- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Juppí köszi a linket, már le is mentettem...
Na akkor ki tudná nekem megmagyarázni, hogy mért csökken az olvasás/írás/késleltetés... értékei ezeknek az A-data memóknak, ha az FSB-t emelem, de akkor is ezt csinálja, mikor csak a ram szorzójával, felrakom 533-ról 667-re
Tudja valaki mi az oka??? Tudom ne várjak sokat egy Asrock deszkától, de ha a procit tudom húzni kb.3,7Ghz-ig, és stabil (nincs a deszkába feszemelés) akkor egy szorzóállítást szerintem tudnia kellene...
(ja modbios van fent)
Valakinek van 5lete mit rontottam el ???
mod: a via honlapján, a PT880Pro-hoz az van írva hogy DDR2 533Mhz és nemtom számít-e, de az Asrock, pedig úgy hírdeti, hogy DDR2 533Mhz & 667Mhz
Lehet a modbios a gond, esetleg visszategyem az eredeti 1.3 verziót ??? Csak mert az 1.3-ba nincs AGP/PCI freki fixálás, és a proccal szerettem volna próbálkozni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest