- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok
Saját szervert szeretnék bérelni, saját szórakozásra baráti körben, tud esetleg valaki segíteni nekem (akár privátban is) ,hogyan kell konfigolni? A bérlés még a könnyebbik.
jossua kolléga Panda szervere működik, be lehet csatlakozni? Mert akkor nem szenvedem végig
Igazából az a kevés minőségtelen hazai szeró agyig laggosan, kis királlyal az élen aki azt csinál amit akar (wipe) stb, nagyon elvette a kedvünket.
Ezért szeretnénk sajátotDe ha van korrekt HUN szeró az szuper lenne.
Ezer köszönet kollégák!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Silent77 #2890 üzenetére
Jogos
..bár a minap én is hasonlóan már több fórumos kolléga mellett nagyobb SSD-re váltottam és fel tudtam tenni a játékot rá. Bizony rengeteget számít. Érezhető javulások.
Én emelem kalapom az egyedi ötlet és stílus miatt. Sehol máshol ilyet nem kapni csak a Dayz-ben (szerintem). Valamit tényleg jó lenne kezdeni az optimalizálással mert így az embereknek totál elmegy a kedve tőle
Azért amit korábban villantottak, hogy lesznek grafikai változások/optimalizálások és hogy ezek valósan hozhatnak javulásokat, arra azért még várok.
Addig is itt egy jó kis event külön sztorival mindennel:
[link] -
HartgeH3-2.8
addikt
..éssss megjött itt van, és tényleg megjött. Ámen
Akkor ez egy piros betűs nap lesz minden Dayz fanatikus életében.
Gondolom a 0.59 ami lényegében még értelmes is lenne az autók miatt, megint fény éveket kell majd várni.
Addig jönnek a sapkák meg a nővér köténykék , meg a kis apróságok.Csodás lesz.
Szerk:
Áhhá akkor itt egy halál lista:Brian Hicks
Peter Nespeny
Miroslav Manena
Viktor Kostik
Engen Harton -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
PeeterssoN #2847 üzenetére
Hihetetlen, hogy az amúgy is
méggyenge lábakon álló játékot még a csalókkal is le tudják húzni. Ott a steam ott a VAC rendszer, PB akármi, csak dolgozzon valami a háttérben. Simán csalók paradicsoma az egész? Nem semmi. -
HartgeH3-2.8
addikt
Teljesen egyet értek. Az arma 3 képi világa után, hááát.. Oké az A3-hoz is kell vas lássuk be ha úgy alá vágsz a beállításoknak, de aránylag némi optimalizálási próbálkozásokat észre venni nyomokban.
Rendben a Dayz még egy elkészületlen játék ez is tény, tehát valahol nem jogos az eszmefuttatás
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
PeeterssoN #2490 üzenetére
Na örülök, hogy sikerült
Ilyen előfordul. Kivételekhez hozzá ad (egész Dayz mappa), plussz az alkalmazásokhoz a battle eye és ennyi.
A comodo egyébként egy szuper jó kis program, de ilyen előfordul. Ajánlom az Avirát, németek fejlesztik, naponta frissül, ingyenes és mára már elég korrekt kis program lett. Jó ideje tesztelem,, hibamentes.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
PeeterssoN #2485 üzenetére
Random én is beléptem , de egyedi esetről lehet szó. A battle eye ami összeakadhat valamivel, vagy valami más program blokkolja/nem engedi frissíteni. Próbáld külön a battle eye-t leszedni, frissíteni. Minden olyan programot amit a hiba előtt tehettél fel azokat nézd át, töröld.
Hasonló gondja, volt ismerősömnek talán a Battlefield sorozattal ahol manuálisan kellett neki frissíteni talán a Punk Buster volt ő, igen. Semmi program hiba nincs nálad ez a Battle eye-nak vmi nyűgje.
Egyedi probléma lehet.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Gilthanas #2463 üzenetére
+1 Igen abszolút
Érdekes látni, hogy a parton és az erdőben mennyire szép "lenne" a játék és gyors.
Már az arma 2 Dayz-ben is végig kellett szenvedni ezt a város problémát, bár lekopogom a guide segítségével nincsenek a játék rovására történő demoralizáló jelenségek, csak hát rossz látni, hogy a vas tudna többet is, csak a játék még nem tart ott.DayZ Hírek:
A tegnapi napon élesedett az 0.54-es patch az Experimental szervereken. Az 542 Mb-os frissítés legszembetűnőbb újítása az új menü. E mellett néhány új karakter animáció, és új tárgyak is bekerültek, továbbá dolgoznak még a BattleEye megfelelő működésén, csiszolják a persistance-t és néhány új helyszín is kilátásban van.
Minden egyben valószínűleg csak a Stable-re fog felkerülni a következő hetekben.Forrás: Dayz Hungary
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ugyan ezt hallottam közvetlen ismerősömtől egy i7 + GTX 780 társaságában, tehát nincs benne meglepő.
Aránylag jól azért be lehet lőni, pl ezt ajánlom: [link] Perfomance Guide
Nvidia profilban érdemes neki saját beállításokat megadni és a high perfomance mellett , még érdemes bekapcsolni a "Prefer to maximum perfomance opciót" is, ha netán fps gondjaid lennének, de igazából nem tudsz vele mit csinálni mert "bugemia" interaktív.
Ígérik soha napján kis keddre az "Enfusion"-t amivel szebb kép + nagyobb teljesítmény várható, de hiszem ha látom. Egyedi stílust képvisel a játék, de saját maga ellensége ezzel az optimalizálatlansággal, és bugokkal.
A guide alapján szépen be lehet lőni, ajánlom.
Aki azt mondja magas beállításokon, soha semmi fps droppja nincs az konkrétan hazudik. SSD-vel igaz még nem próbáltam, de később majd arra tolom.Szerk: Ne feledd, ez még egy béta fázisba "se" lévő játék. Fejlesztgetik, foltozgatják, de ez még annyira alfa, hogy ennél alfább nem is lehetne, inkább a felhasználók mennek le lassan alfába, hogy 30 euróért mit kaptak.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Silent77 #2415 üzenetére
Igen vissza kapcsoltam, és úgy már tökéletes
Ami érdekes, hogy ezzel most a játék alatt durván 3,5GB környékén stagnál a memória kihasználásom. Én arra tippelek, hogy a másik esetben ahogy haladtam városról városra végig betöltött mindent a memóriába. Aztán az meg véges.
Kíváncsi lennék 16 gigánál bekajálná e mindet
Balota környékén tök véletlen találtam egy Crossbow-t!
Ahhoz lehet találni/craftolni nyilat? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
spank309 #2412 üzenetére
A konfig tökéletes , semmi más játék nem használ ki ennyi memóriát nálam mint Dayz.
Mindösszesen annyi történt , hogy SSD (64GB) miatt kikapcsoltam a virtuális memóriát, hogy azzal is több hely álljon rendelkezésre. 8 giga fedélzeti memóriánál meg felesleges a virtuális memória. De lehet vissza kapcsolom és akkor megszűnik.
Hosszú évek óta tökéletesen üzemel a konfigom tehát egy félkész játék miatt nem fognám egyből a gépre
-
HartgeH3-2.8
addikt
Végre egyszer találok egy teherautót ami megy is, aztán beleolvadtam a környezetbe úgy mint a kolléga fent, annyi az eltérés, hogy én voltam a hülye mert a térkép végén jártam elfogyott az út és elsüllyedtem mintha tengerbe értem volna ami zöld XD
Ami bosszant, hogy folyamatosan elfogy a 8 giga ramom..
Levettem már mindent nullára, még a felbontást is visszavettem és mégis. Pár várost elérek és jön a windows üzenet. Egyébként ez alapján lőttem be a játékot: [link] tehát a parancsokat beírtam, hogy használja a négy magot és a 8 gigát. (-maxMem =8192)Ti 16 gigával toljátok?
Hihetetlenül lassan haladnak a fejlesztésekkel, 1 éve már EA..
Szerintem visszanézek kb fél év múlva akkor talán esetleg játszani is lehet normálisan -
HartgeH3-2.8
addikt
Ez tényleg nem egy nagy eresztés: [link]
Azt nem tudom, ez hány mb lett végül.
-
HartgeH3-2.8
addikt
..és olvastam olyat is, hogy béta fázisban 35 a teljes kiadás pedig egy három A címes árat azaz 45 eurot is elérheti a legvégén amikor "elkészül". Most adtak el belőle eddig 3 milliót. (amikor bejelentették előtte vettem meg pont,
lehet én voltam a 3 milliomodik balek), és még nincs vége. SzámoljPersze elmondják, hogy egy ilyen pénz mennyi fele oszlik, és 80 emberrel dolgoznak
akik egyébként mi a ****t csinálnak, de hát akkor is még szerény becslés szerint is irgalmatlan pénzek mennek be.Esetleg majd lehetne fordítani belőle némi optimalizálásra.
Szerk: ..de el kell mondjam, semmi más játék nem tudta vissza adni nekem a "túlélő érzést", egyedül a bugémia terméke. Ezért "kényszerültem" a vásárlásra. Jó lesz ez a naív usereknek, mivel nincs jobb....
-
HartgeH3-2.8
addikt
Erre gondoltam:
Q1 2015
Basic vehicles
Central economy (advanced loot distribution)
New renderer
New Zombie AI
Basic stealth system (zombies, animals, ...)
DiseasesAz egyik leginkább szembetűnő 2014-es eredmény a játékmotor totális átírása. A játékmotor ilyen szintű fejlesztése a későbbiekben meghatározó hosszútávú hasznot hozhat a DayZ-nek és 3 000 000 játékosának. Az új játékmotor neve: Enfusion. A leginkább kiemelkedő haszna az új motornak a renderelés globális fejlődése, mely így szembetűnő teljesítményjavulást eredményez a játékosok számára és ugyanakkor a majdani esztétikai és "részecske" effektek javulását hozhatja. Az Enfusion mindemellett a DirectX11-re való átállást is lehetővé teszi.
Reméltem mivel itt "nem sűrűn" frissítenek, hogy esetleg már a 0.53-al érkezik.
Amúgy egy csalót, hogy lehet egyáltalán észre venni?
Remélem az új BattleEye azért használ majd valamit. -
HartgeH3-2.8
addikt
Erről miért nem esik szó az új patch-ben amit elvileg ígértek?
The name of the new engine is Enfusion. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
BlackDevil #2387 üzenetére
Esetleg hivatalos info volna, hogy még jobban tudjak örülni?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
PeeterssoN #2382 üzenetére
Teljesen megértelek. Én is hasonlóan jártam, nagy nehezen némi élelemmel egy SKS-el némi lőszerrel elvergődtem a középső katonai bázisra és lesből, ráadásul (PVE) szerveren Oké én marha bevettem, hogy nem támadnak majd szépen kiszedtek. Rám tüzelt, minden elfehéredik és kuka mindenem.
Ez az egyetlen értelme kvázi a játéknak jelenleg (szvsz), hogy ilyen szemét módon, támadják egymást.
Remélem ez lesz az illetőnek a legnagyobb öröme az életben. Oké ez csak egy játék, de nagyon alpári megoldások vannak itt néha.Én mint abszolút kezdő írom csak , aki nemrég kezdtem a játékot.
Nem írom le, hogy ilyenkor személyesen beleverném a gyerek fejét a billentyűzetébe, mert akkor azt írjátok ez csak egy játék, és ne játsszak ha nem tudom elfogadni ennek előnyeit, hátrányait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest