- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kócos87
tag
válasz
PeeterssoN #3104 üzenetére
Igen. Folyamatosan kattintgatni kell aztán majd egyszer beenged. Egyébként a UK-09-ig ajánlom a próbálkozásokat, mert ezek az uj kiegészítő szervereken nagy a desinkronizáció így élvezhetetlen. A legnagyobb esélyed a restartokkor van. Én mostanába max 10-15 perc és bejutok.
-
kócos87
tag
válasz
DokiBaxxi #3090 üzenetére
Meg nem ártana a renderingen javítani, mert az elég gáz. A connected fail azért van mert rengetegen akarnak felcsatlakozni és lekésel. Nekem tegnap hajnal 4kor sikerült fellépnem 20 perc próbálkozás után és kb 25 percet játszottam, mert restart volt utána meg eltünt a szerver, de tényleg szembeötlő a javulás.
-
kócos87
tag
Szerintem rááltak csinálni konzolra ezt a játékot, mert a pc-s társadalomból több pénzt már nem nagyon tudnak kisajtolni, ezért egy pár ember dolgozhat ezen a nagy többség meg csinálja a konzolos változatot. Magyarul szarnak a fejünkre, ugye! Mi volt decemberbe vagy januárba? Nagyon nagy valószínűséggel meg fog jelenni a 0.60 február végéig LEGKÉSŐBB! Persze... Mind1 én megvettem az arma3-at és nagyon jó! Úgy modolom, ahogy akarom és gyakorlatilag 1 játék árából több játékot kapok (exile, epoch, wasteland, king of the hill.....)
-
kócos87
tag
válasz
PeeterssoN #3044 üzenetére
Várjuk meg a 0.60-as verziót amit elvileg február végére mondtak, hogy jönni - habár lehet, hogy még csak exp.-re -. Már most azt mondták, hogy az előzetes tesztek elég komoly FPS javulást eredményeztek és meg ehhez hozzá fog tenni az új UI. Nem garantáltak semmit, de nagyon bizakodottak voltak. Remélem sikerül nekik jól megcsinálni és nem fognak olyan kifogásokkal előjönni, hogy át kell rakni az új renderinget meg a motort meg az UI-t a következő verzióba. Csak pozítívan!
-
kócos87
tag
Nekem most már szinte biztos, hogy a favorit fegyver a Moisin + AKSU-74 vagy esetleg Blaze 95. Ma déltől fent voltam estig és délután eszembe jutott, hogy össze kéne rakni egy AKM-et és kipróbálni PSO-val. Keresgéltem a helycrasheket de nem találtam. Erre felmentünk PVPzni és kb fél óra után lőttem 6 csávót majd találtam 2 PSO-t is. Az AKM fullos lett (Bipod, PSO minden ami kell). Hát mit ne mondjak nem nyerte el a tetszésemet, mert messzire valahogy nem adta. Egyébként kb fél óra után valaki sunnyogva fejbelőtt úgyhogy nem is túl sokáig tudtam élvezni a fegyvert. Nekem marad a mozin. 1 lövés 1 kill csak az a baj, hogy ha rögtön ruinedre vág mindent sokszor még fejlövésnél is. Talán még az SVD-t kéne kipróbálni, de lehet, hogy a scope miatt nem tetszett az AKM.
-
kócos87
tag
válasz
BlackDevil #2994 üzenetére
Én játszottam vele és annyiban tetszett, hogy nem találkoztam csiterekkel. Egyébként van vagy 5-6 75 fős szerver, de sokszor nagy a lagg és ezért könnyen elbugolhatnak a cuccaid, de egyébként nem volt rossz.
-
kócos87
tag
válasz
dragonfire44 #2984 üzenetére
Jó, hát én akkor tudok ajánlani, hogy uninstall, majd utána CCleanerrel tisztítsd le a rendszert és rakd újra.
-
kócos87
tag
válasz
dragonfire44 #2982 üzenetére
Szerintem, ha a googleba beírod Dayz és utána a battleye hibaüzenetet biztos kidob valamit. Amit én tudok javasolni az az, hogy vagy ne használj csítet vagy frissísd/telepísd a battleeye programot. Egyébként meg az uninstall majd ccleaner takarítást és újra telepít biztos megoldja.
-
kócos87
tag
válasz
Gilthanas #2970 üzenetére
Neked adok igazat, főleg azért mert, óriási pénzek folytak már be hozzájuk és ebből nem hiszem, hogy csak ennyire kellett volna, hogy jussanak. Egyébként mostanában tényleg ritkábban jönnek a patchek, de tény, hogy összeszedettebnek tűnik. Igaz, hogy most pont a zombikat maradtak ki
, de már nem találkozni hirtelen halállal és sok bugot eltűntettek. Azt olvastam valahol, hogy a bétáig nem fogják optimalizálni, hanem megpróbálnak minél több dolgot bepakolni és csak utána jön az optimalizálás.
-
kócos87
tag
Valaki tud valami információt a 0.59 kijöveteléről?
-
kócos87
tag
5-6an vagyunk és nincs saját szerónk. Ja és mellé van 4 platós mag 5 sima kocsink
-
kócos87
tag
Persze, ha valaki észre nem veszi és ki nem rámolja. Nem muszáj naponta, 4 napig ott marad, de 1 hordó az nem túl sok. Nekünk van 2 kocsi sátor, 4 katonai sátor meg vagy 20 hordónk :-) és így is alig férünk.
-
kócos87
tag
A hordónak szerintem az a legnagyobb haszna, hogy lehet benne tárolni cuccokat. Kicsi így könnyen elbujtatható bármelyik fa alá és ugye mivel van persistance, lerakod valahova a hordót amibe cuccokat pakolsz és, ha meghalsz rögtön fel is tudod magad belőle lootolni.
A kocsival kapcsolatban annyit, hogy, ha beleülsz nem mutatja a valós tankszintet, viszont, ha az ajtó mellé állsz és a külső kamerából ránézel akkor már látni fogod. Nekem nem volt problémám a tankolással. Azt pedig nem nagyon ajánlom, hogy benzint igyál, mert, ha nincs "charcoal tabs"-od akkor megpusztulsz. Egyébként, ha találsz motorfűrészt abba például tudsz beletölteni flakonból benzint :-) -
kócos87
tag
Most van a legmegfelelőbb loot?
Lehet nem olyan régóta játszol (igaz én se), de a 0.53-54-nél volt nekem az eddigi legjobb elosztás. Pavlovo, Zeleno, Viborg, Börtön sziget, Balota. Mindenhol lehetett találni katonai loot-ot. A katonai cuccok a katonai bázisokon voltak. Nem kellett egy helyre öszpontosulni. Randomszerűen voltak a kocsi és helycrash spawnok és ott volt az akm, ak-101, M4, Smers West. Szerintem akkor még normálisabb volt a játék mint most. Ahhoz képest a mostani állápot egyértelműen visszaesés.
-
kócos87
tag
Sikerült leszedni és elindítani az experimentalt, de nem találtam egy exp.-os szervert se. Ezt csak időközönként indítják el, vagy kell hozzá vmi kód a steamen?
-
kócos87
tag
Jött ma patch?
-
kócos87
tag
Na loot. Mellények a portáknál találhatóak nagyrészt. Ott még lehet találni cipőket, pisztolyokat néha SKS-t, AK-t és tárakat a fegyverekhez. Érdemes megnézni a vadászleseket, mert ott vannak scopok a moisonhoz, skshez, winchesterhez, blazehoz és persze ezek a fegyverek is megtalálhatóak itt, igaz jóval ritkábban. A moisinra már a pu scop megy fel csak! Az M4-est kivették a játékból viszont helycrashnél találhatsz elvileg dragonuvot(SMD) vagy AUGot tárakkal. SMDje már volt egy ismerősnek, én pedig saját magam találtam egy augot egy 60as tárral egy amcsi helycrashnél. Nadrágok az egyetemeken. Fegyvereket találhatsz még a magasított szintű piros vagy zöld házakban amik betontalpazatuak de igazából egyszintesek. Dzsekiket találhatsz a piros fsz+1 emeletű lakásokban (A fsz-en nincs semmi csak egy lépcső és balra van 2 ajtó).
Én ezeket a helyeket ismerem. Ezekből mindig fel tudom magam lootolni elég jól kb. 2-3 óra alatt. Ez azt jelenti, hogy elég jól álcázó ruhám van és van egy elsődleges és egy másodlagos fegyverem is tölténnyel. Ami problémát szokott jelenti az a hátizsák. Nos fogalmam sincs, hogy nagyrészt hol szoktak spawnolni a tortilla vagy a huntig backpack táskák, de ezen kívül a többit elég hamar meglehet találni. -
kócos87
tag
Úgy látom itt csak a játék szapulása megy, de leszögezném ez egy early acces úgyhogy ne várd, hogy fasza legyen. Igaz, hogy a fejlesztés menete nem úgy halad ahogy ígérték, de javul a játék! Szerintem ez érezhető.
Mit ne mondjak ésszerű dolog, ha kiveszed a táskából a cuccot a kezedbe a helyére pakolhatsz mást be csak a régi tárgyat már nem fogod tudni visszarakni mivel nem lesz helyed. Egyszerű nagyszerű ésszerű.
Sajnos még mindig sok a bug, de vannak amiket kijavítanak aztán a fejlesztésekkel jönnek az újak. A loot egyáltalán nem rossz, nekem annyi a bajom vele, hogy megint a porták vannak tele cuccokkal. Sajnos az M4-et és az AK101-et úgytűnik kivették :-( és igen a kocsik és a helycrashek is be vannak ragadva, de legközelebb biztos javítva lesz. Biztos sok a bevételük és haladhatnának jobban is, de nekem ez az 57-es patch újra meghozta a kedvem a játékhoz végre. Jöttek új ruhák, fegyverek, eszközök stb... A kaja mennyisége szerintem pont most jó. Nincs sok, nincs kevés, de, ha még egy kicsit ennél is kevesebb lenne az se lenne rossz, mert ugyebár, ha eljön a Z nap ott nem lesz kinek nyavalyognod, hogy nincs elég konzerv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged