- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Két új Meizu mutatkozott be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
szallasi007 #1780 üzenetére
Nem találok infót róla, hogy mennyi útszakaszt lehet összesen építeni a játékban. Most megszámoltam a videómban, hogy mennyi ilyen útépítési pont van. És én 40-et számoltam, a statisztikámnál meg írja, hogy 40 szakaszt építettem meg. Szóval az egészet én csináltam. Pedig úgy emlékeztem, hogy egyet nem. Lehet, hogy beletettem abba is, csak nem én fejeztem be. Nem emlékszem már.
A napokban próbáltam kideríteni, hogy ez az útépítés hogyan is működik pontosan. Volt olyan amibe direkt csak beletettem alapanyagot, de nem fejeztem be. Vártam, hogy megcsinálja valaki. De napok múlva se lett kész. Szerintem ez amolyan "kamu". Nem tesz ebbe senki más semmit. Amint kiépíted a királis kapcsolatot a terület felett, jelzi, hogy "X" mennyiségű anyag van már benne másoktól. Szerintem ez a része a "kamu". Mert érdekes módon mindig 1-2 harmadnyi marad üresen. És mindig annyi kell még bele, amit össze lehet, de nem a legkönnyebben gyűjteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest