- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Juppí köszi a linket, már le is mentettem...
Na akkor ki tudná nekem megmagyarázni, hogy mért csökken az olvasás/írás/késleltetés... értékei ezeknek az A-data memóknak, ha az FSB-t emelem, de akkor is ezt csinálja, mikor csak a ram szorzójával, felrakom 533-ról 667-re
Tudja valaki mi az oka??? Tudom ne várjak sokat egy Asrock deszkától, de ha a procit tudom húzni kb.3,7Ghz-ig, és stabil (nincs a deszkába feszemelés) akkor egy szorzóállítást szerintem tudnia kellene...
(ja modbios van fent)
Valakinek van 5lete mit rontottam el ???
mod: a via honlapján, a PT880Pro-hoz az van írva hogy DDR2 533Mhz és nemtom számít-e, de az Asrock, pedig úgy hírdeti, hogy DDR2 533Mhz & 667Mhz
Lehet a modbios a gond, esetleg visszategyem az eredeti 1.3 verziót ??? Csak mert az 1.3-ba nincs AGP/PCI freki fixálás, és a proccal szerettem volna próbálkozni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő