- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #3229 üzenetére
3 millió eladott példány, még alfa fázisban is hihetetlenül sikeresnek mondható és láss csodát, sehol semmi. Már nem törődnek a játékkal semmit sem. Tavaly szeptember óta újra leszedtem, szerintem borzalmas az egész, lehet törölniük kellene a játékot, mert se előre se vissza nem mennek vele.
-
Szőrös
veterán
válasz
DokiBaxxi #3227 üzenetére
Nincs hát ha benne vannak és működnek. Egy alfa alatt nem az a kérdés, hogy milyen a felhasználói élmény, hanem az, hogy müxik e a kitalált dizájn szerint egy funkció vagy sem.
Ha igen akkor lehet finomítani, tökéletesíteni, optimalizálni.
Mos jön(ne) ez a része.
Az majd meglátjuk mikor lesz ebből végleges kiadás. Az eddigiek alapján ezt is elhúzzák. -
Szőrös
veterán
válasz
DokiBaxxi #3225 üzenetére
Mondjuk jellemzően pont a béta fázis szól a fícsör polirozásról.Szóval ha az alap fícsörök benne vannak és működnek akkor semmi baj nincs azzal, hogy bétába lép.
Most jön az amikor véglegesen ki kell(ene) kalapálni a meglévő hibákat és élvezhető játékot faragni belőle.
A kérdés az, hogy ez mikorra lesz meg. -
hun-man
tag
válasz
DokiBaxxi #3211 üzenetére
Ha valakit érdekel, akkor vannak most már PVP szerverek (legalábbis ősszel voltak), ahol mindenki full gearben kezd (fegyverekkel, tárakkal, katonai ruházattal együtt) valamelyik városban vagy az északi reptérnél aztán mehet a móka. Valami pvp mod a neve és először fel kell menni a teamspeak szerverükre és csak azután látod a dayz-s szerverüket.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DokiBaxxi #3208 üzenetére
Ez majd meg fog sokszorozódni, ha itt is lesz mod támogatás, vagy vmi Battle Royale féle népszerű lövölde mód hivatalosan. Az amit a Bohemia DayZ játékmenetnek elképzel, egyszerűen túl hardcore a népszerűséghez.
Az ARMA 2 mod DayZ-nek is azért van még annyi játékosa, mert a különböző modok amik elárasztják fegyverekkel, bázisépítéssel, küldetésekkel stb feldobják a játékot egy nagyobb réteg számára, eredeti vanilla mod szervert csak elvétve találni (pedig még az is frissült tavaly), csak pár népszerűbb van. Játékos meg több ezer a többin. -
kócos87
tag
válasz
DokiBaxxi #3090 üzenetére
Meg nem ártana a renderingen javítani, mert az elég gáz. A connected fail azért van mert rengetegen akarnak felcsatlakozni és lekésel. Nekem tegnap hajnal 4kor sikerült fellépnem 20 perc próbálkozás után és kb 25 percet játszottam, mert restart volt utána meg eltünt a szerver, de tényleg szembeötlő a javulás.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #2919 üzenetére
Barátaimmal eléggé régóta játszunk a DAYZ-vel és az alábbi dolgokban értünk egyet:
Pozitívum:
- Amikor jó annó megvettük a játékot rengeteget szívtunk a bugok miatt, de új volt a tapasztalat, együtt voltunk, jól elkolbászoltunk/azóta is nyomjuk.
- Annó jöttek szépen patchek sorban, mint a kóristalányok, javult is a játék meg nem is, de az illúzió megvolt, hogy készítik (akkor még ugye ott volt Dean Hall akinek az anyukáját sokat szidtuk látatlanba egy egy gyalázatos full geares, bugos halál miatt).
- Az az összeg amit mi kifizettünk a játékért, az nekünk megérte, ezt le kell szögezni, mert nagyon sok kellemes órát töltöttünk el a játékban (futást leszámítva).
- Minden alkalommal amikor full gearesen megdöglünk, valamiért újra és újra nekivágunk a pusztaságnak, mert egyszerűen (egy ismeretlen játékost idézve: "van a játékban valami".
- Dayz-n kívül egy játék sem képes arra, hogy több, mint fél ezer óra után még mindig szívdobogást kapjak az izgalomtól (magas pulzussal), ha egy wolfpack az életemre akar törni és egy sarokban lapulva próbálok elbújni előlük remegő kézzel pisztolyt markolászva 4 tölténnyel. Ezt az izgalmat azóta se találtam meg egy játékban sem csak itt.
Negatívum:
- Mindenki nyugodjon meg, ez a játék soha nem fog elkészülni úgy, ahogy megálmodták, illetve, ahogy mi szeretnénk. Ezt el kell fogadni, mi elfogadtuk, a saját életeteket könnyítitek meg vele.
- Ami a városokban történik optimalizálás szinten (10-15 fps) az vállalhatatlan és sértő ránk nézve. Egyszerűen dobálja/droppoltatja a bivaly erős VGA-k órajelét a játék). Hogy ezt nem bírták megoldani 2 év alatt az gyalázat.
- Ezt a játékot maximum 5 ember csinálhatja, abból 1 takarító 1 meg titkárnő.
Aki annó tényleg azért vette meg előre a játékot, hogy majd a végleges, tökéletes játékkal játsszon és még NEM TUDTA élvezni a játékot úgy, ahogy mi. Attól elnézést kéne kérniük és jogosan visszaadni a pénzt
További jó játékot mindenkinek!
-
Sebestyen01
őstag
válasz
DokiBaxxi #2883 üzenetére
Nem is az csak érted a parton éledsz az egyetlen hely ahol nem kapa van az a sátortábor, érdekes tud lenni, mikor egy tápos ember a várost uralja, mert senki nem tud visszalőni neki....
A zombikat meg most azért vették ki mert teljesítménycsökkenést okoztak
Az egész játék egy teljesítménycsökkenés, nekem nem szar a gépem, de hogy városban 18 fps-el fusson, lowon is.... Ja bocsánat egy új iskolaépületnél 10 fps
Ha tehetném visszakérném a pénzemet, mert 2 éve hogy megjelent, de csak viszafele fejlődik, SEMMI előrehaladás nincsen, ezt betesznek azt kivesznek... Kb még mindíg a futásról szól az egész.... Mire összelegózol egy nyomorult teherautót elmegy az életkedved.... bicikli nincs minek az
Minden alap le volt fektetve arma 2 dayz modban MINDEN! de nem nekik okoskodni kell, és megmutatni hogy a szar még mindíg nem formázható.... -
wjbhbdux
veterán
válasz
DokiBaxxi #2644 üzenetére
Sajnos a program fejlesztés nem úgy megy, hogy pénzt+alkalmazottakat dobálsz be egy házba és attól felgyorsul. A DayZ csapat az EA megjelenés után rendesen ki lett bővítve, különböző ütemben érkeznek tőlük az elkészült elemei a játéknak. Ha nagyon zavar, töröld le pár hónapra/évre, mert tényleg nem egyik pillanatról a másikra lesz kész, hanem 2017 környékén.
DayZ-t meg szerintem csak úgy szabad játszani, hogy nem kötődsz a karakteredhez, mert akár egy játékos vagy maga a játék is elveheti tőled egy szempillantás alatt.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DokiBaxxi #2642 üzenetére
“DayZ Early Access is your chance to experience DayZ as it evolves throughout its development process. Be aware that our Early Access offer is a representation of our core pillars, and the framework we have created around them. It is a work in progress and therefore contains a variety of bugs. We strongly advise you not to buy and play the game at this stage unless you clearly understand what Early Access means and are interested in participating in the ongoing development cycle.”
"WARNING: THIS GAME IS EARLY ACCESS ALPHA. PLEASE DO NOT PURCHASE IT UNLESS YOU WANT TO ACTIVELY SUPPORT DEVELOPMENT OF THE GAME AND ARE PREPARED TO HANDLE WITH SERIOUS ISSUES AND POSSIBLE INTERRUPTIONS OF GAME FUNCTIONING."
Senki se ígérte, hogy mostanra kész lesz. Nagyon átlatható a fejlesztés folyamata, hétről-hétre beszámolót tartanak, negyéves és éves jelentéssel és előretekintéssel.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #2536 üzenetére
Óh
mintha nem ismernéd őket
egy dolog beszélni róla, meg egy dolog azt meg is valósítani..
Emlékezz vissza mennyi idő telt el amióta szóba hozták a járművet a dayz-be hogy lesz , és még nem is olyan rég lett berakva a játékba ha belegondolsz ..Lehet én vagyok rossz májú de amiket te felsoroltál az kb még fél év vagy több mire mind az megvalósul! (de ne legyen igazam) A többivel egyetértek ,ezek mind mind lényeges dolgok. -
Evome
senior tag
válasz
DokiBaxxi #2476 üzenetére
Hát nem tudom eddig esetek 95%-ban kerültem a PvP-t.
Volt olyan is hogy rám lőttek és automatikusan F2-t nyomtam pedig sorozott a gyerek nagyon
Élvezem benne a túlélést és a gyűjtögetést. Persze van 1-2 olyan pillanat amikor vadászni van kedvem egy 30 fősz szerveren, de mindig ilyenkor van az hogy max egy kapa vagy seprű amit találok..
Majd most lehet azt csinálom hogy felg earelem magam és elmegyek a reptérre vadászni egy teli szerveren
Legalább PvP ben vesszen el a lootom ne pedig megint zombi által sick.... -.- -
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #2046 üzenetére
Köszi
LoLMásodik halálomról én tehettem nem a reptéri börtönbe kellett volna chatelni a haverommal steamen
Arra lettem figyelmes hogy valaki üt egy csákánnyal
Még volt időm elszaladni (közben véreztem ) aztán elővettem én is a csákányom mivel fegyóm még nem volt ,de az emberke loholt utánam rendesen nem hagyta h bekötözzem magam hiába bujkáltam a fák között
vicces volt , azért rávertem egyet én is ő is elkezdett vérezni ,csak sajnos én kiszédültem mert sok vért vesztettem XD
Haverommal kipróbáltuk egyébként az AK101-re a hangtompítót ,mit mondjak rohadt jó kicsit távolabb mentem tőle és semmit nem hallottam amikor lőttVégre bátrabban lehet használni fegyót a zombik ellen ,nem kell félni h jajj a térkép másik végén hallják amikor lövök ,ez egy jó pont nekem
A másik meg sikerült kocsikázni egyet hát oké, hogy bugos a kocsi de arra lehetett volna egy gyors javítás ,hogy pl dombon felfele (és aszfalton) ne 5 km/h menjen már a kocsi
Hát gyalog utolértem a haveromat és hozzáteszem nem volt olyan meredek ,azért végül is csak egy 8100 cm3 kocsiról beszélünk
És akkor Minden Kedves Fórumozónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #1919 üzenetére
lehet kibélelte a ruháit
valahol olvastam ,hogy lőszeres dobozt tesznek a mellénybe mert megvéd a lövéstől
egyébként engem is hátba lőttek kaptam is találatot mert egy pillanatig szürke lett a képernyő de semmi bajom nem volt ..
Nézzétek már ."kincs ami nincs " xD egyébként ez egy teljesen random szerón volt
úgy képzeljétek el ,hogy a military is tele volt fegyókkal sőt még kívül is tele mindenféle cuccokkal ,találkoztam is egy gyerekkel ,de nem lőttünk csak köszöntünk mintha a bolhapiacon lennénk ő is szedegetett meg én is xD vicces volt
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #1714 üzenetére
jó lenne egy notes
biztosan lesz hamarosan
Ahogy olvasgattam már most sok a panasz és a viccelődés.."Új futás animáció egy kicsit vicces " plusz még ezzel a videóval viccelődnek
amúgy tényleg ennyire gáz lett ???
na kíváncsian várom majd a véleményeket
És nem nagyon értem miért kellett ezen változtatni ?!szerintem nem volt rossz animációja a jelenlegi futásnak
-
Evome
senior tag
válasz
DokiBaxxi #1711 üzenetére
Többnyire azért tetszik így ahogy van mert most az emberek célja a folyamatos mozgás és másik player kiiktatása, de a másikban ugye (epoch mod) építés missionok és le van tojva a PVP az emberek 70% ánál és csak kevesen vannak azon hogy vadászni
Nekem ez végig hiányzott hogy rettegve játszakDe majd filózok rajta még 1-2 napot és lehet tradelek egyet
-
Aslan
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #1671 üzenetére
Totális újratelepítés volt, mivel alaplap csere is volt (plusz táp, de ez nem lényeg) szóval totális rendszer újrahúzás volt, természetesen.
Megy a játék alapvetően mint a villám, aztán egyszer csak, mintha befagyna 1-2 másodpercre, majd mikor újra tovább megy az FPS számlálón látszik, hogy 50-60-80 mikor mennyi FPS-ről visszaesik 1-2 FPS-re arra a pillanatra, aztán megint rendesen megy sokáig, aztán később megint csinálja, stb.
Zombi spawnlolásnál meg konkrétan láttam egyszer, hogy futottam egy városban, megint megakadt, aztán közvetlenül a megakadás utáni ezredmásodpercben elém spawnlot egy zombi.
Egyszerűen ötletem sincs, hogy mi okozhatja.
És igen, Radeon HD 5770 alatt ilyet nem igazán tapasztaltam, bár az a kártya azért igényelt a játéktól némi kompromisszumot.
-
nanorambo
őstag
válasz
DokiBaxxi #1631 üzenetére
Amíg nincs úgynevezett "end game content", addig igenis el kell húzni a fejlődés, gearelődés idejét.
Nyilván itt nem insták, meg questek jelentik majd az end game tartalmat (bár szerintem tök jól meg lehetne ezt is csinálni), hanem teljesen más lesz. De jelenleg az van, hogy (a sokadik karaktereddel) kb 3 óra alatt fullos vagy és unalomból elmész Elektroba lövöldözni. Gyorsan kifullad a játék. Ezért kell kicsit elnyújtani a fejlődési szakaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gitáros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest