbe meg úgy látom, hogy ez nem opció csak a szobába. Mivel a sztorira emlékszem nagyrészt így tök jó lenne mikor külön a megbizatásokat viszem valami zenét benyomni.
-
Rage47
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3562 üzenetére
hat azt nem hiszem 😃 de ha porgeted, akkor lehet
-
Rage47
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3560 üzenetére
majd ps5-n ranezek egyszer ujra. en is imadtam
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest