- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
KohanTroon #1964 üzenetére
Ennél azért többet vártam, mivel a 0.50 sokkal jobb volt! Akkor semmi gondom nem volt a játékkal.
A VGA már nem csíkoz. Nem tudom mi lett vele, pedig még driver-t se frissítettem.
Watch Dogs-nál nem jött elő, csak kicsit mintha lassan töltötte volna be a texturát, majd kipróbáltam dayz-t és ott se csinálta több óra játék után sem. -
zooom3r
tag
válasz
KohanTroon #1739 üzenetére
4 órai hír: frissítik az experimental szervereket
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
KohanTroon #1667 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
KohanTroon #1647 üzenetére
450 óra, számtalan halál, számtalan ölés és számtalan órányi lootolás és futás.
Van benne kihívás: bugokKomolyra fordítva a szót, a játék még mindig alpha és ne mtudom mennyire néztél utána, de jelenleg új motort fejlesztenek, és így később majd sokkal több zombi lesz benne, és nyilván nehezebb lesz full gearesre lootolni magadat. Most gondolj bele jelenleg mennyi content van a játékban, kb. lehetetlen lenne lootolni, ha megritkítanák a spawn-gyakoriságukat, főleg, hogy a respawn rendszer sem végleges. Legutóbb is mondták, ez még NEM a DayZ, nem hasonlít a végeredményre.
Nem tudom játszottál-e a DayZ MOD-dal, na kb. olyan lesz ez is (vagy nehezebb) -
törölt tag
válasz
KohanTroon #1652 üzenetére
Azt is tolom.
-
törölt tag
válasz
KohanTroon #1647 üzenetére
Én nekem 155 órám van benne, de annyi játékost öltem, hogy már nem is emlékszem rá. Sokszor haltam, szóval erre sem emlékszem. Nekem így is tetszik ez a játék. Igaz én full pvp szinten játszok. Azért gear-elek, hogy mehessek a reptérre harcolni. De aki fözőcskézni akar meg horgászni meg ilyenek az megteheti szerintem ezen a bazi nagy mapon. Neked sem kötelező ak, meg málhamellény, vadász zsák, katonai ruha, ect, ect. Én ennyit mondanék.
(#1645) xenom0rph
Mi egymáson kipróbáltuk. Egy utés és energized, hydratated, healthy eltünt, gondolom még egy ütés, szürkeképernyő aztán eszméletlenség.
-
1m1s
tag
válasz
KohanTroon #1633 üzenetére
ezt a játékot azért unja meg az ember, mert unalmas a futás egy idő után.
az elején jó volt haverokkal ökörködni miközben egyedül futottál addig ts-en röhögtetek össze-vissza, de egy idő után már unalmas hogy meghalsz és akkor fuss a cimbikhez. (főleg ha ők balotán vagy északon vannak nagy reptéren)
ha lennének járművek máris más lenne a dolog.
persze akit az vonz a játékban hogy lootolás... -
törölt tag
válasz
KohanTroon #1628 üzenetére
Ne lehessen szerverről szereverre ugrálni, azt csá. Úgy már elég "nehézkes" lenne.
50-60 órát te sem gondoltad komolyan ugye? De ha igen és ilyen lenne, szivesen nézném az arckifejezésed mikor egy hülyegerek bevár valahol és megöli a 60 órás karidat.
Tuti nem lenne öszinte a mosolyod.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
50-60 óra brutálisan sok, már vicc kategória. Akkor a függők talán élveznék a játékot, meg a munkanélküliek, más nem is játszana vele.
Ez a megfázás dolog meg olyan, hogy minimum egy melegítő szettel, meg egy baltával kellene kezdeni (most még nem, még túlélhető), mert annak sincs értelme, hogy ne mtudsz a legközelebbi városig eljutni, mert megfázol, meghalsz, leütnek a zombik.
Valaki írta, hogy a balta spawnolást meg kéne növelni, ezzel is maximálisan egyetértek.
Maradjunk annyiban, hogy egyes területeken lehetne még nehezíteni a játékon, valahol meg könnyíteni. Nincs balansz.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
Egyetértek.
Én is tovább nehezíteném a játékot loot terén. És abban igazad van, hogy az ember ezerszer óvatosabb lenne 50 óra alatt emgszerzett loot al. térképpel 2 óra játékkal pár szerverrel full gear vagy. Ez nem túlélő.
Ez a kihülés dolog is egy vicc tulajdonképpen. Eddig egyszer sem sikerült megfáznom sem.A "The long dark". Na az túlélő. Ott az első szeles, hideg éjszakát nem sikerült eddig túlélnem.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
KohanTroon #1574 üzenetére
Akkor te különösen mázlista lehettél, ha ki is szúrtad, és még a loot is értelmes volt
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
KohanTroon #1563 üzenetére
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
KohanTroon #1521 üzenetére
Ja, kíváncsi voltam! Nem próbáltam ki este, mert szét robbant a fejem már, de az update lejött!
-
Doom83
tag
válasz
KohanTroon #1457 üzenetére
Nagy nehezed de összejött
THX a segitségeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest