- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
válasz
Mr.Skynet #2977 üzenetére
60 fok körül hibáznak, és fagyni fog a rendszer, de ez általában nem károsítja a memókat, ha kihűltek, mehet tovább a móka. A magas fesz viszont hőfoktól függetlenül kinyírhatja a modulokat. Az adható fesz egyébként nem a bordától vagy a hűtéstől függ, ahogy FehérHolló is írta, hanem attól, hogy a chip bírja-e. Jobb Micron GKX-eknek, GMH-knak adhatsz tartósan is 2.4V valós fesz körül, tesztekre pedig 2.5V+ is mehet, persze ott már be kell kalkulálni, hogy tartósan megnő a feszigényük, illetve kifekszenek, ahogy erre is volt pár példa.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
Mr.Skynet #2977 üzenetére
Rögtön kösd rá egy 9V-os telepre!
A 2.3V-ot csak spéci RAM-ok bírják hosszútávon. Memórián lévő borda azt mondják, nem sokat ér. Különben nálam szoktak olyan 45-50 fokosak is lenni a modulok alapfeszen, de ez normális.
Szerk.: Ha nincs borda a memórián, akkor több feszt tudsz neki adni?
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
válasz
Mr.Skynet #31 üzenetére
Asrock lap esetében még nem hallottam szorzózár feloldásról, de ha modbios-od van, lehet hogy képes vagy rá? Olyat keressél a BIOSban, hogy EIST ratio vagy seepstep multiplier és azt <min>-re állítsd. Ha ''N0'' steppinges a procid, akkor fixen 14-re, ha ''R0'' steppinges, akkor fix 12-re levehető a szorzó.
Milyen progival mérted a memóriáid sebességét? -
Fori23
őstag
válasz
Mr.Skynet #27 üzenetére
Szia!
Én sem szedtem le. Egy a Giga oldalon találtam meg [link] . A tipusszámban ''...HY...''-Hynix, ''..EL..''-Elpida, stb.
Nekem már egy éve megvan, és még mindig a legjobb ár-érték arányú RAM, az 512MB-osok között.
CL4-ben, Memteszttel idáig nem dob hibát, CL5-nél 910-ig /2.3V/.
Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest