- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
válasz
spank0309 #3234 üzenetére
Tegnap este mi is ránéztünk a haverommal!
Nagyon szép lett a hangok is gazdagok!
Viszont az irányitás elcsúszot, úgy értem, ha bemegyek egy épületbe biztos, hogy legalább egyszer ajtó helyett a falnak futok.
Ma ujra nekiugrunk. Megnezunk par militaryt aztán ha szerencsénk van találink enemyt is. -
PeeterssoN
őstag
válasz
Mr.White #3219 üzenetére
Ok nem gond így is van elég távcsöves, csak a feeling miatt volt érdekes számomra a mosin.
Amúgy az sem zavar hogy nem tudom mennyien vannak, csak azért kellett volna, hogy tudjam nem egyedül csapatom a szerveren.
Bár a szerverkeresőben van olyan, hogy high- med- és low ami ad valami támpontot.
Most ahol vagyok, szoktak lenni. Lopkodok egy eldugott sátorból, igaz szoktam berakni ezt azt, hogy ne érezze ki van fosztva. -
PeeterssoN
őstag
Hali!
Hogy lehet megnézni hogy egy szerveren mennyien vannak? Régen a P- vel lehetett.
Mosinra lehet rakni távcsövet? Régebben lehetett! -
PeeterssoN
őstag
Most letöltöttem újra és egyáltalán nincsenek ilyen tapasztalataim. Ok nem dúskálok a lootban, de mindig találok valami használhatót. Pl a ruha az bőven hasznos a rags és a kötélgyártás miatt. Én horgászok, nyilazom, esetleg hátizsákot készítek ha van lehetőségem. Fegyvert is találtam úgy is hogy láttam járt már ott valaki. Szerintem rossz szervereken voltál vagy épp szerver restart előtt, amikor már tényleg lófütty sincs. Peches széria.
Tény hogy ez még mindig, vagy már kevés amit a készítők produkálnak. Ennyi idő alatt régen bétában kéne lennie! -
PeeterssoN
őstag
Vicces mikor, a jó ég tudja miért, hypotermia lép föl, igaz nem tundrabugyiban meg eszkimókabátban tolom/tam, de azért na! Utána, hogy ez a sz@rság megszűnjön, gyújtom a tűzet de az is... na mindegy felb@szta az agyam, hogy 3 darab rőzsepakk leég 2 perc alatt, de felmelegedni semmi esetre sem sikerül mellette, csak farönkkel nem aludt ki pillanatok alatt. Szóval úgy döglöttem meg, hogy a szokásos módon a tűz mellé kuporodva kb 1 perc alatt elkezdett égni az arcom, majd mire megmozdulnék, hogy arrébb menjek elájul a csóka és rögtön meg is hal.
-
PeeterssoN
őstag
A no stats connected... az mit takar a főmenűben? Lehet, hogy ez miatt nem tudok csatlakozni a több száz-ezer szerverből egyre se?
-
PeeterssoN
őstag
Tudott már valaki csatlakozni experimental illetve 0.60 as szerverre? Mert nekem továbbra is dobálja a connecting failed-et.
Ja a sokan jelentkeznek a szerverre... ezt inkább hagyjuk. Miközben jelentkezek a 6/50 fős szerverre 15-20 x próbálkozván, addig mások vígan fel-le lépkednek rá. -
PeeterssoN
őstag
Ujra én ujra csatlakozási probléma!
Dedikált win 8.1 pro felpattint, játék ujra felpattint (experimental) , eredmény: Connecting failed!
Most visszaállítom stable- ra, ha ugy sem műxik fingom sincs mit tudok kezdeni!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #3093 üzenetére
Nekem továbbra is ez van akárhová csatlakoznék...
-
PeeterssoN
őstag
válasz
nextgen001 #3101 üzenetére
Nekem konkrétan hupilila lesz a képernyő első indításra a betöltőképernyő után és semmi. (Win 8.1)
-
PeeterssoN
őstag
Mitől lehet az hogy az összes szeró kidobál? Konkrétan fel sem enged.
-
PeeterssoN
őstag
Fel akarnék menni de nincsenek szerverek illetve kb 5-6 unstable szerver van. Azokra sem enged be.
Ja frissítenem kéne a bétára...Akkor is mi az hogy nincsenek szerverek?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
tescodr #3043 üzenetére
Ma már el kellett mindenkinek jutnia oda, de már a Dayz előtt is lehetett sejteni, hogy ez így lesz.
Akkor kap majd bétát a játék amikor megírják a dayz2-t vagy teljesen mindegy, ... kijön az Arma 4 vagy bármi jobb, amit a Bohemia gyárt.
Sajnos a mai technológiával erre futja. Nem a dx9 -ről dx12 re vagy dx11-re való átállás fogja meghozni a megváltást. Nem is egy uj motor.
Aki rendszeres olvasója ennek a lapcsaládnak bizonyára tájékozódik hardver és szoftver szinten is. De ha nem is; olvas annyit, hogy : akkor is arcba tolják már azokat a híreket ahol elmondják az erre vonatkozó megoldásokat illetve magát a problémát írják körül, mert valljuk be ez a probléma nem csak a dayz sajátossága. A gond a hardver gyártók és a szoftvergyártók közötti difi. Hiába jó a "gém", ha egyszerűen egy videokártya forráskódja nem használható amivel kb 90%ban optimalizálni lehetne a játékot. DE amúgy a legnagyobb gond itt ennél a cégnél a valós tudás hiánya. Nincs jó programozójuk aki érti is hogy mit kell csinálni és valószínű bár most már én is azt mondom valószínűbb hogy a lóvét most inkább felélik mint beforgatnák egy profi szakemberre vagy szakemberekre.Bármi amit leírtam végletekig szubjektív és feltételezhetően nem is minden igaz. Mármint nem hazugság csak rosszul, helytelenül tudom, gondolom , sejtem.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Sebestyen01 #3035 üzenetére
-
PeeterssoN
őstag
válasz
nextgen001 #3025 üzenetére
Ja az nekem fel sem tűnt illetve meg sem lepődöm ilyen "apróságon"!
A macikat nem láttam, telón kicsi a kép.
Köszi az infót! -
PeeterssoN
őstag
válasz
nextgen001 #3023 üzenetére
Most azon mérgelődsz hogy nincs a fa alatt ajcsi vagy mert lezabálták a szaloncukrot esetleg mer nem fehér a karácsony?
Mod: Melyik az a beállítás hogy a távolabbi tárgyak, főleg a fák és bokrok ne villogjanak?
Mindig beparázok hogy mozog ott valaki. Piszok zavaró! Feljebb kell vennem valamit? -
PeeterssoN
őstag
válasz
-conrad- #2991 üzenetére
Pont az ARK-on gondolkodtam hogy ki kéne próbálni!
H1Z1 is jó választás lehet de mindenképp ki kell próbálni mindkettőt mert nekem speciel ez jobban bejön. De ez nagyon egyénfüggő. Pl h1z1 szebb , lehet benne építkezni tanulni kell bizonyos craftolásokat, cuccaidat el tudod rakni hosszu időre. míg itt ha meghalsz kb mindent buksz. Itt nagyobb a pálya 256 négyzetkilométer 30-50 emberre ott 8 négyzetkm. H1z1 tele ficsőrrel; hülye ijesztgetős zenék, hangok amikor nincs is senki a pályán. Dayz realisztikusabbb. H1z1 többfajta játékmód.
De a legnagyobb előnye a Dayz-nek, hogy nem lehet előnyt szerezni ilyen-olyan mikrotranzakciók révén, cserébe lassú, sokszor értelmetlen fejlesztgetések...
-
PeeterssoN
őstag
Most mi van? Miért fut nekem még mindig a 0.58 máshol meg már özönlenek a 0.59 es zombis videók!!!!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2963 üzenetére
Nah! Újraéledtem.... már nem remeg.
-
PeeterssoN
őstag
Csak nekem remeg a távcső , scope a kezemben? Brutális hogy 400 méterre se tudnék ellőni akkora a kilengés. Full nyugott állapot nem fázik nem elázott semmi baja a karakternek. Esetleg a keze fázhat ha nincs kesztyű?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
ez.g4me #2937 üzenetére
Visszaloggolásnál meglett.
Ezt az ugrálós módszert nem ismertem, köszi.Más: Mekkora a maximális távolság amelynél még vagy már látható az enemy? Egyszer magyon lebutítottam a grafikát és azt tapasztaltam hogy kb 150-200 m lévő embereknek csak a halvány sziluettjeit látni. Miközben a csapattársam tökéletesen látta őket.
Melyik/melyek az/ok az opciók a beállításokban, amely/ek a jó látótávolságot befolyásolja/k? -
PeeterssoN
őstag
Már megint előjött az a bug hogy amit leteszel az elvész? Vagy vannak holmik amiket az istenért sem lehet felvenni.
Illetve most találkoztam olyannal hogy a mosint festeném erre eltünteti róla a PU scope-ot! -
PeeterssoN
őstag
válasz
Sebestyen01 #2900 üzenetére
Mondjuk sickre jó!!
-
PeeterssoN
őstag
Hol lehet találni antibiotikumot a kék ház illetve a kórházon kívül? Vagy totál random?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Sebestyen01 #2884 üzenetére
Az lesz majd a derék, amikor bevezetik hogy a karid elfáradjon kb 10 perc után aztán csak séta!
-
PeeterssoN
őstag
V3s tankolását hogy a bubánatba kell? Már össze-vissza forgolódok az autó körül de nincs a tankolásra opció!
(Mármint a kannából nem akarja beletölteni)
-
PeeterssoN
őstag
Tűznél nem lehet melegedni mikor szétfagyok ez elég gáz.
-
PeeterssoN
őstag
Elájultam mérgezéstől!
Felébred a kolléga valaha? Nevetséges,véletlen bekötözte magát a bőrjavító készlettel a nem létező sebét és brutál gyorsan elkezdett romlani az állapota. Hányt is de semmi.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
hun-man #2848 üzenetére
Nem volt nálam lábas.
Az egész szitu fura volt. Ketten haverral Cserno silóinál kiszurtunk egy snipert. Felmentünk érte de mivel a létra hangos így már várt minket. Ő a bug miatt lelátott illetve belátta az alsó szintet ahol mi tartózkodtunk. Le akartam menni a dragunovért amit nem tudtam felhozni és keresni akartam egy megfelelő helyet ahonnan rálátok. Na ekkor a semmiből (bárhova néztem nem láttam senkit) jöttek a lövések. Közben a Seyr-t nem tudtam elrakni, mikor le akartam menni a létrán. Haver mondta lépjek ki majd be hátha megszűnik a probléma. Megszűnt és ekkor duplikálódott a steyr. Nem mentem le mert ujjabb lövések jöttek de akárhova bujtam csak eltalált. Vissza haverhoz a felsőbb szintre és ekkor történt hogy összevissza megjelent egy enemy lövöldözve a levegőben majd eltünt. Eltalált ismét. Haver ebből semmit nem érzékelt: Nem látta nem hallotta pedig 1-2 méterre álltam tőle teljesen rejtve ahol tuti nem tudnak eltalálni. Majd kiléptem. -
PeeterssoN
őstag
Ma kicsit kivoltam. Egy csiter miatt majdnem kinyiffantam , elbuktam a dragunovomat de a steyr megduplázodott??? Így ennyit nyertem az ügyön meg hogy fekete-fehér képernyővel élve megúsztam.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
TarakMachto #2827 üzenetére
Gondolod hogy a Bohemia Interactive kockáztatná a hírnevét ha cserbenhagyná a játékosokat?
Ezt a játékot úgy indították útjára hogy alfa. Nincs kész és folyamatos javítások lesznek , lehet be sem fejezik.Ezt mindenki elfogadta amikor elolvasta hogy mit vesz meg. Az összes alfa kiadású játék ilyen. -
PeeterssoN
őstag
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Sebestyen01 #2803 üzenetére
Ha valaki VALÓBAN nyert a cfg módosításokon (amit minden alkalommal át kell írni) az szóljon, küldjön egy előtte utána videót.
Ez nem cod. Minden ami rontja a játék futását kb. benne van menüben, lehet módosítani. Ami ugye még mindig kevés.a kiegyensúlyozott futtatáshoz.
-
PeeterssoN
őstag
Van olyan public szerver ahol figyelmeztetés nélkül karakter reset van? Ki sincs irva hogy ne csatlakozz mert kick. Erre ki vagyok dobva le vagyok butítva!
Semmi, téves riasztás huhh!
-
PeeterssoN
őstag
FPS mutató van a játékhoz? Tudom hogy xar lesz így is úgy is, de szeretném megnézni mit tud a laposom.
Amit alapból optimalizál az nvidia az egy hányadék beállítás... -
PeeterssoN
őstag
Hol érdemes most nyomulni? Reptér, börtönsziget...?
-
PeeterssoN
őstag
Valakinek van tapasztalata hogy fut a játék laptopon?
-
PeeterssoN
őstag
A pisztoly supressort ráraktam az mp5-re használtam zombi ellen mégis a 100 + métterre álló zombi lazán meghallotta!
Ja és a kétszintes zöld házban, még véletlenül se rakjatok le cuccot a jobb oldali szobába, mert egy bug miatt a levegőben marad és az istenért sem lehet utána felvenni.
-
PeeterssoN
őstag
Los banditos magyar pulic szerver: amit akarsz játékstílus
Hunniások magyar privát szervere: nagyon barátságosak.
Ip-t nem tudok adni de a kereőbe beírod kidobja a pontos szervercímet.
Onnan már csak mented a favoritba és elvileg ott is marad. -
PeeterssoN
őstag
válasz
spank309 #2662 üzenetére
A csalás az csalás akármilyen a módszer.
Esetleg te is ilyen ehhez hasonló gennyes módon szerzel ennyi hihetetlen mennyiségű fullos fegyvert és egyebet vagy teljesen tisztán játszol és rájöttél vagy valaki más sugott ( ezt jobban el tudom képzelni) , hogy mit kell tenni?
Nyugodtan elmondhatod itt mindannyian segítünk egymásnak jószándékkal. Nem röhögünk ki senkit mert nem tud még dolgokat.
Nem személyeskedünk főleg mert ez csak egy JÁTÉK!
Kérlek, kérünk hogy ezt a szinten aluli stílust máshol de leginkább sehol se gyakorold! -
PeeterssoN
őstag
Hogy kell megfeszíteni az íjat?
-
PeeterssoN
őstag
Hogyan lehet a szürke képernyőt visszacsinálni? Ha minden rendben van? Felhőbeállítások modosítása?
-
PeeterssoN
őstag
Na most legyetek stuffed állapotba a kajától!
Hihetetlen lett a játék semmi logika a loot terén. Kaja ohne.
Ja és ha éhesen (starving) betolok egy szaftos babkonzervet, mintha levegőt nyeltem volna. -
-
PeeterssoN
őstag
Tegnap este totális loothiány volt minden szerveren ahol jártam! wtf?
-
PeeterssoN
őstag
Játék optimalizációra: fps növelésére van valakinek leírása videója?
Vagy hol tudom beállítani megfelelőre az értékeket? cfg?
(Nagyon ugrál az fps) -
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2570 üzenetére
Hu köszi!
Nagyon banditkodhatnékom van! Hétvégén nyomja valaki? Beszállnék!
-
PeeterssoN
őstag
Hogy lehet játék közben visszaállítani a kocogást? Mert most vagy gyalogol vagy + shifttel sprinttel.
-
PeeterssoN
őstag
Ha vízben uszunk le tudnak lőni?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
xXxdrakkorxX #2538 üzenetére
Esetleg mobilinterneted van?
Akkor, illetve azért nem látod a szervereket, mert valószínű megszakad a netkapcsolatod. Amikor nem találsz szervert, leteszed a játékot tálcára és megpróbálsz egy böngészőt nyitni. Ha nem megy, valszeg dns hibába ütközöl. Vagy a wifi vagy a routereddel lesz a gond de mindenképp vedd fel a kapcsolatot a netes szolgáltatóddal.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2516 üzenetére
Igen észrevettem ez csak egyszer használatos.
Lehet nálam bebugolt vagy az is lehet, hogy random sikerül tompítani. -
PeeterssoN
őstag
Másnál sem működik a palack+ragasztószalag hangtompító?
Semmi hangot nem nyelt el. -
PeeterssoN
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #2491 üzenetére
Igen tudom. Azért is használom a Comodo-t mert ingyenes és sok beálitási funkciója van.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2489 üzenetére
Igen. A Comodonak nem tetszett, és nem vettem észre.
De hogy miért vette malewarenek?Amúgy a játékról: Szebb lett a kép, zümmőgnek a bogarak. Szitakötőt is láttam.
Továbbra is bugos a zombival való közelharc. -
PeeterssoN
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #2487 üzenetére
Na a Comodo kavarhat be mert maleware-nek tekinti.
-
PeeterssoN
őstag
Van akinél nem indul a játék?
Valami battle eye problémája van amit nem tud instalálni. -
PeeterssoN
őstag
Helit hol a búbánatban találok??? Körbejártam már a térképet és nincs sehol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest