- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Aktív témák
-
HThomas
őstag
Hm, látom közben, hogy van nagy DC topic, de mivel nem sürgős nem akarok oda is bekavarni, illetve ott is kb azt tanácsolták akik feltettek hasonló kérdést mint amit én is próbálgattam...
Ha valaki esetleg járt úgy mint én (#183, egy szem .dctmp-ről letöltés folytatás) akkor plz írjon ide (ha már a topic címe amúgy is DC++ problémák)... -
HThomas
őstag
Nagyon köszi a választ!!! Szerinted mit csináltam én azután miután elszállt a gépem és muszály volt gyorsan újranyomni? Mindegy, a hülye ember saját hibájából tanul, az okos fórumot olvas... hát én nemrég csatlakoztam az utóbbihoz
Azért még mindig érdekelne, hogy meg lehet-e csinálni a fentebb említett műveletet. -
HThomas
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha egy korábbi félbemaradt letöltésből csak a .dctmp fájl maradt meg, akkor lehet-e folytatni? (sajna újratelepítés miatt a DC++ fájljai odavesztek).
Megpróbáltam, hogy kezdek egy ua TTH-sat, majd kicserélem az új dctmp-t a régire, és a méretet beírom a queue.xml-be... Na erre a DC úgy látja, hogy OK, a fájl addig van kész amikor anno abbahagytam, de amint folytatni akarom, lemegy 0-ra és kezdi újra.
Van valami ötletetek?
Bocsi ha ezt korábban vki kérdezte már, de nincs időm elolvasni az egész topicot (meg a többi hasonlót), szal ha volt ilyen kb bökjetek rá, hogy merre volt! Thx!
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest