- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
HThomas
őstag
Hm, látom közben, hogy van nagy DC topic, de mivel nem sürgős nem akarok oda is bekavarni, illetve ott is kb azt tanácsolták akik feltettek hasonló kérdést mint amit én is próbálgattam...
Ha valaki esetleg járt úgy mint én (#183, egy szem .dctmp-ről letöltés folytatás) akkor plz írjon ide (ha már a topic címe amúgy is DC++ problémák)... -
Totyi
őstag
Nem tudom mit kínlódtok itt mindíg.Át kell másolni egy olyan partícióra a dc-t,amit nem formázol;és kész.Ha újra kell telepíteni,akkor sem kell bajlódni a megosztás beállításával és a beállításokkal sem kell szenvedni.Vivel a legtöbb dc zip-be van,azért a telepíteni sem kell.Tudom,mert nekem már vagy 8 hónapja csücsül a gépemen,anélkül;hogy egyszer letöröltem vola;pedig volt már reinstall nem is egyszer.Fogadd meg a tanácsot,és másold be egy olyan partícióra,amit nem formázol.Ja,és ez a letöltésekre is érvényes:ne a C: -re töltsön le,mert ha gáz van(reinstall)akkor oda az edigi letöltés.
Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest