- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
Sziasztok!
Ez az úgynevezett night vision szemüveg ,ez működik a játékban? Találtam egyet,írja h elem kell bele,de nem lehet beletenni a 9 V -os element.. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #3279 üzenetére
Itt alap szabály , először lőj vagy üss ,aztán kérdezz
nem szabad leállni cseverészni ,hacsak az illető nem valami ismerős /barát stb .. álltalában én kerülöm az ilyen szituációkat ha esetleg összefutok valakivel akkor eldzsalok más merre gyorsba ha van rá lehetőségem és nem kezd el rám tapadni ,akkor nyilván már tudom h ebből itt harc lesz
Sokszor szívtam már meg én is ezt a "i'm friendly " dumát
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
wjbhbdux #3275 üzenetére
Köszi, nah most teljesen jó volt,átmentem egy másik sima szerverre ,egyébként lehet az is gond volt h mivel most millió szerver van és nem használtam filtert hanem beléptem egybe de olyan lassan töltötte lefelé a szervert h megfogta a gépem ,. nah mindegy lényegében teljesen jó lett és most voltam egy sima szerón loot is rendben volt
nem kell sok ,de azt se szeretem ha végignézek 3 várost és mást se találok csak ilyen használhatatlan dolgokat
-
z0l1ka
aktív tag
Én 4 napja újra elkezdtem játszani ,egész tök jó volt az fps még a nagy városokba is 40 fps felett volt,végre élvezhető volt ...egész a mai patchig
Hát most újra visszamentem az időben vagy 1,5 évet ugyan olyan galád az fps konkrétan játszhatatlan lett.. nálam van csak ez így ?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
nextgen001 #3065 üzenetére
Ha ilyen jó lesz az FPS -akkor talán újra visszatérek
de addig még mélyen alszik steamen a game
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
nextgen001 #3006 üzenetére
Megérkezett a "nagy" patch
Valaki tapasztalt javulást FPS téren ? Ha így haladnak még végül csak felkukkantok egy szeróra
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Clickbait #2952 üzenetére
Úgy legyen!
Én is nagyon várom már rég hogy előrébb lépjen a játék , csak most mintha egy gödörbe lennének ,illetve egy helyben toporzékolnak ...
Mondjuk az biztos hogy ehhez hasonló játékkal nem játszottam mégMai napig azt mondom nagyon jó játék lesz ha egyszer elkészül és megvalósítják azt amit elterveztek.. kérdés csak az hogy ..mikor ?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas #2950 üzenetére
Egyetértek
Csak azt nem tudom hova lett az a sok sok fejlesztő ?! Mennyi emberkét felvettek csak azért hogy haladjon a játék?! (persze ha igaz volt )Hát Leléceltek ! Pedig pénz az van /volt rá , nem panaszkodhattak.
Rust nevezetű játék ez idő alatt 5x ennyit fejlődött ,pedig azt kevesebben fejlesztik ..
Dayz-vel nagyon rég nem játszottam , de ha fellépek nagy ritkán nem látom azt a "varázst" hogy hűű mennyit fejlődött , városba még mindig hatalmas FPS dropp van és még megvannak a régi bugok is ., fantasztikus
Pedig nagyon jól indult ,jó volt a terv is , csak hiba csúszott a kivitelezésben ..
Kicsit még azért bízom benne hogy egyszer majd csak jó lesz! -
z0l1ka
aktív tag
Helló miazmá!
(Én sajnos nem tudok választ adni kérdésedre)
Egyet kell értsek az előttem szólókkal ,én is kihagytam jó pár hónapot de ahogy olvasgatom a hozzászólásokat nem is nagyon fogom elővenni újra a játékot
Ez a játék csak egy helybe toporzékol és nem halad sehova , olyan minta amatőrök fejlesztenék a játékot pedig ötlet az volt/van de sajnos a megvalósítás meg nem nagyon akar sikerülni.. hova lett az a rengeteg pénz ?! megnézném mennyi fejlesztő maradt no meg persze,hogy kik ők .. egyszerűen nem értem
Ha valaki ismeri a Rust nevezetű játékot , az is alpha na de azt fejlesztik és meg is van a látszata nem elcseszik.. Teljesen más már a game mint kezdetekkor.. a Dayz ahogy látom maradt ugyan az -
z0l1ka
aktív tag
válasz
spank309 #2605 üzenetére
Már ne is haragudj , ez egy elég bunkó megnyilvánulás volt, csak azért mert valaki megmerte kérdőjelezni amit te feltételeztél .,az ezelőtti kommented teljesen rendben volt de ez minek kellett ide
Mackának teljesen igaza van. És én ezzel be is fejeztem az offolást és nem reagálok semmit válaszra.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2547 üzenetére
Az utolsó mondat ütött :-D:-D:-D
-
z0l1ka
aktív tag
nah ez már azért durva lesz New AI Test
(Bocs nem hsz-t akarok gyűjtögetni csak most dobják felfele a videókat ,szerkesztésem meg már lejárt ,de mára befejeztem)
-
z0l1ka
aktív tag
Irány a mount everest
xXxdrakkorxX
Nekem akkor nem szokott találni szervert ha megy a letöltésgondolom neked nem ilyen egyszerű a problémád ,.de valami egyedi gond lehet nálad ..crashelni szokott a game ,de ilyen gondról nem hallottam
Gondolom ,újratelepítés megvolt ,neted okés ?! passz ..majd valaki hátha többet tud segíteni! -
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #2536 üzenetére
Óh
mintha nem ismernéd őket
egy dolog beszélni róla, meg egy dolog azt meg is valósítani..
Emlékezz vissza mennyi idő telt el amióta szóba hozták a járművet a dayz-be hogy lesz , és még nem is olyan rég lett berakva a játékba ha belegondolsz ..Lehet én vagyok rossz májú de amiket te felsoroltál az kb még fél év vagy több mire mind az megvalósul! (de ne legyen igazam) A többivel egyetértek ,ezek mind mind lényeges dolgok. -
z0l1ka
aktív tag
Kisebb infó a 0.55-ös patchről
Nem sok minden ,de ez is valami -
z0l1ka
aktív tag
válasz
hun-man #2500 üzenetére
Már késő
Valóban elég az ,mikor újra tettem is csinálta igaz kevésbé ,. aztán az indítási opciókból töröltem a dolgokat és már jó is
Mintha gördülékenyebben futna a game ,legalábbis én azt vettem észre ..
Köszönöm mindenkinek a helpet , probléma megoldva
Silent77 köszönöm hogy szóltál -
z0l1ka
aktív tag
Nektek minden rendben volt a 0.54-es patchel ? Nekem játszhatatlan lett a game
maximum 5 percet tudok játszani vele , betöltésnél minden ok majd pár perc múlva elkezd akadni de nagyon ,aztán az FPS beesik 3-7 -re és kész is , a grafó is szét csúszik rendesenPatch előtt semmi ilyen gond nem volt ..
Itt egy kis videó amiről beszélek 1:10 -nél kezdődik ami lényeges ,érdekes dolgok ezek
Dayz 0.54 Patch -
z0l1ka
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2485 üzenetére
Eddig ezt nem csinálta ?! Sajnos nem tudom mi lehet
Ma megkapjuk a 0.54-es patchet stable-ra ,hátha megoldódik a problémád.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2422 üzenetére
Egész jó kis vidi
Én még most is azt mondom , sok a bug meg vannak benne idegesítő dolgok ,de még most is azt mondom ,hogy számomra legjobb survival game
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2416 üzenetére
Találni lehet nyilat ,de ha jól tudom craftolni is
de hogy azt ne kérdezd
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2408 üzenetére
Hát nem ,egyedül a börtön sziget ami jó ötlet volt ..a többi csak kacat
jó hát ilyennek is lenni kell benne
Majd talán a kövi patch tartalmasabb leszTudtommal 1,2 Giga lett!
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
hun-man #2357 üzenetére
LoL
Néha nem értek dolgokat ,Seprű
Ez aztán fontos dolog volt a játékba
Nem is tudnám elképzelni a Dayz-t seprű nélkül ,fantasztikus
Inkább tennének már be valami új sniper fegyót , vagy bár mit ,ott az AUG fegyó is meg az M4 de hiába ha 100 lezuhant heliből lehet ki lootolni annak se látom sok értelmét ,de van Seprű ez a lényeg
Direkt csináljákkövi patchbe G36-nak a ravaszát fogják betenni
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2352 üzenetére
Én próbáltam
Méghozzá paradicsomot ültettünk ,termése finom és rengeteg van belőle
Macka
Akkor jól sejtettem ,hogy semmi hatása nincs még az antibiotikumnak -
z0l1ka
aktív tag
válasz
PETEE78 #2340 üzenetére
Antibiotikum kívül nincs ellenszer arra ha jól tudom
de még lehet az sem segít , minap én is így jártam ,hányattam a karaktert kétszer is de semmi javulás, más megoldást mivel nem találtam megkértem miazmá barátomat hogy vessen véget ennek a kínzó szenvedésemnek
Szóval respawn lett belőle -
z0l1ka
aktív tag
válasz
PETEE78 #2320 üzenetére
Nem hülye a kérdés! De amúgy igen , megmarad a karakter ha visszalépsz az előző karakteredre
Ahol új karaktert indít a gép , ott csak belső kameraállás van ,régen ha jól emlékszem ezt hívták "hardcore" szervernekTehát összességében 2db karaktered lehet, amivel csak sima normál szerverek játszol, a másik meg az úgy nevezett "hardcore " szerveren ,lényegébe a 2 karakter teljesen külön álló.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2314 üzenetére
OLÁLÁ
Ez rohadt jó
Én tegnap 3 halicrasht néztem ,de értelmes loot egyikben sem volt , sajnos nagyon ritkán adja szóval inkább letettem róla
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2310 üzenetére
Neked is Szívesen
Smersh Vest-et én sem találtam még soha ,vagy nagyon ritka még halicrash-ben is ,vagy nincs is
-
z0l1ka
aktív tag
Én 380 óra
miazmá
SzívesenFú tényleg szép az AK101 így fullosan
Kell nekem is egy olyan
Tegnapi szerencsétlen napom után ma remélem már jobb lesz -
z0l1ka
aktív tag
válasz
spank309 #2264 üzenetére
Még jó , hogy ilyenekkel nem találkoztam (még)
Most kicsi pihenőn van a karakterem csak sikerült lenullázni megint ,úgy hogy valami szerón voltam és éppen szerver restart volt majd visszaléptem és kámpec
de ezelőtt is így jártam szóval kukáztam a szervert a listámból
de hamarosan újra nekiállok
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2256 üzenetére
Ez tegnapi twitter üzi .: [link] Azt írja elhalasztották mára
ha jól olvastam..
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2251 üzenetére
Jó csak mire elmész A pontból a B-be addig sima futással elunom az életem
Mondjuk én futottam elég sokat (sprintbe) de akkor is csak a "hot" felirat volt , de az még nem gáz ..igaz utána nehéz eltüntetni!
Leöltözni meg félek mert mivel nagy nem nagyon fér el sehol ,és amilyen szerencsém van pont akkor szakad meg a kapcsolat vagy akkor rúgnak éppen ki a szerverrőlEgyébként ma lesz experimental-ra patch ?! jól tudom ?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2249 üzenetére
Jó ez az álca
csak elég sokat kell érte menni
-
z0l1ka
aktív tag
Nem rossz nem rossz
Ezt a taposóaknát úgy kell elképzelni ,hogy ha én rálépek akkor game over ?! Mondjuk így lenne realisztikus
Gondolom majd biztos lesz letéve pár a military ajtó elé vagy köré
Érdekes lesz de kíváncsian várom!
Jah és az új börtön az valami brutál jó lett ,remélem azért loot is lesz benne bőven
-
z0l1ka
aktív tag
Valahogy nem megy nekem most ez a full gear
Már egész jól álltam amikor ugyanis jött egy szerver reset ,aztán ..............vele együtt resetelődött a karakterem
Legalább van mit keresgélnem újra és újra -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas #2225 üzenetére
Pontosan
Elég nehéz jó szervert találni főleg meg ahol normális loot is van ,nem csak ilyen vackok a ,itt ezen a szerón nagy volt az esély ,hogy a militaryn találni lehetett AK fegyót nem pedig csak kaját meg esetleg némi ruhát
Igen annyi esze nem volt ennek hogy lezárja a szervert ugyan úgy beengedett mindenkit csak aztán mikor észre vettem hogy többen vannak akkor szépen sorba mindenkit kirúgott
Jól mondod a szerver keresés az katasztrofális kicsit ,meg mennyi de mennyi szerver van ahol semmi loot nincs ,hát az minek ?!
Militaryn vagy a reptéren találtam elvétve pár kaját meg sisakotHát az ilyen szerver minek egyáltalán ?!
A kisebb házak teljesen üresek voltak és nem egy ilyen szerver van! -
z0l1ka
aktív tag
Hát nah
Sikerült újra fullra gearelni a karakterem
bemegyünk haverommal egy szerverre aztán nagy nehezen véletlenül a toronynál a dombon találtunk egy kocsit ,ráadásul ott nem is volt jelezve ,hogy egyáltalán lehet e találni ott kocsit
és nem oda vitték
mert a kezdő benzin volt benne -. Beleültünk ,én vezettem haverom meg mondta merre menjek alig hogy eljutottunk két kanyarig amikor megjött egy nyamvatt admin aztán ki@szott mindenkit a szerverről (gondolom nyugisan akar lootolgatni ) ami rendben is lenne ,de mivel pont a kocsiba ültünk mind a kettőnk karaktere lenullázódott
Hurrá
megvagyunk áldva a kocsival
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2206 üzenetére
Köszönöm
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2199 üzenetére
Áh tegnap este megtört a jég
Találtunk egyet Stary Sobor-nál meg egy másik szerveren az Északnyugati repteren
Igaz értelmes loot egyikben sem volt , lőszeres doboz meg M4-re volt valami tartozék meg FNX pisztolyra volt scope és ennyi
De az is lehet , hogy már előttünk volt valaki és ki lootolta
Tegnap megint találtam egy kocsitmentem vagy 80-al az úton aztán egy srácot majdnem elgázoltam vele ,nem akartam csak pont sétált az út közepén nem nagyon hallotta a kocsi hangot pedig elég messziről hallani XD éppen hogy kitudott térni ,vicces volt
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas #2195 üzenetére
Hát ha nem olyan pályára megyünk ahol vannak ilyen 20-30-an akkor azért lehet találni elég hamar ,általában mi olyan helyeken keressük a kocsit ami nem túlzottan "híres " hely kisebb falvakba is jelzi a térkép és érdemesebb oda menni! Most is pl már találtam is egyet Kamysovo-ba volt respawn aztán elindultam a térkép közepe fele ott ahol jelzi a járművet Msta és Staroye , na utóbbi kis faluba meg is találtam a kék színű szörnyeteget
Mi meg heli crash-t nem találunk sehol a patch ótahihetetlen
miazmá
Akkor te a szerencsésebbek közzé tartozol -
z0l1ka
aktív tag
Sajnos haverommal kocsikáztunk és hát kicsit lement az útról majd szépen beleestünk a térképbe illetve a föld alá
valahol olvastam ,hogy nem szabad kiszállni a kocsiból és megmarad a karakter , hát így is tettünk viszont a haverom sem szállt ki hanem ő kilépett a szerverről aztán pár perc várakozás után a föld felett találtam magam minden felszerelésem megmaradt ésssssss még a "HOT" felirat is eltűnt
Jajj de jó mondom micsoda felfrissülés
Aztán haverom visszalépett és hát sajnos az ő karaktere az resetelődött
Én pedig folytattam az utamlootolgattam meg stb , örültem mint majom a farkának ,hogy megmaradt a karakterem
Aztán másnap megyek újra játszani ugyan arra szerverre és amikor beléptem elkezdett visszaszámolni a respawn time 60 másodpercről
holott aznap akkor játszottam először
ez már gyanús volt nekem
Szóval lényeg,hogy nekem is resetelődött a karakterem valami folytán
Szóval szerintem semmiféle trükk nincs arra hogyha valakinek buggol a kocsi az épp bőrrel megússza az ilyen föld alá esést
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2182 üzenetére
Szerintem swagger55 szívesen kibővítené a tartalmat ,. Véleményem szerint felesleges lenne még egy cikk .,ez már itt olyan kis családias lett
De természetesen ti tudjátok.
Most már azért jönnek az új beszállók ,és még mindig csak alpha játékról beszélünk ,beindul majd az élet ha elérjük az beta változatot -
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2157 üzenetére
Egész jó
közben nekem is sikerült kipróbálni eme csodálatos ruhát
Háááát mit mondjak ,rohadt jó (lenne ) de nekem is állandóan melege van és nem bírom magam lehűteni hiába öltözök teljesen le ,másik meg állandóan éhes vagy szomjas
tehát etetni meg itatni kell elég sűrűn mint a tamagocsit
Bár ez lehet annak a következménye hogy állandóan "Hot " a karakter ... Mindenesetre egész jól el lehet benne bújni
Csak hát mondom az baj , minden nyűge előjön a karakternek
Pár kép , igaz Én AK101 -el nyomulok és nem sniperrel -
z0l1ka
aktív tag
válasz
pittbaba #2150 üzenetére
Térkép mindenki számára elérhető steamen is vagy itt
Aztán ahol most jelenleg vagy ott szépen az út mentén lennie kell egy táblának addig menj míg nem találsz táblát ,hogy mi a város vagy esetleg falu neve ahol tartózkodszHa megvan akkor már csak annyi a dolgod hogy megkeresed a térképen azt a nevet és kész is
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
nanorambo #2135 üzenetére
Hát igen ,valóban írnak ilyenről ..na meglátjuk majd, hogy resetelik e valóban. Én egyébként amit nagyon várok az egy valamiféle optimalizáció ,mert nagyon bosszant hogy kerülnöm kell a nagyobb városokat mert nincs értelme bemenni annyira akadok illetve nem akad csak borzasztóan leesik az FPS-em ,ilyen 10-15-re.
Egyébként Boldog Új Évet Mindenkinek -
z0l1ka
aktív tag
Azért 75m-en már nem is nagyon hallani a lövés hangot
Silencer Test -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas #2092 üzenetére
Tudom
4 nappal ezelőtt jártam pedig úgy ,hogy simán lelőttek pedig fegyó se volt nálam , azt hittem elmegy mellettem de nem
visszajött ő is aztán ránk szaladt két zombi egyik rám a másik rá
mondta , hogy baltázzam le az egyiket ,megtettem
még mondta is ,hogy "nice thx" nála volt egy shotgun ő lelőtte a másik zombit aztán szemrebbenés nélkül rám fordult és lelőtt
Akkor megfogadtam ,hogy előbb lövök aztán kérdezek ,de ez valamiért tegnap elmaradt pedig már csak a bal egeret kellett volna megnyomnom
-
z0l1ka
aktív tag
Na hát azért még mindig vannak jófejek is a játékban
Összefutottam ma egy gyerekkel véletlen ,ő is meglepődött meg én is
elég fullos volt már de ami a lényeg nem lőtt és én sem lőttem, mondta is hogy friendly friendly dehát ugye ezt sokan mondják
és aztán szépen tovább ment majd eszébe jutott valami és visszafordult (nah gondoltam csak megakar halni
) és erre megkérdezte nem e kell full ghillie szett
természetes elfogadtam
és szépen elköszöntünk és elment
Így karácsony utolsó napján ez jó volt
-
z0l1ka
aktív tag
Szia!
Érdemesnek érdemes ,maximum más játékoknál jól jönvagy később biztosan jó lesz ha normálisan optimalizált lesz a játék vagy amikor új fizikai motort kap a game
egyenlőre nekem is hiába van 8 mag nem használja ki a játék és ugyan úgy nagyobb városokba az fps a béka segge alá esik ,ami nagyon bosszantó
spank309 M4-el én még nem ,de még AUG-al semGondolom ezek heli crash-nél vannak illetve lennének ha lenne heli crash mármint én nem találtam a patch óta egyet sem
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #2078 üzenetére
Grat
Kinyírtál valakit érte ?
Nekem valami jó grafikai beállításra lenne szükségen ,eléggé idegesítő hogy nagyobb városokba alig- alig van fps
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
nanorambo #2070 üzenetére
Ez kell hozzá Burlap és még kell hozzá ez is netting kettőt kombinálod és kész is..
Persze ha jól tudom 3 Bulapból lehet a fejedre álcát és a fegyódra is aztán négyből meg mellény álcát lehet készíteni, ha teljes szett kell tetőtől talpig ahhoz meg 10 db Burlap kell + a netting abból nem tudom mennyi(Burlapot ne felejtsd el elvágni késsel
)
-
z0l1ka
aktív tag
Igen ,a loot rendszer kicsit szerintem is meghülyült .,van olyan szerver ahol semmi nincs de tényleg akármelyik házba megyek be üres
a reptereken se találtam még ak-t az új patch óta csak sks-t
szóval valószínű elvan cseszve ..Militaryn találtam AK-t és társait persze jó pár szerver váltás után -
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #2046 üzenetére
Köszi
LoLMásodik halálomról én tehettem nem a reptéri börtönbe kellett volna chatelni a haverommal steamen
Arra lettem figyelmes hogy valaki üt egy csákánnyal
Még volt időm elszaladni (közben véreztem ) aztán elővettem én is a csákányom mivel fegyóm még nem volt ,de az emberke loholt utánam rendesen nem hagyta h bekötözzem magam hiába bujkáltam a fák között
vicces volt , azért rávertem egyet én is ő is elkezdett vérezni ,csak sajnos én kiszédültem mert sok vért vesztettem XD
Haverommal kipróbáltuk egyébként az AK101-re a hangtompítót ,mit mondjak rohadt jó kicsit távolabb mentem tőle és semmit nem hallottam amikor lőttVégre bátrabban lehet használni fegyót a zombik ellen ,nem kell félni h jajj a térkép másik végén hallják amikor lövök ,ez egy jó pont nekem
A másik meg sikerült kocsikázni egyet hát oké, hogy bugos a kocsi de arra lehetett volna egy gyors javítás ,hogy pl dombon felfele (és aszfalton) ne 5 km/h menjen már a kocsi
Hát gyalog utolértem a haveromat és hozzáteszem nem volt olyan meredek ,azért végül is csak egy 8100 cm3 kocsiról beszélünk
És akkor Minden Kedves Fórumozónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok
-
z0l1ka
aktív tag
hangtompítót próbálta már valaki ?! Működik is végre ?! Hangja jó ? Még nem találtam sajnos ,de rajta vagyok
Közben találtam egy vidit ,egész jó a hangja[link]
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas #2014 üzenetére
Pontosan , igaz nekem is volt egy karakter resetem még régebben ,de azóta nekem nem volt..
Itt meg olvasom sajnos, hogy sokaknak resetelődik állandóan a karakterük, mivel én is néha betévedek olyan szerverre ami nem hc de mégis előröl kell kezdeni..Na én ennek utána olvastam ,hogy ha ilyen szerverre lépünk és nem akarjuk hogy karakter reset legyen akkor ne kezdjen el senki elindulni nézelődni és ne is próbálja meg megmozdítani az egeret ,hanem esc és szépen kilépni billentyűvel mivel állítólag ha megmozdulsz rögtön menti a karaktered .Próbáljátok meg ha esetleg ilyen történik ,mondom nekem eddig csak egyszer volt karakter restem!
-
z0l1ka
aktív tag
Egész jól jönnek a patchek mostanában
okés ,hogy bugos meg stb de legalább látni azt, hogy foglalkoznak vele stb ..ez szerintem jó
-
z0l1ka
aktív tag
Ő nem olyan rég olvastam ,hogy "reális" időt szeretnének tehát ha itt este van akkor csak olyan szerverek lesznek elérhetőek ahol sötét van , tehát aki nappal szeretne játszani az majd játszik holnap(S)
nanorambo leírta miért , kicsit megnyugodtamde amúgy amit fentebb írtam olvastam valahol ,lehet csak hülyeség legalább is remélem
-
z0l1ka
aktív tag
-
z0l1ka
aktív tag
Nem tudom ,nálam se volt még karakter reset az új patch óta (kopp-kopp
) pedig nagyon sok szerót próbálgattam azóta mivel keresném a kocsit ,eddig nem sok sikerrel
-
z0l1ka
aktív tag
swagger55
Én is adtam már sok esélyt a játéknak de valahogy nem tudom megunni
illetve ha nagyon rossz a helyzet pihentetem 1-2 hetet
Gilthanas
jaja nekem is beesett az fps kicsit
Evome
én is megtömtem a hátizsákomegyébként nem sokkal a szeró meg is halt
mert utána hiába kerestem a szerót nem volt
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #1919 üzenetére
lehet kibélelte a ruháit
valahol olvastam ,hogy lőszeres dobozt tesznek a mellénybe mert megvéd a lövéstől
egyébként engem is hátba lőttek kaptam is találatot mert egy pillanatig szürke lett a képernyő de semmi bajom nem volt ..
Nézzétek már ."kincs ami nincs " xD egyébként ez egy teljesen random szerón volt
úgy képzeljétek el ,hogy a military is tele volt fegyókkal sőt még kívül is tele mindenféle cuccokkal ,találkoztam is egy gyerekkel ,de nem lőttünk csak köszöntünk mintha a bolhapiacon lennénk ő is szedegetett meg én is xD vicces volt
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #1913 üzenetére
Hol lehet találni ?
vagy ez is olyan ,hogy van de még sincs ?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Clickbait #1901 üzenetére
Szia!
Akkor ÜdvEgyébként szerintem egész jó a játék ,persze azt hozzá kell tenni , hogy elég sok bug van benne ,nem tökéletes a játék mivel még mindig alpha stádiumba van és abban is lesz egy darabig még ,de minden összevetve én nem bántam meg ,hogy megvettem
Tudtommal vannak itt akik együtt tolják de szerintem többségük a maga útját járja -
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #1899 üzenetére
sebaj , akkor talán majd a jövőhéten
egyébként honnan nézed ezt a százalékos dolgot ?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #1895 üzenetére
ÓÓh zsír
köszönöm
cyberwarfare
Nem tudommindenesetre a végén az az elköszönés vicces volt
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
#65537792 #1893 üzenetére
Mint pl ő is ?
Nem tudtam ,hogy sírjak vagy nevessek
Egyébként élesbe mikor vetik be a járművet szerintetek ?
várjak vagy inkább töltsem le az exp szerót ?!
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #1854 üzenetére
-
z0l1ka
aktív tag
Erről beszél
Cannibalism
-
z0l1ka
aktív tag
És ezzel az új "hot " karakterrel mit lehet kezdeni ?!
mert ha fullos a cuccom és sokáig futok akkor meg melege van a karakternek ..
ezt nem gondoltál komolyan remélem
Mi ez Tamagocsi?! hát elvileg ősz van a játékba nem lehet 30 fok meleg nekem meg állandóan jelzi ,ha levetem a felsőm és pólóba futok akkor van mikor eltűnik ,na de azért a militaryn ne rohangáljak már egy fehér pólóba mert melege van a karakternek.
Az hogy fázik rendben is van ,tűz meg zárt helység stb..de az hogy már melege is van holott ősz van ,háááát -
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #1714 üzenetére
jó lenne egy notes
biztosan lesz hamarosan
Ahogy olvasgattam már most sok a panasz és a viccelődés.."Új futás animáció egy kicsit vicces " plusz még ezzel a videóval viccelődnek
amúgy tényleg ennyire gáz lett ???
na kíváncsian várom majd a véleményeket
És nem nagyon értem miért kellett ezen változtatni ?!szerintem nem volt rossz animációja a jelenlegi futásnak
-
z0l1ka
aktív tag
Szerintem semmi gond nincs ezzel, illetve csak annyi hogy a játék alpha és nincs jól optimalizálva ..
De te azt mondod ,hogy a HD 5770-essel nem droppolt ?! Nekem csak nagy városokba van fps csökkenés néha nem is kicsi ..Szerintem próbáld meg beállítgatni amit swagger55 írt fentebb és jó lesz
Illetve jobb lesz -
z0l1ka
aktív tag
válasz
#65537792 #1562 üzenetére
nem tudom ,én meg nem hiszem hogy így lenne ,az elég nagy hülyeség lenne ,azért mostmár nem olyan egyszerű fullosra kreálni egy karaktert és mi van akkor ha esetleg véletlen ahol voltál szerver megszűnik (mert van ilyen is ) akkor kezdhetek egy új karaktert ?! Hát ezt egy baromságnak tartom ..no a másik dolog
tegnap szintén voltam egy olyan szerón ahol az admin folyamatosan kb 10 percenként resetelte a szervert ,gondolom valahol lootolgatott magának gyors egy fullos karaktert .. na lényeg ,hogy ezt én is kihasználtam a repteren meg sokan mások is ,kb 3.ik reset után meguntam aztán mentem másik szerverre de nekem ugyan úgy megvan a karakteremszóval ezért sem értem hogy akkor most mi is van lényegében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- BMW topik
- Metal topik
- E-roller topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- PlayStation 5
- HiMedia lejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Gombászkönyvek egyben
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged