Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
Hol vannak ezek a military lootok ? Mert szerintem nem úgy kellene akkor fegyvert keresni ahogy én csinálom, avagy mész oszt nézed a városban a házakat....
1x-1x találtam valami kuki fegyvert de ilyen komolyabbat lőszerrel ... hát álom lenne
/// ha beteg vagyok mivel gyógyulok meg ? Mert full energized vagyok minden fain de a teljes kép szürke és 30 percnél többet nem birok így játszani mert megfájdul a fejem hogy minden egyszínű -
wjbhbdux
veterán
hát ez úgy teljesen tönkretenné a játékmenetet, gyakorlatilag lenne + sok backpacknyi helyed ami veled teleportál
a sátras dolog nem egy nagy újdonság lesz, alap dayz modban mindig is működött: ha nem nyúl hozzá senki pár napig akkor törlődik, meg le is lehet rombolni.
Fontos eleme lesz annak, hogy a szerverekre közösségeket építsen ki, és ne ugráljon mindenki több server között egy este. -
gmx9
aktív tag
Köszi, ki is próbáltam. Sikerült is több emberrel találkoznom, de ritkán beszélnek. A legidegesítőbb mindenesetre az, aki ahogy meglát már lő, mintha a Call of Duty-ban lenne.
Ráadásul láttam egy olyan srácot, aki az egyik emeletes házban kempelt. Mentem felfele, hogy körülnézzek (nem tudtam hogy ott van), az egyik szinten úgy 4-5 hulla volt a padlón, majd rövid időn belül lelőtt ő is. Nem értem ebbe mi az élvezet.
-
RockHaRD
addikt
Ha a játékos elrejti a hullát, akkor nem lenne ott semmi. Szimplán csak annyiról van szó, hogy egy bizonyos ideig lehet csak lootolni a halott testet. Kb 5 perc. Ha később mész, akkor ott a test a sok cumóval, de már nem nézhetsz "bele". Ezért ha ketten vagytok pl, és te meghalsz, majd haveroddal azt akarnátok, h ő örzi a tested amíg visszaérsz, akkor azonnal vegyen le minden cuccot a testedről, és tegye a földre. Akkor szerver restartig ott marad. (ez volt nekünk valamelyik nap. másfél órája volt odaérni havernak a bokorba rejtett cuccáért)
-
Sanyaaa26
aktív tag
Szia, ha nem ruined (romos) állapotú valami általában működni szokott a varrás. A ruha elhasználódás nekem még új, eddig ugye csak az volt hogyha megütnek, ill lőnek, akkor megy tönkre. Viszont ha, egy ruined állapotú ruhában ruined legyen a cucc is, csak mert elhasználódik, szerintem nem életszerű. Ha lyukas a zsebed, max kipotyog a cucc, de nem megy szét.
-
RockHaRD
addikt
van pár módszer:
Vagy addig eszel-iszol, amíg ki nem írja a fejed mellett az inventoryba, hogy Energized, és Hydrated VILÁGOS ZÖLDDEL! (Sötét zöld nem elég). Ez után megjelenik egy zöld healing felirat is, ami aztán átvált healty-re, miután újra maxon van a véred. (A vér szintet nem írja a játék, csak ezzel a színvesztéssel, és homályosodással jelzi.
Másik módszer, hogyha találsz Saline Bag IV-t, avagy csinálsz magadnak Saline Bag IV-t Saline Bag-ből + IV Starter kit-ből. Ehhez kell egy másik játékos, aki beadja neked. Ez ad 500 egység vért. (5000 a top)
Harmadik módszer, legnehezebb, és hülyeség is, mert kb sehol nincs blood test kit. Blood test kittel megnézed a saját vércsoportod, a haverod is megnézi a sajátját, majd ha esetleg egyezik, akkor vesztek tőle vért, és beadjátok neked.
Ennyi
-
RockHaRD
addikt
mindkettőt meg lehet, és szabad is tölteni, csak annyit kell tenni, hogy egy water purification tablettát pöttyints bele miután megtöltötted - mielőtt beleiszol.
Szerverek között minőségileg nincs különbség, csak annyi max, hogy minél régebben volt restartolva, annál kevesebb a loot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged