- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
válasz
jkrisztian #3388 üzenetére
Engem kb félévente egyszer nagyon elkap kb két három hétig nagyon ráfüggök. Aztán megint ráunok. De ha épp olyanja van az embernek nagyon el tudja kapni a játék, még ha tényleg sok a futás
-
nanorambo
őstag
Bezár a Bohemia Interactive, de allítólag a DayZ-t nem hagyják magára, jelentsen ez bármit is...
-
nanorambo
őstag
Nem tudom milyen hiperszerencsés, vagy hiperszuper emberek játsszák ezt a játékot
Sikerült teljesen felhúzni egy karaktert, még éjjellátóm is volt, álcaruha stb. A szerveren beesteledett benyomtam az éjjellátót (nagyon durván jó cucc), egy csomóan leléptek a szerverről, alig maradtunk. Éjjel a semmi közepén futok, erre valahonnan lőnek rám. Megfordulok és látom, hogy mögöttem fut egy másik player. Mennyi az esélye ennek, egy szinte üres szerveren éjjel, a semmi közepén.
Mindegy elég zsíros célpont voltam szóval lesz mit lootolnia. -
nanorambo
őstag
Még mindig nyúzom a játékot (vagy inkább az nyúz engem
)
Az egyik puszta közepi házban mozgást láttam, közelebb mentem és két full geares csávó barkácsolta a bázisát, úgyhogy elsprinteltem onnan, befeküdtem egy bokorba. Két percre rá kijöttek a hátból és elfutottak, szóval én bementem a házba és kirámoltam őket
Sajnos később meghaltam mert kajájuk persze nem volt, szóval aki megtalálja a hullámat annak megint karácsony lesz.Lehet én is betársulnék majd valakihez/valakikhez, mert amióta "felfejlődött" a játék, sokkal nehezebb egyedül.
-
nanorambo
őstag
Na jo, elég is volt ebből a játékból. Megint pihentetem pár évet :D
Végre szereztem fegyvert az egyik hazban ramrohant egy masik player, belelőttem kettőt, (sima alap tuha volt rajta) de még mindig futott felém, mindenhonnan spriccelt a vére, elővett egy pisztolyt belémlőtt és egyből meghaltam.Belelövök kétszer, kb 10 másodperrcel ezek után elővesz egy pisztolyt és egy lövéssel megöl.
-
nanorambo
őstag
Hosszú idő után újra beléptem. Tolom pár napja, de valahogy nagyon furcsa lett a játék.
A random spawn helyről nem tudok messze menni, mert egyből lelőne. Akárhowa tesz be a játék. Kicsit komolyan vehetetlen így. Bármit csinálok, bermerre indulok 10 percen belül lelőnek. Még akkor is ha a map széléhez közeli helyre tesz be.
Meg az is vicces, hogy rajtam kívül mindenkinek egyből van fegyvere. (nem modos szervereken vagyok csak). Fur felém egy gyerek full alap cuccban, spriccel belőle a vér, még hátizsákja sincs, elővesz egy pisztolyt és lelő.
Másik: Ugyan úgy fut felém egy gyerek egy sapka van rajta meg ott lóg a puska a hátán, lelő.
Betesz a játék a semmi közepére, elindulok, fut felém egy random csávó, gépfegyverrel lelő.
Utána bespawnol a map szélére szinte, nincs sehol semmi, rohan utánam egy gyerek military gearben és agyonlő. Hogy kerül oda militay geares player?
Vagy tudják a spawnhelyeket és bekempelik?A sapwn helyekről nem lehet kimenni... Kicsit unalmas így.
A military bázisok körül mindig sok player volt, de most esélytelen egyedül bemenni bármelyikre is. Egyszerre minimum 4-5 player van ezeken. Még kaját is alig tudok lootolni, normális felszerelést teljesen esélytelen.
-
nanorambo
őstag
Januárban teljes karakter reset lesz!
-
nanorambo
őstag
válasz
kzolee216 #2005 üzenetére
Nincs állandó szerver, mert legkésőbb két nap után mindig belebotlok egy restartba, vagy ledob a játék sé akkor keresek másikat. Van ismerősöm, de ő mostanában nem jön. Általában egyedül, de változó, hogy mennyit játszom.
Szerk.: A büdös pit****, mi a **van már?. "Unable to load character from database, and your character has been reseted." Fullos karakter, fegyverrel, tölténnyel. Elmennek a ***
-
nanorambo
őstag
válasz
kzolee216 #2003 üzenetére
Néha anyázok egyet és go az új karakterrel.
Amúgy a kép elmosódását el lehet tüntetni: Amikor homályos lesz, akkor bemész a beállítások, video, ott kattintasz bármire és teljesen éles lesz a kép.Amúgy ma a reptéren összefutottam három csaávóval. Az egyikbe belelőttem, aztn elkezdtem rohanni cikkcakkban és bammeg hárman nem tudtak megölni. Pedig előttek fejenként egy tárat.
-
nanorambo
őstag
Nah hivatalos fórumon a fejlesztők figyelmeztetnek:
Kapcsolati és adatbázis hiba van jelenleg. (Állítólag DDOs-olják őket)Azt javasolják, hogy ne lépjen be senki (már ha tud egyáltalán), amíg meg nem oldották a problémát, nehogy elvesszen a karaktere.
(#1995) z0l1ka
Ezen anno én is gondolkodtam, hogy jó ötlet lenne -e, de arra jutottam, hogy nem. A legtöbben munka/suli után este esnek be a ház ajtaján. És csak esti szerveren mehetne a játék folyamatosan.. Elég butaság. -
nanorambo
őstag
Mi történt? Van egy rakat üres szerver és van kb 10 olyan, amin játszanak is. Abból a 10ből viszont mind esti.
Mi a fene folyik itt? -
nanorambo
őstag
Stable patch:
[link] -
nanorambo
őstag
válasz
BlackDevil #1988 üzenetére
Nekem tegnap volt. Állok a házban, minden ok, az inventoryban turkálok, erre eltörik a lábam...
Tök fasza. -
nanorambo
őstag
Végül van most a játékban álcaruha és ha igen, hol/miből kell csinálni?
-
nanorambo
őstag
válasz
BlackDevil #1959 üzenetére
A csíkozódás az biztos, hogy VGA ram hiba. Nekem is anno meghlat a VGA-m. "Elfüstölt" a ramja. Ugyan úgy csíkozódott a kép, aztán kifagyott és onnantól nem lehetett 3ds alkalmazásokat elindítani.
-
nanorambo
őstag
válasz
BlackDevil #1955 üzenetére
Nekem nem indult el, mert a steam szerint nincs installálva és nem volt megtalálható az exe. Tegnap még játszottam vele...
Most újra kellett raknom a Dayz-t. -
nanorambo
őstag
válasz
Silent77 #1945 üzenetére
Szerintem nem reset, csak más típusú szerverre mész fel.Nekem is volt már ilyen. Full geares karakteremmel rohangálok és restartol a szerver. Átmentem egy másikra és teljesen új karaktert adott. Anyáztam. Kipróbáltam még 6 másik szervert: de mindig az új kakaraktert adta be. Elkezdtem azzal játszani, felhúztam egy közepes szintre. Aztán később haverom után felcsatlakoztam egy másik szerverre és mit ad isten, a régi full geares karakteremet adta be. Pedig ugyan úgy third person normal volt az összes szerver, valami mégis különbözik.
-
nanorambo
őstag
válasz
BlackDevil #1852 üzenetére
Az itt is működik részben. A szürke képernyőt nem javítja, de akkor is kiélesíti a látásod, ha félholtan fetrengsz.
-
nanorambo
őstag
Maximum 10 jármű lesz szerverenként.
[link] -
nanorambo
őstag
válasz
DokiBaxxi #1631 üzenetére
Amíg nincs úgynevezett "end game content", addig igenis el kell húzni a fejlődés, gearelődés idejét.
Nyilván itt nem insták, meg questek jelentik majd az end game tartalmat (bár szerintem tök jól meg lehetne ezt is csinálni), hanem teljesen más lesz. De jelenleg az van, hogy (a sokadik karaktereddel) kb 3 óra alatt fullos vagy és unalomból elmész Elektroba lövöldözni. Gyorsan kifullad a játék. Ezért kell kicsit elnyújtani a fejlődési szakaszt. -
nanorambo
őstag
Fél gigás frissítés.
-
nanorambo
őstag
válasz
BlackDevil #1609 üzenetére
-
nanorambo
őstag
Mi az hogy semelyik fegyverhez nincs töltény?
-
nanorambo
őstag
Az mi, hogy 30 percen belül 3 szor haltam meg?
Nincs nálam semmi, rongyokban vagyok, jön velem szembe egy csóka, integet, lelő...
Éledek, futok kb tíz percet, hallom hogy valaki van a közelben, bumm.
Éledek, a katonai bázistól 2 percre, bemegyek, hallom hogy valaki ajtót nyit, bumm. -
nanorambo
őstag
Nah meglepően sokat javult a játék. Valahogy nincs olyan érzése az embernek, hogy bármelyik pillanatban széteshet az egész. Az optimalizáció javult, az egér jobban reagál, az ajtóknak van hangjuk, a közelharc végre nem tákolmány f*s.
Amúgy mostantól alsónadrágban kezdesz? Mert én rajtam csak egy trikó és alsónadrág volt. Még cipőt sem kaptam. így elég rossz, ha ráadásul még esik is, amikor új karaktert kapsz. Nehezedik a játék. -
nanorambo
őstag
Ekkora makker f*szt.
[link] -
nanorambo
őstag
Akkor nem ma jön a patch?
-
nanorambo
őstag
Mikor jön Stable-re a 0.49?
Full geares karakterem van, de úgy is globális reset lesz. Az a ghostos maszk jól néz ki. -
nanorambo
őstag
0.49-es patchnél globális karakter törlés lesz.
Azután minden szerveren új karaktert indít a játék, tehát nem lehet majd szervert váltva lootolni. -
nanorambo
őstag
válasz
xenom0rph #1315 üzenetére
1; Az zombik jelenleg nagyon el vannak b*szva. A közelharci rendszer borzalmasan kidolgozatlan és bugos, de a zombik úgy viselkednek, mint a terminátor. Ezt én írtam a múltkor:
"Ami viszont még mindig vicces, hogy távcsővel nézelődök és a látóhatáron éppen, hogy kirajzolódik a zombi, de látom hogy elkezd futni. Gondoltam magamban, hogy egy másik játékosra indult rá, mondom megnézem hova megy. Erre nem rám jött? Futott vagy jó 2-3 percig, mire hozzám elért, de elég durva zoom szemük lehet, ha így kiszúrnak. Az is vicces, hogy fejszével ölöm meg a zombit, de mintha lőttem volna, az összes zombi (jó távolról is) elkezd felém rohanni."
Nem beszélve arról, hogy még mindig átjönnek a falon.2; Engem is érdekelne, hogy mit csinálnak a kedves fejlesztők. Van pár tippem (a fejlesztés nincs köztük).
3;
Vannak retardáltak. A személyes kedvencem, (még múltkor, amikor csak a partra spawnolt a játék) amikor a spawnhelyre bekempelnek a full geares karakterek és az éppen éledő kezdőket lövik, akiknek szó szerint még semmijük nincs. Biztos jó móka lehet... De erre még azt mondom, hogy a játék része. A másik két pont nem. -
nanorambo
őstag
válasz
Kempeti #1294 üzenetére
Dokumentumok-->Dayz-->Van három fájl:
1;Profilod neve
2;Profilod neve.vars
3;DayzMegnyitod az 1-est (csak a profilod neve) txt-ként.
shadingQuality
shadowQuality
sceneComplexity (100000 alá ne menj)
shadowZDistance
viewDistance
preferredObjectViewDistanceEzeknek az értékét átírhatod kisebbre.
Nekem ilyen:
sceneComplexity=100000;
shadowZDistance=180;
viewDistance=2379;
preferredObjectViewDistance=1736.2638; -
nanorambo
őstag
válasz
hun-man #1292 üzenetére
Igen. A kapcsolatproblémát javították és azt is, hogy a zombi egy ütésből ruinedre vág minden cuccot.
Ami viszont még mindig vicces, hogy távcsővel nézelődök és a látóhatáron éppen, hogy kirajzolódik a zombi, de látom hogy elkezd futni. Gondoltam magamban, hogy egy másik játékosra indult rá, mondom megnézem hova megy. Erre nem rám jött? Futott vagy jó 2-3 percig, mire hozzám elért, de elég durva zoom szemük lehet, ha így kiszúrnak. Az is vicces, hogy fejszével ölöm meg a zombit, de mintha lőttem volna, az összes zombi (jó távolról is) elkezd felém rohanni. -
nanorambo
őstag
Látom mindenki várja a heli crash site-ot, mint a messiást. Nem tudom mi olyan nagy szám benne, én csak ma hármat találtam. Tegnap meg kettőt.
Más:A 0.48-as patch óta akármelyik szerverre megyek fel kb 20 perc után losing connection és kifagy a játék. Ez miért van? Mindegyik szerveren. Eddig nem volt ilyen probléma.
-
nanorambo
őstag
Mi lett a zombikkal?
Tegnap egyet belém ütött és mindenemet ruinedre vágta, meg elkezdtem vérezni. Hiába volt nálam cucc, amivel bekötözhettem volna maga, de ruined lett az is. Úgyhogy mire találtam úja, elájultam... Aztány nyomtam respawnt. Mindezt egy ütéstől. Vicc... -
nanorambo
őstag
Tegnap összevesztem egy zombival. Nem ez az érdekes, hanem ami közben történt:
Futott utánam. Megfordultam belelőttem. Semmi. Megint. Semmi. A fél tárat beleeresztettem, látszott hogy fröccsen a vére semmi. Rámvetődött, megütött. Egyszer ütött meg, de eltört a lábam, véreztem, mindenem ruined lett. Aztán a zombi, mintha mi sem történt volna ELREPÜLT.
Gratulálok a kedves fejlesztőknek! -
nanorambo
őstag
Dayz jön PS4-re is
Ez abból a szempontból jó, hogy biztos történik valami a fejlesztésben. Kicsit talán jobban ráfekszenek majd. -
nanorambo
őstag
Azt nem tudjátok, hogy van-e tervben mod support? Persze tudom még nincs kész a játék (elég messze van tőle), de ha egyszer kész lesz lehet majd modolni?
A másik, hogy csak ez az egy terület lesz? -
nanorambo
őstag
válasz
FuRiONight #430 üzenetére
Lehet, hogy soha nem lesz már több patch.
-
nanorambo
őstag
válasz
FuRiONight #427 üzenetére
Danke!
-
nanorambo
őstag
válasz
tarBubbles #389 üzenetére
Nagyon jó...
-
-
nanorambo
őstag
A játék még eléggé kezdeti stádiumban van, a hivatalos fórumra várják az ötleteket/észrevételeket. Semmi sincs kizárva. Amúgy láttam egy képet, amin a csávó kofát játszott. Kipakolt maga elé egy csomó mindent az útra és leült.
Én az íjakat várom nagyon, remélem lesznek majd. -
nanorambo
őstag
A legdurvább vasak is kifekszenek a nagyobb városokban. Alapból a játék motorja egy roncs és ráadásul még alfa verzió is.
-
nanorambo
őstag
Igen, aki most megveszi, megkap minden frissítést ingyen, ergo a teljes játékot 7400 Ft-ért. Aki majd akkor akarja megvenni, amikor kész, annak dupla annyit kel majd fizetnie, mert a végleges ár 60Euró.
Jelenleg nincsenek járművek, de jönnek majd. Amúgy egyedül kb 2-3 óra alatt elég szépen fel lehet tápolni a karaktert, csak tudni kell, merre menj. -
nanorambo
őstag
Ja, jó nagy faszság. Jobb lenne, ha úgy oldották volna meg, mint más MMO-kban:
Rákkatintasz az exit-re és elkezd 20 másodperctől visszaszámolni, de addig nem veszi el a képet, így láthatod, ha valaki jön veled szembe és rákattinthatsz a cancel-re. Az hogy elveszi a képet és úgy marad bent a karakter ez baromi nagy idiotizmus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest